Aktuality

Zlepšili jsme výsledky i výkony, těšilo Pochettina po výhře nad Brightonem

Trenér Mauricio Pochettino prohlásil, že dobré výsledky z posledních zápasů, které dostaly Chelsea až na hranici kvalifikace do Evropské ligy, jsou odměnou za trpělivost, kterou klub prokázal během náročného ročníku.

Marseille asi bez pohárové Evropy: Stydíme se, nic si nezasloužíme, znělo z jihu Francie

S letošním působením v Evropské lize mohou být v Marseille spokojeni. Účast v semifinále byla totiž velmi překvapivým bonusem oproti tomu, jak se prezentuje v Ligue 1. A středeční dohrávka v Remeši jí možná definitivně zabouchla vrátka do pohárové Evropy. Zklamaný byl po těsné porážce nejenom Jean-Louis Gasset, dočasná trenérská volba klubu z jihu Francie.

Zmrzlý gólem rozhodl šlágr s Plzní. Určitě to byl můj nejlepší výkon ve Slavii, nepochybuje

Krajní bek či záložník Ondřej Zmrzlý po vítězství 3:0 nad Plzní ve 3. kole ligové nadstavby připustil, že Slavii nezbývá než doufat, že vedoucí tým tabulky Sparta zkolabuje a titul jim ještě daruje. Červenobílí dva zápasy před koncem soutěže ztrácejí z druhého místa na pražského rivala stále čtyři body a potřebují, aby už nevyhrál. Zmrzlý se po dvou utkáních vrátil do sestavy a vstřelil proti Plzni vítězný gól. Svůj výkon označil pětadvacetiletý hráč na tiskové konferenci za nejlepší od zimního příchodu do Edenu.

Zrušení VAR v Premier League? Kluby budou hlasovat na červnovém zasedání

Kluby anglické Premier League budou na svém červnovém zasedání hlasovat o dalším využití videorozhodčích. Zrušit systém VAR navrhnul po sérii kontroverzních rozhodnutí tým Wolverhampton Wanderers. Vedení soutěže je nicméně pro zachování videorozhodčích.

Přerušení smlouvy kvůli válce na Ukrajině zůstává v platnosti, FIFA o rok prodloužila výjimku

Světová federace FIFA prodloužila o další rok pravidlo, jež umožňuje hráčům a trenérům přerušit kvůli válce smlouvy s ukrajinskými a ruskými kluby. Vedení FIFA před kongresem v Bangkoku lhůtu protáhla do 30. června 2025.

Poslední Zlín hostí v lize Budějovice, Karviná hraje na Bohemians

Ve čtvrtek se v první lize odehrají od 17:00 tři zápasy 3. kola nadstavbové skupiny o záchranu. Zlín, který je při bodové rovnosti s Karvinou poslední, hostí České Budějovice. Týmy dělí pouze bod.

Birmančevič svou produktivitou táhne Spartu, jak dlouho ho Letenští udrží?

Hlavní postava sparťanského tažení za titulem? V uplynulých týdnech beze sporu Veljko Birmančevič. V posledních devíti ligových zápasech nastřílel devět branek, ke kterým přidal dvě gólové nahrávky a pomohl Letenským k 23 bodům.

Nizozemský sudí ovlivnil zápas a slavil postup domácích, svaz mu udělil doživotní trest

V amatérských ligách se hráči často nestačí divit verdiktům některých arbitrů a v tomto směru na sebe v neděli upozornil Jan Smit. Už 61letý sudí řídil důležité utkání čtvrté nejvyšší nizozemské soutěže, které bylo zároveň jeho posledním.

EuroSkauting: Rychlost, technika i čtení hry. Nadaný Lerma je novou posilou Dortmundu.

Letošní finalista Ligy mistrů Borussia Dortmund myslí na budoucnost a za blíže nespecifikovanou částku pořídil jedno ze zázračných dětí ekvádorského fotbalu, teprve 16letého Justina Lermu. Ten je stejně jako například Moisés Caicedo, Piero Hincapié, Willian Pacho nebo Kendry Páez absolventem akademie klubu Independiente del Valle, jedné z nejúspěšnějších akademií svého druhu na světě. V tomto článku se společně podíváme nejen na jeho herní profil, ale také na některé jiné zajímavosti z mládežnického fotbalu.

15.05. Aktuality 24 komentářů
Zaujalo nás

Podáváme na vítězství, rozhodnuto ale není, varuje Guardiola

Manažer Manchesteru City Pep Guardiola po výhře 2:0 v úterní dohrávce Premier League na hřišti Tottenhamu varoval, že o titulu ještě zdaleka není rozhodnuto.

Krejčí může být rekordní posilou Girony, katalánský celek nabízí deset milionů eur

Ladislav Krejčí během letošního léta s největší pravděpodobností opustí Spartu a španělská média znovu spekulují o zájmu Girony. Tentokráte přinesla i konkrétní čísla, katalánský celek za letenského kapitána nabízí deset milionů eur.

Priske nikdy nezažil lepší narozeniny, se sparťany vyrazí na hokej

Trenér Sparty Brian Priske po vítězství 2:1 nad Ostravou v utkání 3. kola ligové nadstavbové skupiny o titul připustil, že lepší oslavu narozenin nikdy nezažil. Pamatovat si ji prý bude do konce života.

Kairinen je po operaci zlomené nohy a Spartě bude chybět několik měsíců

Sparťanskému Kaanu Kairinenovi předčasně skončila sezona. Pětadvacetiletý finský záložník a jeden z klíčových hráčů letenského mužstva utrpěl v sobotním ligovém derby se Slavií zlomeninu na noze, musel na operaci a chybět bude několik měsíců.

Giroud po sezoně vymění Milán za MLS. Jsem hrdý na to, co jsem tady dokázal, loučí se kanonýr

AC Milán na konci sezony opustí Olivier Giroud, který po vypršení smlouvy odejde za novou výzvou do zámořské MLS. Sedmatřicetiletý útočník se upsal Los Angeles FC.

Německou nominaci na Euro oznamují influenceři či fanoušci na internetu

Netradičním způsobem oznamují Němci nominaci na mistrovství Evropy, které budou v létě hostit. Jména vybraných hráčů zveřejňují postupně od konce minulého týdne různí influenceři a fanoušci na sociálních sítích či platformách, jako jsou Tik Tok či Youtube, nebo zazní v televizním a rozhlasovém vysílání.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele