10.05.202415:50

Mount je znovu mimo hru

Manchesteru United opět chybí Mason Mount, záložník si přivodil další zranění a nenastoupí proti Arsenalu.

dailymail.co.uk
10.05.202414:54

Crystal Palace prodlužoval smlouvy

Will Hughes, Jeffrey Schlupp a Joel Ward budou i nadále hrát za Crystal Palace. Všem končily kontrakty, londýnský klub ale smlouvy prodloužil o dalších dvanáct měsíců.

cpfc.co.uk
10.05.202414:25

Everton stáhl své odvolání

Everton vzal zpět své odvolání proti odečtu dvou bodů, o které přišel před měsícem. Anglický klub porušil finanční pravidla Premier League a už dříve přišel o šest bodů, nedávno si ovšem zajistil záchranu v soutěži.

bbc.com
10.05.202414:14

Tomkins a Riedewald budou bez práce

James Tomkins a Jaïro Riedewald si mohou hledat nová angažmá. Oběma obráncům končí smlouvy v Crystal Palace, vedení londýnského klubu jim pak nové nenabídne.

cpfc.co.uk
10.05.202413:47

Manažerem měsíce v PL je Dyche

Nejlepším manažerem měsíce v anglické lize byl zvolen Sean Dyche. Jeho Everton sehrál šest zápasů, získal třináct bodů a zajistil si záchranu.

premierleague.com
10.05.202412:31

Palmer hráčem měsíce v PL

Cole Palmer pokračuje ve sběru individuálních ocenění a nejnověji se stal nejlepším hráčem anglické Premier League za uplynulý měsíc, ofenzivní fotbalista Chelsea dal v dubnu sedm branek.

premierleague.com
09.05.202423:55

Premier League - nominace na manažera sezony

Nominace na nejlepšího manažera letošní sezony anglické Premier League:

Mikel Arteta (Arsenal)

Unai Emery (Aston Villa)

Pep Guardiola (Manchester City)

Andoni Iraola (Bournemouth)

Jürgen Klopp (Liverpool)

premierleague.com
09.05.202421:55

Willian Estevão je domluven s Chelsea

Willian Estevão je podle posledních zpráv domluven na podmínkách angažmá v Chelsea. Sedmnáctiletý brazilský útočník hraje za domovský Palmeiras a kluby jednají o odstupném, spekuluje se o sumě 32 milionů eur + bonusy.

Fabrizio Romano
09.05.202421:13

Thiago Alcântara opustí Liverpool

Thiago Alcântara za několik týdnů odejde z Liverpoolu. Španělský záložník má často zdravotní problémy a letos odehrál jenom jedno utkání, na Anfield Road mu končí smlouva a novou nedostane.

abola.pt
09.05.202420:54

Premier League - nominace na hráče sezony

Nominace na cenu pro nejlepšího hráče letošní sezony anglické ligy:

Philip Foden (Manchester City)

Erlin Haaland (Manchester City)

Alexander Isak (Newcastle)

Martin Odegaard (Arsenal)

Declan Rice (Arsenal)

Cole Palmer (Chelsea)

Virgil van Dijk (Liverpool)

Ollie Watkins (Aston Villa)

premierleague.com
09.05.202420:22

Premier League - nominace na mladíka sezony

Nominace na nejlepšího mladého hráče sezony v anglické Premier League:

Phil Foden (Manchester City)

Erling Haaland (Manchester City)

Alexander Isak (Newcastle)

Kobbie Mainoo (Manchester United)

Cole Palmer (Chelsea)

Bukayo Saka (Arsenal)

William Saliba (Arsenal)

Destiny Udogie (Tottenham)

premierleague.com
09.05.202417:42

Sullivan podepsal s Manchesterem City

Už během března Fabrizio Romano informoval, že Manchester City uloví do svých řad čtrnáctiletého talentovaného hráče Cavana Sullivana, a během čtvrtka se stalo vše oficiálním. Ve svém příspěvku na sociální síti X italský novinář ukázal fotku, na níž mládežnický produkt zámořského klubu Philadelphia Union a povoláním ofenzivní záložník stvrzuje smlouvu s anglickým velikánem. Kontrakt by měl být platný do roku 2027.

twitter.com/FabrizioRomano
09.05.202415:54

Rashford a Martínez zpátky v tréninku

Manchester United hlásí před závěrečnými pasážemi sezóny návraty dvou svých marodů. Už pro nejbližší utkání s Arsenalem by mohli být k dispozici Lisandro Martínez a Marcus Rashford, kteří se objevili na čtvrtečním tréninku s týmem. Prvně jmenovaný nehrál kvůli zdravotním problémům od konce března, kdy vyrukoval na hřišti Brentfordu, druhý zmíněný se zranil během dubnového semifinále FA Cupu proti Coventry City.

manutd.com
09.05.202415:05

Jorginho zůstane na další rok v Arsenalu

Dvaatřicetiletý defenzivní štít Jorginho má platný kontrakt v Arsenalu jen do konce sezóny, italský insider Fabrizio Romano ovšem nepochybuje o tom, že spolupráce bude pokračovat ještě jednu sezónu, tedy do roku 2025. Obě strany i nadále intenzivně diskutují. Nejen sám hráč, ale i vedení klubu a kouč Mikel Arteta mají údajně zájem o to, aby zkušený středopolař v Londýně setrval. Brzy by mělo dojít k oficiálnímu oznámení.

twitter.com/FabrizioRomano
09.05.202414:58

Ghisolfiho v AS Řím opravdu oslovili

Italská média nedávno přinesla zprávy, že Florent Ghisolfi, současný sportovní ředitel Nice, by měl brzy zamířit funkcionařit do AS Řím. Zprávy o kontaktu mezi celkem z hlavní italské metropole a devětatřicetiletým bafuňářem potvrdil také francouzský regionální deník Nice-Matin, dementoval však, že už je takový přesun hotovou záležitostí. Jak přitom chápe situace server Get French Football News, když už by měl Ghisolfi opouštět jih Francie, pak by preferoval odchod do anglické Premier League.

getfootballnewsfrance.com
09.05.202414:20

Dumfries na radaru Man United

Pravý záložník nebo obránce Denzel Dumfries má platnou smlouvu s Interem do roku 2025 a v nedávných týdnech se objevila zpráva, že obě strany jednají o novém kontraktu. Italský žurnalista Fabrizio Romano ale nyní aktualizoval, že se klidně může konat hráčův odchod jinam. Především vedení Manchesteru United hodlá posílit krajní prostor a vyhlédl si pro své potřeby právě osmadvacetiletého Nizozemce.

twitter.com/FabrizioRomano
09.05.202409:09

Traoré se vrátí do Bournemouthu

Čtyřiadvacetiletý záložník Hamed Junior Traoré byl v lednu poslán na půlroční hostování z Bournemouthu do Neapole, další spojení rodáka z Pobřeží slonoviny a italského klubu však nebude na pořadu dne. Jak uvádí italský novinář Nicoló Schira, klub z Kampánie neuplatní opci na trvalý nákup ve výši 25 miliónů eur, a hráč se tak navrátí zpátky do Anglie.

twitter.com/NicoSchira
08.05.202421:15

Ten Hag se nestane trenérem Bayernu

Bayern Mnichov podle deníku Bild upustil od angažování Erika ten Haga, jenž má ještě pro příští sezonu kontrakt s Manchesterem United. Bavorský celek nyní preferuje Hansiho Flicka, který v září skončil na lavičce německé reprezentace.

vi.nl
08.05.202414:41

Southgate prioritou Manchesteru United

Manchester United může po nevydařené sezoně opustit Erik ten Hag, na jehož místo by mohl usednout Gareth Southgate, současný kouč anglické reprezentace má být prioritou "Rudých ďáblů". Podle informací Foot Mercato již mezi oběma stranami došlo na jednání, která mají pokračovat.

abola.pt
08.05.202413:29

Galatasaray aktivuje opci na Ziyecha

Hakim Ziyech se z hostování v Galatasarayi nevrátí do Chelsea. Vedoucí celek turecké Süper Lig aktivuje opci, podle novináře Fabrizia Romana již tak měl učinit.

twitter.com/FabrizioRomano

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele