Previews

FORTUNA:LIGA - preview 26. kola: Sparta chce zpět do čela

Slavia se v sobotu vyhoupla do čela tabulky a dnes bude odpovídat Sparta, která se představí v Českých Budějovicích. Baník hostí Teplice, otevřeny budou i stadiony v Hradci a Mladé Boleslavi.

Premier League - preview 30. kola: Manchester City - Arsenal

Neděle může napovědět o tom, kdo letos získá titul. Liverpool doma hostí Brighton, lahůdka přijde na řadu poté, Manchester City bude měřit síly s Arsenalem.

Sparta se o víkendu představí v Českých Budějovicích, Slavii čeká cesta do Uherského Hradiště

Po reprezentační přestávce pokračuje o víkendu osmi zápasy 26. kola i první česká liga. Vedoucí tým soutěže a obhájce titulu pražská Sparta se v neděli představí na hřišti posledních Českých Budějovic. Slavia, která na městského rivala ztrácí bod, nastoupí v sobotu na Slovácku. Čtvrtfinalista Evropské konferenční ligy Plzeň doma ve stejný den přivítá Liberec.

Preview kvalifikace o postup na ME 2024 - finále baráže

Mezi hráči Gruzie a Řecka se dnes rozhodne o zbývajícím soupeři české reprezentace na letním mistrovství Evropy. Vítěz finálového utkání kvalifikace v Tbilisi se zařadí na šampionátu v Německu do základní skupiny F, v níž jsou vedle svěřenců trenéra Ivana Haška také Portugalsko a Turecko. Ve večerních hodinách se Wales popere o účast na turnaji s Polskem, Ukrajina pak s Islandem...

Češi budou bojovat o další výhru pod trenérem Haškem proti Arménii

Čeští reprezentanti úterním přípravným zápasem proti Arménii zakončí program březnového srazu. Národní tým se v Praze na Letné pokusí navázat na páteční vítězství 2:1 z úvodního letošního utkání v Norsku, kde úspěšně zahájil éru pod trenérem Ivanem Haškem. Nový realizační tým plánuje udělat některé změny v sestavě a dát šanci i dalším hráčům z nominace.

Jednadvacítka bude napravovat nevydařený vstup do kvalifikace: Lvíčata musí porazit Island

České reprezentanty do 21 let čeká v úterý důležitý kvalifikační zápas o postup na mistrovství Evropy 2025. "Lvíčata" po nepříliš povedeném vstupu do skupiny I přivítají v Hradci Králové Island, jemuž v úvodu kvalifikace podlehli 1:2. Utkání má výkop v 17:30.

Česko startuje novou éru: Hašek zahájí druhé působení u reprezentace proti Norsku

Čeští reprezentanti v pátek zahájí éru pod novým trenérem Ivanem Haškem, který převzal tým po Jaroslavu Šilhavém. Reprezentanti v prvním letošním utkání nastoupí v Oslu proti Norsku a začnou tím přípravu na letní mistrovství Evropy. Mírným favoritem jsou Seveřané, jejichž barvy hájí jedna z největších světových hvězd současnosti Erling Haaland. Třiadvacetiletý útočník se cítí dobře a k utkání bude připraven. V úterý zakončí české mužstvo březnový program domácím zápasem proti Arménii.

Preview kvalifikace o postup na ME 2024 - semifinále baráže

Polsko nechybělo na mistrovství Evropy čtyřikrát za sebou, a aby tradici neporušilo, musí zvládnout baráž, kde ho v semifinále čeká Estonsko. Bosna a Hercegovina narazí na Ukrajinu, zatímco Izrael na neutrální půdě v Budapešti hostí Island. Řecko pro postup do finále baráže musí porazit Kazachstán. Wales čeká souboj s Finskem.

Liga Portugal - preview 26. kola: Neděle patří lisabonským klubům

Sporting se může po vyřazení z Evropské ligy plně koncentrovat na domácí soutěž, kde bude hájit pozici v čele proti Boavistě. Případné zaváhání může potrestat lisabonský rival Benfica, která se představí na půdě Casa Pia. Vitória cestuje do Chavesu.

Eredivisie - preview 26. kola: PSV hájí neporazitelnost proti Twente

PSV Eindhoven může udělat další krok k zisku titulu, jeho nedělním vyzyvatelem bude Twente. Feyenoord se představí na půdě Heerenveenu, Alkmaar pro změnu vyběhne ve Volendamu. Ajax cestuje do Rotterdamu k souboji se Spartou.

LaLiga - preview 29. kola: Atlético Madrid - Barcelona

Nedělní program LaLigy ovládne večerní šlágr mezi Atléticem Madrid a Barcelonou, která se chce vrátit na druhé místo před Gironu. Real Betis může udělat krok k pohárovým příčkám na půdě Raya Vallecano. Valencia se představí ve Villarrealu.

Bundesliga - preview 26. kola: Leverkusen reaguje na výhru Bayernu

Leverkusen cestuje do Freiburgu s vědomím, že potřebuje vyhrát, aby na druhý Bayern Mnichov obnovil náskok deseti bodů. Zvítězit musí rovněž Dortmund, který proti Eintrachtu Frankfurt bude usilovat o návrat do nejlepší čtyřky.

Serie A - preview 29. kola: AC Milán háji druhou příčku před Juventusem

Vedoucí Inter si chce po vyřazení z Ligy mistrů zlepšit náladu v ligovém souboji s Neapolí. Juventus, který hostí FC Janov, má šanci se posunout na druhé místo před AC Milán, jenž může reagovat ve Veroně. AS Řím narazí na Sassuolo. Atalanta doufá v ukončení ztrát proti Fiorentině.

Ligue 1 - preview 26. kola: Vrátí se PSG na vítěznou vlnu?

Paris Saint-Germain uzavře 26. kolo Ligue 1 na půdě Montpellieru, kde bude chtít ukončit sérii tří po sobě jdoucích remíz. Brest se pokusí uhájit druhou příčku proti LOSC Lille. Na případné zaváhání bude čekat AS Monaco, jehož dalším soupeřem je Lorient. Stade Rennes poměří síly s Olympique Marseille.

FORTUNA:LIGA - preview 25. kola: Čtyři nedělní zápasy

Netradičně čtyřmi zápasy v neděli pokračuje FORTUNA:LIGA. Vedoucí Sparta bude hájit těsný náskok v duelu s Hradcem Králové. Tou dobou už však může být v čele odvěký rival Slavia, která hostí Liberec. Plzeň se představí v Jablonci, Baník Ostrava zajíždí do Pardubic.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele