Nebylo moc o čem jednat, komentoval Jorginho prodloužení smlouvy

10.05., 18:53
Aktuality
Jorginho (© Arsenal FC)

Italský záložník Jorginho od roku 2018 působí v Londýně a v britské metropoli bude pobývat ještě minimálně dvanáct měsíců. 32letý fotbalista obléká dres Arsenalu, s vedením Kanonýrů včera uzavřel nový jednoletý kontrakt.

Jorginho v minulosti působil v Hellasu Verona a Neapoli a do Premier League ho před šesti lety přivedla Chelsea, loni v lednu pak následovalo stěhování ke konkurenci.

"Dosavadní působení v Arsenalu je velmi pozitivní, už od začátku jsem se cítil jako součást něčeho velkého. Ne vždycky to tak je a o to důležitější to bylo. Mám velkou radost, že zůstávám, být součástí téhle rodiny představuje privilegium. Spokojená je i moje rodina, velmi dobře jsme se usadili," hlásí Jorginho.

Jorginho zatím za Arsenal odehrál 51 soutěžních utkání a vstřelil jednu branku. V uplynulých týdnech s ním byli v kontaktu především manažer Mikel Arteta a sportovní ředitel Edu, všichni tři jednali o prodloužení spolupráce a výsledkem je smlouva platná do června 2025.

"Abych byl upřímný, tak ani nebylo moc o čem jednat. Cítím se zde dobře, klub si váží mých výkonů a o pokračování stály obě strany. Je to velká věc a cítím, že jsem ještě neřekl poslední slovo, naopak mohu ukázat víc, i to je jeden z důvodů mého setrvání," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / arsenal.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
Whitemedia
Reagovat
MoonKnight

Docela mě překvapil po přestupu, několikrát už letos ukázal, že během sezóny jsou typy zápasů, kde je furt skvělý.

Reagovat
Golasso

Reálně využitelná alternativa z lavičky je pro nás super. Jsem rád, že zůstává

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Gunner14

je výborný

Reagovat
LaVolpe

Jen bych dodal, že spousta "fanoušků" po jeho přestupu byla: "Arteta out, Edu out."

Reagovat
Man__United

Saudi Crown Prince gave order to kill natives resisting eviction, displaced over one million people to build futuristic city Neom: Report

https://gazettengr.com/saudi-crown-prince-gave-order-to-kill-natives-resisting-eviction-displaced-over-one-million-people-to-build-futuristic-city-neom-report/

Jak mohla Premier League takovým lidem koupit klub?

Reagovat
pobody's nerfect

Aby měli i jinou zábavu, než vraždění lidí

Reagovat
j_mrazik

To je ta The Line nebo něco jiného?

Reagovat
Gazdo

Jo

Reagovat
avicii

Do štruktúr LFC sa vracia aj Julian Ward ako v tomto sme totálne vyhrali, lepšie to pre nas ani nemohlo dopadnúť, ak takto posilnime aj hráčsky káder tak sa je na čo tešiť samozrejme musíme dúfať ze aj Slot je správna voľba

Reagovat
Zaschrona

Current Everton owner Farhad Moshiri has now officially instructed 777 Partners that he is looking into alternative investors for Everton Football Club

Josh Wander and Steve Pasko have been removed from the board of the football division of 777 Partners after bankruptcy specialists were called in - "the attempted takeover of Everton....is utterly dead in the water"

Že by, nakonec, se začalo objevovat nějaké malinké světélko na konci nekonečného tunelu?

Reagovat
Zaschrona

Jinak mi teda je líto fandů Janova, Herthy, Standardu, Red Star, Melbourne Victory a Vasco de Gama. Ti už tihle Ponziho šmejdi stihli koupit. Jasná ukázka toho, jak špatný nápad je povolit, aby stejní lidé vlastnili víc klubů...

Reagovat
Talker

Tak ten multiklub model nemusí být špatný, třeba Citizens to dělají skvěle a Girona z toho těží, Troyes s nimi postoupilo (a následně spadlo) atd. Podobně Redbull.

Jasně, ten hlavní klub z toho těží nejvíce, ale třeba Strasbourg z toho vytřískal hráče, které by nikdy nedokázal přivést, mají mladý tým s potenciálem a byť ztrácí část identity, tak třeba z toho můžou mít do budoucna sezonu jako Girona místo boje o záchranu.

Hromada fanoušků bude proti, dokud to nepřinese nějaké ovoce. Někteří i mnohem déle.

Reagovat
Whitemedia

Je to tak. Ale u 777 to neplatí, to jsou strašní šejdíři.

Reagovat
Kucka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele