Aktuality

Další články

Chytil stíhá Jurečku v čele tabulky střelců. V kabině to není téma, snažíme se pomoct hlavně týmu, řekl

Útočník Mojmír Chytil přispěl efektním gólem patičkou k vysokému vítězství Slavie nad Ostravou 5:0 v úvodu nadstavbové části první ligy. Pětadvacetiletý český reprezentant proti Baníku skóroval hned dvakrát a v tabulce kanonýrů s 15 brankami ztrácí pouze jednu trefu na vedoucího Václava Jurečku, svého spoluhráče.

Možná dostanu do padesáti infarkt, jsou to rány do srdce, řekl Fantiš

Psychicky náročné chvíle prožívá jeden z kapitánů zlínských fotbalistů Antonín Fantiš. "Ševci" po prohře 0:2 v Pardubicích v úvodním kole ligové nadstavby ve skupině o záchranu klesli o skóre na poslední místo tabulky, které jako jediné znamená přímý sestup.

Do Ipswiche se po 22 letech vrací Premier League. Na úspěchu se výrazně podílel český brankář Hladký

Pohádkový příběh Ipswich Town FC dospěl ke šťastnému konci. Tým z hrabství Suffolk teprve před rokem oslavoval návrat do League Championship po čtyřech sezonách v League One. V druhé nejvyšší anglické soutěži mu stačil jenom jeden rok a po skvělé jízdě postupuje do Premier League. Důležitou součástí postupujícího týmu je i český brankář Václav Hladký, jehož podzim kariéry proložilo krásné babí léto.

Ikona bosenské kopané Miralem Pjanić se rozloučil s národním týmem

Miralem Pjanić dnes na Instagramu nepotěšil fanoušky bosenského národního týmu. Po 16 letech o 115 startech a 17 gólech se totiž oficiálně rozloučil s národním týmem, s nímž se ani tentokrát nekvalifikoval na mistrovství Evropy. Ligu národů na podzim už tedy Bosna a Hercegovina bude muset zvládnout bez jednoho z nejlepších hráčů v historii země.

Tottenham po sezoně obmění kádr. Změny musí nastat, uvedl Postecoglou

Podle manažera Angeho Postecogloua (58) čeká Tottenham v létě další obměna kádru, protože londýnský klub se chce vydat "úplně jiným směrem".

Vitesse vyhlásilo finanční sbírku, klub bojuje o licenci na druhou ligu

Finančními problémy sužovaný nizozemský klub Vitesse Arnhem se rozhodl vyhlásit crowdfundingovou kampaň ve snaze udržet si licenci, aby mohl v příští sezoně hrát alespoň druhou ligu. K sestupu byl odsouzen poté, co ho v dubnu fotbalový svaz potrestal odpočtem 18 bodů za porušování licenčních pravidel. Do pátku se podařilo vybrat více než milion eur, jako první přispěli hráči, kteří věnovali své výplaty.

Liga mistrů? Už to bude hodně těžké, připouští obránce Van de Ven

Hodně ponurá nálada od včerejšího večera panuje v kabině a mezi fanoušky Tottenhamu. Londýnský klub měl skvěle rozehraný boj o účast v příštím ročníku Ligy mistrů, po dalším nezdaru ale definitivně ztratil kontakt se čtvrtou Aston Villou. Hodně rozladěn byl i obránce Micky van de Ven.

UEFA schválila rozšíření soupisek pro ME, trenéři mohou zapsat 26 hráčů

Vrcholem letošní sezony bude evropský šampionát a na turnaj v Německu se v roli aktivních účastníků může podívat o 72 hráčů více, než bylo původně plánováno. UEFA dnes schválila změnu a trenérům povolila nominovat 26 fotbalistů na místo dosavadních 23.

Courtois bude v sobotu poprvé v sezoně chytat a hned může s Realem slavit titul

Belgický brankář Thibault Courtois bude v sobotu poprvé v sezoně chytat za Real Madrid a hned by také mohl s týmem slavit zisk titulu. Návrat belgického gólmana po devítiměsíční pauze způsobené zraněními kolena dnes avizoval trenér "Bílého baletu" Carlo Ancelotti.

O víkendu začne v lize nadstavba, vedoucí Sparta nastoupí na Slovácku

Osmi zápasy o víkendu odstartuje v první lize nadstavbová část, která se bude hrát v Česku popáté. Vedoucí Sparta bude v neděli v úvodu pětikolové skupiny o titul hájit čtyřbodový náskok v čele tabulky před Slavií ve venkovním utkání na stadionu Slovácka a pokusí se udělat další krok k obhajobě trofeje.

Crvena Zvezda má další titul. Není pochyb o tom, kdo je v Srbsku nejlepší, raduje se Marko Marin

Srbské klubové scéně jednoznačně vládne Crvena Zvezda a svou suverenitu potvrdila rovněž v letošní sezoně. Bělehradský klub včera oslavil zisk dalšího, v pořadí už pětatřicátého mistrovského titulu.

Dortmund přijde o svou ikonu, Reus neprodlouží končící kontrakt

Kabinu Borussie Dortmund za několik týdnů opustí jedna z hlavních tváří současného BVB. Novou smlouvu už nepodepíše Marco Reus, 34letý ofenzivní fotbalista své rozhodnutí oznámil dnes odpoledne.

Foden vyhrál novinářskou anketu o nejlepšího hráče v Anglii

Záložník Manchesteru City Phil Foden vyhrál anketu Asociace fotbalových novinářů (FWA) o nejlepšího fotbalistu roku v Anglii. Třiadvacetiletý anglický reprezentant dostal 42 procent hlasů a byl první před Declanem Ricem z Arsenalu a svým klubovým spoluhráčem Rodrim.

Jaroš se soustředí na zisk rakouského titulu, přípravu asi zahájí v Liverpoolu

Brankář Vítězslav Jaroš po zisku poháru touží zakončit půlroční hostování ve Štýrském Hradci triumfem i v rakouské lize. Člen širšího kádru reprezentace se chce soustředit na závěr sezony a až poté začne řešit svou budoucnost.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele