Previews

Další články

Niké liga - preview 8. kola nadstavby: O poháry i o záchranu

Slovan Bratislava jako jistý mistr přivítá Žilinu. Trnava bude průběžnou druhou příčku hájit proti Ružomberoku. Ve skupině o udržení Trenčín přivítá Michalovce. Sestupující Zlaté Moravce čeká zápas se Skalicí.

Liga Portugal - preview 32. kola: Sporting se blíží k titulu

Sporting v pozici jasného favorita hostí Portimonense, a jestliže zvítězí, bude velmi blízko k zisku titulu. Porto se představí na půdě Chavesu, kde potřebuje vyhrát, aby se udrželo na třetím místě před Bragou. Sestupem ohrožená Boavista musí zabrat proti Gil Vicente.

LaLiga - preview 34. kola: Barcelona potvrzuje druhé místo v Gironě

Real Madrid chce udělat další krok na cestě k titulu proti Cádizu. Barcelonu čeká klíčový souboj o konečné druhé místo na půdě Girony. Atlético Madrid se představí na Mallorce.

Bundesliga - preview 32. kola: Stuttgart proti Bayernu

Velká pozornost bude ze sobotního programu 1. Bundesligy upřena do Stuttgartu, jehož soupeřem je mnichovský Bayern. Dortmund bude plnit úlohu favorita proti Augsburgu, Wolfsburg čeká to samé s Darmstadtem. 1. FC Köln musí zdolat Freiburg, jestliže si chce udržet reálnou šanci na záchranu.

Serie A - preview 35. kola: Lazio chce přidat další výhru

Jistý mistr Inter cestuje na hřiště Sassuola, které zoufale potřebuje body k záchraně. Rozdílnou formu mají Monza a Lazio, které se další výhrou může posunout na šesté místo před Atalantu.

Ligue 1 - preview 32. kola: AS Monaco hájí druhou příčku

AS Monaco narazí na poslední Clermont, a potřebuje zvítězit, aby mělo jistotu, že se udrží na druhém místě. Na případné zaváhání bude čekat Brest, jehož soupeřem je Nantes. FC Metz potřebuje zabrat proti Stade Rennes.

Premier League - preview 36. kola: Arsenal se chce udržet v čele

Arsenal po obědě hostí Bournemouth, a jestliže zvítězí, bude mít jistotu, že se udrží na prvním místě před Manchesterem City, který bude večer plnit roli favorita proti Wolves. Newcastle se představí na půdě Burnley. Brentford zase poměří síly s Fulhamem.

Eredivisie - preview 32. kola: Heerenveen chce napravit debakl

V pátečních předehrávkách se představí čtyři kluby pohybující se ve středu tabulky. Co napravovat má Heerenveen, minulý týden schytal debakl od PSV.

Finále velkým lákadlem: Aston Villa i Olympiakos můžou zapsat historický úspěch

Posledním klubem, který drží prapor anglických celků na evropské scéně, je Aston Villa. Ta se popere o finále Konferenční ligy s Olympiakosem, který je naopak jediným účastníkem v pohárové Evropě z Řecka. Oba soupeři ovšem mají své další úkoly taktéž na domácím poli, a tak pro ně bude nejdůležitější, aby přepnuly co možná nejúčinněji do mezinárodního režimu.

"Fialky" po skalpu Plzně zkusí projít do finále přes belgické Bruggy

Italský klubový fotbal kromě úspěchů v Evropské lize (2 účastníci v semifinále) mají zástupce také v Konferenční lize - Fiorentina se v loňském ročníku této soutěže probojovala do finále a teď by chtěla vystoupat až na vrchol, mezi čtyřkou nejlepších bude jejím soupeřem belgický vyzyvatel Club Bruggy. Domácí celek je v tomto dvojzápase považován za mírného favorita, nicméně jednoduché to mít určitě nebude.

Marseille hostí přemožitele Liverpoolu, chce nakročit k postupu do finále

Letošní ročník Evropské ligy došel do své semifinálové fáze a kromě pikantního střetnutí mezi německým Leverkusenem a italským AS Římem je na programu také druhý duel mezi francouzským zástupcem z Marseille a jiným italským klubem Atalantou Bergamo. Za mírného favorita je považován výběr z Apeninského poloostrova, nicméně ani Olympique není bez šance oprášit zašlou slávu po dlouhých letech.

Římany po roce opět navštíví Bayer, který v sezoně ještě ani jednou neprohrál

AS Řím touží napravit pokažené finále v Budapešti, které prohrálo s favorizovanou Sevillou, jenže ještě před duelem v Dublinu se musí popasovat s asi největším favoritem Evropské ligy. Do Věčného města opět zavítá Bayer Leverkusen, momentálně neporažený šampion německé Bundesligy.

Dortmund vyzve v prvním semifinále čerstvého francouzského mistra PSG

Po vzájemném setkání v základní skupině Ligy mistrů se Borussia Dortmund a Paris Saint-Germain setkávají v semifinále milionářské soutěže. Před prvním utkáním v Německu jsou šance zcela vyrovnané, ale v lepším rozpoložení jsou hosté z Francie, kteří o víkendu oslavili třetí ligový titul v řadě.

Allianz Arena hostí souboj dvou anglických katů. Bayern přivítá Real Madrid

Bavorského giganta Bayern Mnichov pojí s nejúspěšnějším mužstvem historie Ligy mistrů Realem Madrid několik věcí. Jednou z nich je fakt, že oba kluby ve čtvrtfinále porazily anglické týmy. Dalším je skutečnost, že právě Bayern Mnichov se proti Realu Madrid postaví a zkusí zachránit nepovedenou sezonu, kterou prožívá.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele