Aktuality

Juventus oficiálně představil Mottu, nový trenér podepsal tříletou smlouvu

Thiago Motta se stal trenérem Juventusu, na jehož lavičce nahradí Massimiliana Allegriho. Bývalý záložník dosud vedl Bolognu a se "Starou dámou" podepsal smlouvu do roku 2027.

FAČR ke zranění Sadílka: Případ jsme řešili, vrátíme se k tomu po Euru

Výkonný výbor Fotbalové asociace ČR (FAČR) na svém dnešním zasedání vyjádřil nespokojenost s chybou v komunikaci ohledně zranění Michala Sadílka během soustředění reprezentace v Rakousku před mistrovstvím Evropy. Předseda Petr Fousek však na tiskové konferenci uvedl, že týden před startem šampionátu v Německu nebude vedení z případu vyvozovat žádné důsledky.

Ndombélé je volným hráčem, záložník ukončil nepovedené angažmá v Tottenhamu

Tottenham oznámil předčasné ukončení smlouvy s Tanguyem Ndombélém, jenž nenaplnil vysoká očekávání. Sedminásobný reprezentant Francie měl kontrakt do roku 2025.

Trenér Horváth končí v Domažlicích, zamíří do Českých Budějovic?

Trenér Pavel Horváth v úterý po vzájemné dohodě skončil na lavičce třetiligových Domažlic. Západočeský klub oznámil klub na svém webu, že důvodem je zájem o devětačtyřicetiletého kouče z vyšších soutěží. Bývalý reprezentant by se po úspěšném působení v České fotbalové lize (ČFL) chtěl vrátit do profesionálního fotbalu.

Hašek povolal náhradu za Sadílka, reprezentaci na Euru doplní Ševčík

Nominaci české reprezentace na nadcházející mistrovství Evropy v Německu doplnil záložník Petr Ševčík. Trenér Ivan Hašek třicetiletého středopolaře pražské Slavie zařadil na uvolněné místo na soupisce po Michalu Sadílkovi, který se v sobotu zranil při jízdě na tříkolce v závěru soustředění v Rakousku. Národní tým o tom informoval na webu FAČR.

Pavlović se nepředstaví za Německo na Euru, uvolněné místo obsadil Can

Německý záložník Aleksandar Pavlović přijde kvůli zánětu mandlí o mistrovství Evropy. Místo záložníka Bayernu Mnichov trenér Julian Nagelsmann povolal Emreho Cana z Borussie Dortmund. Informoval o tom německý svaz.

Slovácko představilo nového trenéra: Svědíka na lavičce vystřídá West

Novým trenérem Slovácka se stal Roman West. Dvaačtyřicetiletý kouč přechází k prvoligovému A-mužstvu od dorosteneckého týmu Uherského Hradiště, který vedl od zimy. Na lavičce šestého celku uplynulého ročníku nejvyšší soutěže nahradí Martina Svědíka, jenž po sezoně ve Slovácku skončil.

Musíme být neustále hladoví a hledat prostor pro zlepšení, nabádá Friis

Dánský trenér Lars Friis přijímá nový díl odpovědnosti poté, co byl jmenován novým hlavním koučem Sparty. Dosavadní asistent se podle očekávání stal nástupcem Briana Priskeho, který po dvou úspěšných sezonách na Letné odešel do Feyenoordu Rotterdam. Friis byl členem jeho realizačního týmu poslední rok a půl a hodlá navázat na klubovou filozofii, která je jasně nastavena. Proto ho ostatně vedení také na zodpovědnější pozici povýšilo.

Hradec Králové zahájil prodej klubu. Zájemci se mohou hlásit do září

Město Hradec Králové zahájilo prodej městského prvoligového klubu FC Hradec Králové. Zájemci o většinový podíl se mají hlásit do září. Pak bude následovat druhá fáze jednání pouze s nejvážnějšími zájemci. Nový akcionář klubu by mohl být znám na konci letošního roku.

1. FC Köln našel nového trenéra, mezi elitu ho má vrátit Struber

1. FC Köln má pro nadcházející měsíce jasný cíl v podobě rychlého návratu do 1. Bundesligy a důležitou roli by měl sehrát Gerhard Struber, 47letý Rakušan byl jmenován novým trenérem německého klubu.

Santos dostal další šanci, povede národní tým Ázerbájdžánu

Fernando Santos po odchodu od portugalské reprezentace rychle střídá zaměstnavatele a další je z Ázerbájdžánu. Najal si ho tamní svaz, a to jako nového kouče pro svůj národní tým.

Sparta pro náhradu daleko nešla, v Priskeho práci bude pokračovat Friis

Dánský trenér Lars Friis (48) se po odchodu Briana Priskeho do Feyenoordu Rotterdam stal hlavním koučem Sparty Praha. Vedení klubu podepsalo s novým šéfem střídačky víceletý kontrakt.

Priske je novým trenérem Feyenoordu, uzavřel tříletou smlouvu

Mise Briana Priskeho (47) ve Spartě končí po dvou letech a dvou titulech. Dánský trenér se přesouvá do Feyenoordu Rotterdam. Křeslo hlavního kouče Feyenoordu před několika týdny uvolnil Arne Slot, který se stal nástupcem Jürgena Kloppa v Liverpoolu.

Girona uloví první dvě posily, jednou z nich bude Krejčí

Vedení Girony se pokusí udržet přes léto své klíčové hráče a k nim přidá i nějaké posily, v tuto chvíli se chystá představit fanouškům hned dvě nové tváře. Jednou z nich se stane sparťanský kapitán Ladislav Krejčí.

Šeško brzké stěhování nechystá, v Lipsku uzavřel nový kontrakt

Benjamin Šeško se v nadcházejících týdnech bude koncentrovat výhradně na evropský šampionát v Německu. Slovinský reprezentační útočník minimálně pro nejbližší budoucnost zadupal do země spekulace o možném odchodu z RB Lipsko, když podepsal nový kontrakt.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele