Previews

Bundesliga - preview 33. kola: Padesátka pro Leverkusen?

Leverkusen neprohrál ve 49 po sobě jdoucích duelech a proti Bochumi může své tažení zaokrouhlit. Pohárové ambice chce posílit Hoffenheim, do práce jdou i hráči Bayernu.

Ligue 1 - preview 33. kola: Domácí rozlučka s Mbappém

Zápas mezi PSG a Toulouse se bude točit hlavně kolem Kyliana Mbappého. Nejlepší střelec klubové historie PSG se totiž vůbec naposledy představí vlastním fandům v Parku princů a podstoupí rozlučku tam, kde se postupně vyhoupl ve světovou ikonu. Do akce půjde dalších dvanáct týmů, včetně Marseille, Monaca, Lyonu, Lille a Rennes.

FORTUNA:LIGA - preview 2. kola nadstavby: V neděli o záchranu

V sobotu se činily nejlepší české kluby a dnes dostane prostor zbylých deset. Důležitý zápas čeká na Karvinou se Zlínem a velký krok k záchraně mohou udělat Pardubice, pokračuje i playoff o Konferenční ligu.

Preview play-off Championship: Žádné neotřelé kluby nečekejme. O Premier League si to rozdá čtveřice starých známých

Osmnáct účastníků příštího ročníku Premier League je už známých, na zbylé dvě pozice se však hlásí hned sedmička kandidátů. Zatímco Burnley a Luton se v rámci nejvyšší soutěže ještě pokusí zaskočit Nottingham, další čtveřice si to jako rovný s rovným rozdá v play-off League Championship. Po bleskovém návratu touží Leeds i Southampton, neznámými nejsou fanouškům ani West Brom s Norwichem.

Olympiakos doma proti Aston Ville hájí dvougólové vedení

Olympiakos se postaral o největší překvapení dosavadního průběhu vyřazovací fáze Konferenční ligy, když vyplenil Villa Park. Teď bude doma hájit relativně pohodlný náskok dvou branek, nicméně Aston Villa se snu o finále ještě rozhodně nevzdává.

Atalanta chce těžit proti Marseille ze skvělé domácí formy

Atalanta se s Marseille napoprvé rozešla smírně a tentokrát bude favoritem. Jednak se opírá o skvělou ofenzivu, navíc se jí daří velmi dobře právě doma. Na Gewiss Stadium ale dorazí francouzský celek ve formě a především odpočinutý.

Bayer má šanci vejít do dějin, nesmí ale prohrát s unaveným AS Řím

Bayer kráčí sezonu neporažen a překonává jednoho soupeře za druhým. Stopku mu doma na Olimpicu nevystavilo ani římské AS, které cestuje do Německa s jasným cílem - smazat manko dvou branek a přeci jen se pokusit o překvapivý postup do finále.

"Fialky" si přivážejí do Brugg jednobrankový náskok a podruhé v řadě si chtějí zahrát finále Konferenční ligy

Úvodní odveta semifinále Konferenční ligy se netradičně odehraje už ve středu a belgické překvapení Club Bruggy zkusí přejít přes ambiciózní Fiorentinu, která se probojovala do finále této soutěže již v předešlé sezóně. Italský celek je považován za mírného favorita na postup, protože před necelým týdnem na domácí půdě nakonec zvítězil nejtěsnějším poměrem 3:2.

Real po remíze v Mnichově hodlá po roční odmlce opět postoupit do finále Ligy mistrů

Jeden z nejúspěšnějších celků v historii Ligy mistrů se již počtvrté za sebou probojoval mezi čtyřku nejlepších a teď by se chtěl podruhé za poslední tři roky dostat do prestižního finále, ve kterém by byl znovu považován za favorita. Real Madrid před týdnem remizoval na německé půdě s místním Bayernem po výsledku 2:2 a k postupu má tak o něco blíže, avšak na stadionu Santiago Bernabéu ho v žádném případě nečeká jednoduchý úkol.

PSG potřebuje proti Dortmundu zlepšit efektivitu a dotáhnout manko jedné branky

Paris Saint-German v prvním vzájemném duelu s Borussií Dortmund tvrdě zaplatilo za příliš mnoho chyb ve finální fázi a za nedotažené ofenzivní akce. V úterý večer ale dostane šanci na reparát, jelikož mužstvo kolem střelce Mbappého čeká vyhlížená domácí odveta, do níž dá francouzský gigant všechno.

Eredivisie - preview 32. kola: Excelsior o záchranu, Nijmegen o poháry

Excelsior je třetí od konce a v pondělí večer dostane možnost posunout se z barážové pozice. Doma hraje s Nijmegenem, který prožívá vynikající sezonu.

Serie A - preview 35. kola: Atalanta a Neapol cestují ven

Atalanta bojuje na třech frontách a v pondělí se musí přeorientovat na Serii A, zde zůstává ve hře o páté místo a povinností by měla být výhra nad Salernitanou. Do akce jde i Neapol.

Ligue 1 - preview 32. kola: Lille útočí na třetí místo

Dvaatřicáté kolo je roztaženo do více dní a v pondělí večer pokračuje jedním zápasem. Lille se po něm může posunout na třetí místo, potřebuje k tomu porazit Lyon.

Premier League - preview 36. kola: Složitý úkol pro Red Devils

Manchester United se propadl na osmou příčku a pokud chce zpět před Newcastle a Chelsea, musí porazit Crystal Palace. Rozhodně se nebude jednat o snadný úkol, domácím se v závěru sezony začalo dařit.

LaLiga - preview 34. kola: Pět položek v neděli

Po dvou porážkách, z nichž poslední přišla venku proti Barceloně, má Valencia nyní bilanci pouhých tří výher z deseti zápasů, což znamená, že jí hrozí, že se pětkrát za sebou neprobojuje do Evropy. Zvrátit nelichotivou bilanci se nyní pokusí proti Deportivu Alavés.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele