Tipy a analýzy

Tipy Jana Suchopárka

Máme tu další víkend a nemůže tedy chybět ani nový díl rubriky Tipy osobnosti. Dnes tipuje vicemistr Evropy z roku 1996 Jan Suchopárek. Proti němu se postaví redaktor EuroFotbalu Ondřej Holzman. Pro čtenáře pokračuje druhým kolem tipovací soutěž.

Libor Bouček v tipovačce uspěl

Bavič a rozhlasový moderátor stanice Evropa 2 Libor Bouček ukázal, že je také znalcem evropského fotbalu. V tipovačce EuroFotbalu trefil hned šest zápasů, z toho jednou si pomohl dvojtipem. Získal tak 5,5 bodů, jeho soupeř a vítěz čtenářské tipovačky s přezdívkou "nemanja" získal body tři.

Tipy Libora Boučka

Je před námi další víkend a s ním i nový díl rubriky Tipy osobnosti. Tentokrát bude tipovat šoumen a rozhlasový moderátor stanice Evropa 2 Libor Bouček. Proti němu se postaví slovenský vítěz čtenářské soutěže s přezdívkou "nemanja". Ostatní čtenáři nemusejí zoufat, pro ně je přichystán další cyklus tipovačky.

Petr Novotný v tipovačce vyhrál 3:2

Petr Novotný se stal vítězem dalšího dílu naší čtenářské tipovačky, populární bavič porazil redaktora portálu EuroFotbal.cz Tomáše Daníčka těsně 3:2...

Tipy Petra Novotného

Ve velikonočním dílu Tipovačky se představí se svými zajímavými tipy populární bavič Petr Novotný. Jeho soupeřem bude redaktor EuroFotbalu Tomáš Daníček, jenž se s ním shodl skoro ve všech zápasech, jiný názor mají pouze na bundesligový duel Schalke 04 - Bayern Mnichov. Je nyní jasné, že pokud tento zápas skončí výhrou domácích, tak se v tipovacím souboji dočkáme remízy. Čtenářům o tomto víkendu vyvrcholí další tříkolový cyklus tipovačky.

Tomáš Radotinský prohrál 4:6

Tomáš Radotinský podlehl redaktorovi EuroFotbalu Tomáši Honajzerovi 4:6. Osudným se pro komentátora Nova Sport stala Gambrinus liga, kde vyšel bodově naprázdno. Zato jeho soupeř v obou zápasech české ligy uspěl, když správně tušil výhru Baníku nad trápící se Slavií a v severočeském derby věřil zvedajícímu se Liberci.

Tipy Tomáše Radotinského

A je tu před námi další víkend a s ním i nový díl rubriky Tipy osobnosti. Dnes tipuje fotbalový redaktor Nova Sport Tomáš Radotinský, jeho protihráčem je redaktor EuroFotbalu Tomáš Honajzer. Pro čtenáře pokračuje druhým kolem tipovací soutěž.

Milan Fukal v tipovačce těsně prohrál

Víkendové zápasy naší tipovačky jejím aktérům příliš nesedly, na výhru stačilo trefit tři zápasy. Obránce rakouského Kapfenbergu Milan Fukal správně odhadl jen dva zápasy, a tak se musel sklonit před o jeden zápas úspěšnějším "Romanosem", vítězem čtenářské tipovačky.

Tipy Milana Fukala

V dalším kole Tipů osobnosti se představí hráč rakouského Kapfenbergu Milan Fukal, jenž dříve hrával za Jablonec, Spartu nebo německý Hamburk. Proti němu se postaví vítěz čtenářské tipovačky s přezdívkou "Romanos". Pro čtenáře začíná další tříkolový cyklus tipovačky.

Zdeněk Zlámal v tipovačce remizoval 3:3

Nerozhodně nakonec skončil souboj mezi českým brankářem působícím v druholigovém španělském Cádizu Zdeňkem Zlámalem a šéfem redakce EuroFotbalu Petrem Starým. Oba aktéři si na své konto připsalo po třech přesných tipech.

Tipy Zdeňka Zlámala

Je tu druhý jarní díl naší Tipovačky osobnosti. Pozvání přijal český brankář druholigového španělského klubu Cádiz Zdeněk Zlámal. Jeho soupeřem bude šéf redakce EuroFotbalu Petr Starý. O tomto víkendu také vyvrcholí čtenářská tipovačka.

Aleš Brichta v tipovačce vyhrál 4:3

Hodně vyrovnaný byl souboj mezi Alešem Brichtou a Filipem Horkým, což bylo z velké části zapříčiněno i spoustou stejných tipů obou zúčastněných. Z těsné výhry 4:3 se nakonec raduje rockový zpěvák.

Tipy Aleše Brichty

Po dlouhé zimní přestávce se vracíme k tradiční rubrice Tipy osobnosti. V úvodním jarním díle se svými tipy představí rockový zpěvák Aleš Brichta, jenž změří síly s redaktorem EuroFotbalu Filipem Horkým. Pokračuje také druhým kolem čtenářská tipovačka

Jan Suchopárek v tipovačce vyhrál 3,5:3

Jan Suchopárek se stal vítězem posledního vydání naší Tipovačky v roce 2009. Vicemistr Evropy z roku 1996 velmi těsně porazil uživatele s nickem M@Ro...

Tipy Jana Suchopárka

A je tu poslední díl podzimních Tipů osobnosti. V něm si zatipuje bývalý slávista, vicemistr Evropy z roku 1996 Jan Suchopárek. Úlohu soupeře bude plnit vítěz čtenářské soutěže s přezdívkou M@Ro. Nechybí ani start dalšího cyklu tipovačky čtenářů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele