Previews

Další články

Niké liga - preview 7. kola nadstavby: Straka uvítá Banskou Bystricu

V pátek půjde ve slovenské nejvyšší soutěži do akce František Straka a jeho Zemplín Michalovce. Čeká ho po papírové stránce asi ta nejtěžší zkouška vůbec v rámci skupiny o udržení, a to bitva proti Dukle Banské Bystrici. Aspoň může využít domácí prostředí.

Liga Portugal - preview 31. kola: Začne se v Barcelosu

Gil Vicente by potřebovalo podniknout ještě nějaké ty kroky k záchraně, přece jenom je situace nad pásmem sestupu dost těsná. Porazit ale doma Aroucu nebude snadné, hosté jsou totiž šestí a patří k tomu lepšímu, co portugalská nejvyšší soutěž může nabídnout.

Bundesliga - preview 31. kola: Utnou v Bochumi sérii bez výhry?

Bochumi se nepodařilo navázat na únorové šokující vítězství nad loňským mistrem Bayernem Mnichov a od té doby nevyhrála žádný z osmi ligových zápasů. Pokud si chce zachovat svůj bundesligový status, musí tuto sérii rychle ukončit. Teď doma vyzve Hoffenheim.

Serie A - preview 34. kola: Souboj v pásmu sestupu

Po remíze s Turínem, který aspiruje na postup do Evropské ligy, zaznamenalo Frosinone čtvrtý nerozhodný výsledek v řadě v honbě za udržením v Serii A. Teď narazí v páteční předehrávce na Salernitanu a rádo by už konečně uzmulo všechny body.

Ligue 1 - preview 31. kola: Montpellier cílí na záchranu

Do konce sezóny Ligue 1 zbývají čtyři kola a Montpellier si může téměř zajistit přežití, pokud se mu podaří prodloužit působivou sérii čtyř zápasů bez porážky. Tuto sérii završil vítězstvím nad Remeší, což bylo jeho čtvrté vítězství v řadě, v němž skóroval přesně dvakrát. A to je něco, co by trenér Michel Der Zakarian asi rád zopakoval, když se chystá na své jubilejní dvacáté střetnutí s Nantes v kariéře.

Eredivisie - preview 31. kola: Mistrovské oslavy?

Ve čtvrtek večer může být definitivně jasno o novém nizozemském mistrovi. Vedoucí PSV Eindhoven cestuje do Heerenveenu a potřebuje získat více bodů, než kolik jich uloupí Feyenoord na půdě Go Ahead Eagles.

Premier League - preview 29. kola: První dohrávka v podání City

Anglická liga ve čtvrtek dohraje 29. kolo a pod tlakem bude Manchester City. Úřadující mistr cestuje do Brightonu a potřebuje zareagovat na úterní výhru Arsenalu.

Udinese chce na dvacet minut udržet remízu s AS Řím

Trochu netradiční dohrávku má před sebou Serie A, neboť ve čtvrtek uvidíme z prvoligového klání mezi Udinese a AS Řím jen dvacet minut. Právě tenhle časový úsek dělí oba kluby od závěrečného hvizdu přerušeného 32. kola.

Ligue 1 - preview 29. kola: PSG cílí na 12. titul

PSG, které je stále povzbuzené úžasným vítězstvím nad Barcelonou a postupem do semifinále Ligy mistrů, věří, že získá třetí titul v Ligue 1 v řadě. Pařížané v neděli večer porazili Lyon, čímž prodloužili svou ligovou neporazitelnost na 24 zápasů a na prvním místě mají už 11 bodový náskok. Takže když Monako neporazí Lille v hodinách po skončení tohoto zápasu, bude hostům vítězství stačit k zajištění 12. triumfu.

Plzeň je krůček od pohárového finále. Přemůže Viktoria dle očekávání Zlín?

Putování pohárovou Evropou už sice má Plzeň za sebou, stále ovšem zůstává v jedné vyřazovací soutěži. Viktoria má velkou šanci probojovat se do finále národního poháru, neboť v semifinálovém souboji vyzve na domácí půdě slabší Zlín. Potvrdí Západočeši roli favorita?

Lazio potřebuje proti Juventusu otočit nepříznivý vývoj na cestě do finále

Juventus cestuje k druhému utkání semifinále Coppa Italia do Říma, kde na něj už dychtivě čeká Lazio. Před Tudorovými jednotkami stojí náročný úkol, protože v prvním vzájemném duelu dostalo Lazio dvě branky. A teď musí vymyslet, jak minimálně dvakrát pokořit obranu Juventusu, aby mělo šanci na finále.

LaLiga - preview 32. kola: Souboj ze spodních pater tabulky

Mallorca je v nestálé formě, když od září nevyhrála žádný venkovní zápas LaLigy, ale v předchozím střetu se jí podařilo vynulovat ofenzivu Valencie. Kromě toho čtyři remízy z šesti ligových výletů do klubů, které začínají toto kolo spolu se Sevillou v dolní polovině, by ji měly inspirovat k víře vzhledem k rozlosování.

Liga Portugal - preview 30. kola: Do akce jde Benfica

Sporting vede portugalskou nejvyšší soutěž už o deset bodů a směle kráčí za titulem, vše každopádně ještě může zdramatizovat Benfica. Pořád má matematicky možnost svého městského konkurenta předskočit, teď se bude snažit smazat ztrátu na rozdíl sedmi bodů na půdě Farense.

Serie A - preview 33. kola: Milánské derby

Pondělní program 33. kola nabídne dva strhující duely, ve kterých bude hodně o co hrát. Kromě samotné lahůdky jménem milánské derby mezi Interem a AC se do sebe pustí taky AS Řím s Bolognou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele