Aktuality

Krejčí nebyl vyloučen správně. Úmysl není prokazatelný, zhodnotila komise

Kapitán Sparty Ladislav Krejčí v sobotním utkání skupiny o titul se Slavií správně nebyl vyloučen za zákrok na Mojmíra Chytila. V komuniké po víkendovém druhém kole ligové nadstavby to uvedla komise rozhodčích Fotbalové asociace ČR. Ani při srážce slávisty Ivana Schranze s domácím Lukášem Sadílkem nešlo podle komise prokázat úmysl hostujícího hráče.

Kaiserslautern měl uplatnit opci na Kaloče, Ostrava dostane půl milionu eur

Druholigový německý Kaiserslautern podle deníku BILD využil opci na záložníka Filipa Kaloče (24) a získal jej natrvalo do svých služeb. Baník Ostrava by měl za svého odchovance dostat kolem půl milionu eur (asi 12 milionů korun). Kaloč přišel do týmu v zimě na hostování, pomohl klubu k záchraně ve druhé Bundeslize a došel s ním do finále Německého poháru, kde vyzve Leverkusen.

Žilák před startem ME do 17 let: Chceme předvádět dobré výkony

Trenér české reprezentace do 17 let Jiří Žilák si zatím nechce před mistrovstvím Evropy na Kypru dávat žádné konkrétní cíle. Čtyřicetiletý kouč nicméně předpokládá, že pokud jeho tým předvede nejlepší možné výkony, může postoupit ze skupiny do vyřazovací fáze.

Nani opustil Adanu Demirspor a bude zvažovat další kroky

Bez zaměstnavatele v tuto chvíli je Nani. Zkušenému portugalskému křídelníkovi bude na podzim 38 let a dnes ukončil smlouvu s tureckým celkem Adana Demirspor.

Dvojče jako náhradní řešení? V Rumunsku řeší bizarní skandál

Zatím to není oficiálně potvrzené, ale v rumunském fotbale je na spadnutí bizarní skandál. Funkcionáři Dinama Bukurešť totiž mají podezření, že místo bývalého obránce Barcelony, Lille či Feyenoordu ve skutečnosti naskočilo do zápasu jeho dvojče.

V úterý budu největším fanouškem Tottenhamu, slibuje Havertz

Do konce Premier League zbývá posledních pár dní. Arsenal, který se v neděli po vítězství 1:0 na Old Trafford vrátil do čela tabulky a čeká ho už jen domácí střet s Evertonem, ale nemá titul ve svých rukou.

Rada bude po postupu řešit budoucnost v Dukle. Musíme si sednout s majitelem, řekl

Trenér Petr Rada, který dovedl pražskou Duklu po pěti letech zpátky do první ligy, zatím neví, jestli bude u týmu pokračovat. Uvedl to po rozhodujícím utkání s Prostějovem (3:2), v němž si lídr tabulky vítězstvím zajistil již dvě kola před koncem druhé nejvyšší soutěže postup. Jako důvod váhání pětašedesátiletý kouč uvedl, že se doteď nesmířil s děním kolem své osoby. Rada si odpykává tříměsíční disciplinární trest za rasistickou urážku, původně dostal zákaz činnosti na osm měsíců.

Dukla si po pěti letech zajistila návrat do první ligy

Dukla Praha v 28. kole druhé ligy porazila doma po obratu Prostějov 3:2 a s předstihem si zajistila návrat do první ligy, v níž hrály naposledy v sezoně 2018/19. Dejvický celek díky vítězství získal dvě kola před koncem jistotu prvenství ve druhé lize.

Slovácko se rozloučí s kapitánem, Kadlec ve 39 letech ukončí kariéru

Bývalý dlouholetý český reprezentant a současný kapitán Slovácka Michal Kadlec ukončí po sezoně kariéru. Devětatřicetiletý hráč to uvedl na sociální síti X.

Coufal na odchodu z West Hamu? Poslední domácí zápas, napsal na sociálních sítích

Jaro Vladimíra Coufala (31)? Kromě spolehlivých výkonů v dresu West Hamu také pořádné drama. Opora Kladivářů i jeho agent se otevřeně vyjádřili k finančním podmínkám Coufalovy smlouvy. Když v sobotu český bek přidal na sociální sítě nový příspěvek, vyznělo to jako loučení.

Zatím nemám ponětí, co bude dál, říká Tuchel o své budoucnosti

Thomas Tuchel (50), stále ještě trenér Bayernu Mnichov, nechává svou budoucnost otevřenou. Podle svých slov zatím netuší, co ho čeká v létě.

Rodgers smekl klobouk před svými hráči, Celtic dělí od titulu jediný bod

Do konce letošní sezony skotské nejvyšší soutěže zbývají dvě kola a další titul má na dosah Celtic. Glasgowský klub včera udělal důležitý krok, když zvládl derby a v domácím prostředí porazil Rangers.

1. Bundesliga zná prvního nováčka, historický postup slaví Holstein Kiel

Prvoligová německá rodina se v příští sezoně rozroste o 58. klub. Nejvyšší soutěž si poprvé v historii zahraje Holstein Kiel, jistotu postupu získal včera večer díky remíze s Fortunou Düsseldorf.

Navas potvrdil odchod z PSG. Každá vteřina byla báječná, prozradil

U konce je působení Keylora Navase v PSG. 37letému kostarickému brankáři za měsíc a půl vyprší smlouva a novou v hlavním městě Francie nepodepíše, oznámil to prostřednictvím sociálních sítí.

Vindahl se jako hrdina necítí, za nejtěžší označil zákrok proti Tijanimu

Gólman Peter Vindahl několika zákroky dopomohl oslabeným fotbalistům Sparty ve 2. kole ligové nadstavby ve skupině o titul v derby se Slavií k bezbrankové remíze, jako hrdina se ale necítil. Šestadvacetiletý dánský brankář na tiskové konferenci označil za nejtěžší zákrok ten proti střídajícímu Muhamedu Tijanimu v závěrečném nastavení. Domnívá se, že se Letenští díky udržení čtyřbodového náskoku v čele tabulky tři kola před koncem soutěže přiblížili obhajobě titulu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele