Tipy a analýzy

Pavel Novotný v tipovačce prohrál 2:4

O uplynulém fotbalovém víkendu nebyla nouze o překvapivé výsledky, některé z nich se promítnuly i do naší tipovačky. Ze souboje šoumena Pavla Novotného s Ondřejem Linhartem lépe vyšel redaktor EuroFotbalu.

Tipy Pavla Novotného

Do předposledního kola podzimu Tipy osobnosti jsme pozvali šoumena Pavla Novotného, syna známého baviče Petra. Jeho soupeřem bude redaktor EuroFotbalu Ondřej Linhart. Tento víkend také vyvrcholí čtenářská soutěž.

Zdeněk Zlámal v tipovačce vyhrál 5:4

Hodně vyrovnaný byl další duel naší Tipovačky. Zdeněk Zlámal nakonec správně natipoval pět z osmi zápasů a stal se vítězem, Tomáši Daníčkovi alespoň na remízu nestačily ani čtyři přesné tipy...

Tipy Zdeňka Zlámala

Už bez Gambrinus ligy, která má od pondělí zimní přestávku, se obejdeme ve třech zbývajících dílech podzimní části Tipovačky. V tomto kole tipuje Zdeněk Zlámal, bývalá brankářská jednička Slovanu Liberec a nyní hráč druholigového španělského Cádizu. Proti němu se postaví člen redakce EuroFotbal.cz Tomáš Daníček.

Jarek Nohavica v tipovačce prohrál 2:5

Nakonec poměrně jasnou záležitostí byl další díl naší tipovačky, v němž se proti sobě postavili známý písničkář a zpěvák Jarek Nohavica a vítěz čtenářské soutěže s přezdívkou @@. Ten se nakonec raduje z výhry 5:2...

Tipy Jarka Nohavici

Máme tu poslední listopadový víkend a s ním další díl seriálu Tipy osobnosti. Tentokrát jsme pozvali známého českého písničkáře a zpěváka Jarka Nohavicu. Jeho soupeřem bude vítěz čtenářské soutěže s přezdívkou @@. Pro čtenáře je samozřejmě přichystán další tříkolový cyklus tipovačky.

Jiří Ježek v tipovačce remizoval 2:2

Velmi vyrovnaný byl souboj Jiřího Ježka s Tomášem Honajzerem. Nejúspěšnější český paralympionik z Pekingu 2008 a handicapovaný cyklista měl vítězství na dosah a až do posledního zápasu vedl o jeden bod, nakonec se ovšem musí spokojit pouze s remízou 2:2...

Tipy Jiřího Ježka

Po reprezentační pauze opět dostávají slovo nejvyšší fotbalové soutěže v evropských zemích a s nimi i seriál Tipy osobnosti. Tentokrát bude tipovat nejúspěšnější český paralympionik z Pekingu 2008 a handicapovaný cyklista Jiří Ježek, jeho protějškem bude Tomáš Honajzer z redakce EuroFotbalu. Také třetím kolem vyvrcholí čtenářská soutěž.

Jan P. Muchow v tipovačce prohrál 2:5

Redaktorka EuroFotbalu Anna-Marie Kroupová jakožto historicky první žena v naší tipovačce převálcovala českého hudebníka a hudebního skladatele Jana P. Muchowa. Známe také výsledky druhého kola čtenářské soutěže.

Tipy Jana P. Muchowa

Hned šest jedniček dává v dalším dílu seriálu Tipy osobnosti český hudební producent a hudebník Jan P. Muchow. Jeho soupeřem bude historicky první žena, která bude hájit barvy EuroFotbalu, redaktorka Anna-Marie Kroupová. Druhým kolem pokračuje také tipovací soutěž čtenářů.

Čtyři body Petru Novotnému na výhru v tipovačce nestačily

Vítěz čtenářské tipovačky "Marosh16" potvrdil své umění i v souboji s osobností. Známý bavič a podnikatel Petr Novotný sice získal solidní čtyři body, "Marosh16" ale byl ještě o další dva body úspěšnější.

Tipy Petra Novotného

V posledním říjnovém víkendu bude tipovat populární bavič Petr Novotný, jenž si zasoutěží s vítězem čtenářské tipovačky, jenž má nick Marosh16. Oba tito aktéři se mimořádně shodli v šesti z osmi zápasů. Samozřejmě pro čtenáře pokračuje další tříkolový cyklus tipovací soutěže.

Výsledky tipovačky: Libor Bouček vítězem

V tomto kole slaví triumf osobnosti díky populárnímu moderátorovi Liboru Boučkovi, jenž porazil redaktora EuroFotbalu Tomáše Lavického 3,5:2. Známe také celkového vítěze čtenářské tipovačky, jenž se utká v příštím dílu s některou známou tváří.

Tipy Libora Boučka

Máme tu další díl oblíbené víkendové rubriky Tipy osobnosti. Tentokrát jsme si pozvali populárního moderátora Libora Boučka. Za tým EuroFotbalu bude tipovat redaktor Tomáš Lavický. V tomto kole také vyvrcholí další cyklus čtenářské soutěže.

David Svoboda v tipovačce prohrál 1:4

David Svoboda nenavázal na úspěch Petra Břízy a v tipovačce prohrál s Ondřejem Holzmanem. Český moderní pětibojař byl úspěšný jenom v jednom případě z osmi, redaktor portálu EuroFotbal.cz správně uhádl hned polovinu zápasů...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele