Premier League - preview 36. kola: Složitý úkol pro Red Devils

03.05., 08:30, aktualizováno 06.05., 08:42
Previews
Selhurst Park (© AFP)

Manchester United se propadl na osmou příčku a pokud chce zpět před Newcastle a Chelsea, musí porazit Crystal Palace. Rozhodně se nebude jednat o snadný úkol, domácím se v závěru sezony začalo dařit.

Crystal Palace - Manchester United

pondělí 21:00

Manchester United se bude snažit vrátit na šesté místo v tabulce Premier League, když v pondělí večer zamíří do Selhurst Parku, kde se utká s týmem Crystal Palace. Eagles jsou čtrnáctí a už hrají jen o čest a co nejlepší umístění.

Oliver Glasner od svého příchodu do funkce hlavního trenéra Palace v polovině února rozhodně udělal pozitivní dojem. 49letý kouč, který u kormidla nahradil Roye Hodgsona, se může pochlubit bilancí čtyř výher, tří remíz a tří porážek z deseti zápasů. Eagles si do zápasu přinesou čtyřzápasovou sérii neporazitelnosti a z posledních čtyřech zápasů získali deset bodů, když porazili Liverpool, West Ham United a Newcastle United a naposledy remizovali 1:1 s Fulhamem. Nyní budou Eagles usilovat o to, aby v Selhurst Parku poprvé od října 2022 zaznamenali tři vítězství v Premier League v řadě. Navíc mohou poprvé ve své historii připsat dvě výhry s United v jedné sezoně, na Old Trafford totiž Crystal Palace překvapivě vyhrál 1:0.

Manchester United si už nemůže zajistit účast v Lize mistrů v příští sezóně, místo toho budou Rudí ďáblové bojovat o postup do Evropské nebo Konferenční ligy. Svěřenci Erika ten Haga klesli na osmou příčku poté, co Newcastle porazil Burnley, ale vítězství v pondělí večer by je vrátilo na šesté místo, jen tři body za pátý Tottenham Hotspur, který nestačil na Liverpool. Rudí ďáblové jsou neporaženi od 4. dubna, kdy prohráli 3:4 na hřišti Chelsea, ale od té doby vyhráli pouze jeden ze čtyř ligových zápasů a minulý víkend na Old Trafford remizovali 1:1 s Burnley.

United v této sezóně vyhráli sedmkrát, třikrát remizovali a sedmkrát prohráli ze svých sedmnácti venkovních ligových zápasů. Palace doma v Premier League rovněž sedmkrát prohrál. Dvacetinásobní angličtí mistři vyhráli osm z úvodních jedenácti venkovních zápasů Premier League s Palace, ale nyní jsou v posledních třech zápasech bez výhry, včetně remízy 1:1 během sezony 2022/23. Kromě boje o postup do evropských pohárů čeká United ještě městské derby se City ve finále FA Cupu.

Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Henderson - Clyne, Andersen, Richards - Munoz, Hughes, Wharton, Mitchell - Olise, Eze - Mateta

Manchester United - pravděpodobná sestava:
Onana - Wan-Bissaka, Evans, Maguire, Dalot - Casemiro, Mainoo - Antony, Fernandes, Garnacho - Höjlund

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.21 - 4.09 - 3.03

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Chelsea FC - West Ham United

neděle 15:00

V neděli čeká na fanoušky na Stamford Bridge druhé londýnské derby Premier League během jednoho týdne, v němž Chelsea změří síly s West Hamem United. Blues jsou v tabulce osmí pouhé dva body před devátými Hammers, ti ale mají odehráno o zápas více.

Chelsea vyrovnala historický klubový rekord tím, že dokončila její 10. Premier League double nad Tottenhamem. Blues se stali dalším v dlouhé řadě týmů, které odhalili slabiny Lilywhites, když udeřili na obou stranách hřiště z volného kopu. Nejprve se Trevoh Chalobah rozběhnul a dostal nádhernou přihrávku od Conora Gallaghera a zamířil přesně do horního rohu, načež prudký úder Colea Palmera orazítkoval břevno a Nicolas Jackson i přes přítomnost dvou obránců dorazil odražený míč do sítě.

Díky úspěchu uprostřed týdne nyní patří Blues osmé místo v tabulce a nepřeskočili nikoho jiného než nadcházejícího soupeře West Ham. Ve vyhroceném boji o evropskou účast mají Blues pouze dvoubodovou ztrátu na Newcastle United a tříbodovou na Manchester United. Chelsea dále vymítá špatné domácí výkony ze Stamford Bridge a nyní se může pochlubit šesti výhrami a jednou remízou z posledních sedmi klání na svém západolondýnském stadionu ve všech soutěžích, přičemž v každém z těchto zápasů vstřelila několik gólů a v obou posledních zápasech udržela čisté konto.

Poté, co Chelsea v polovině týdne posílila své naděje na evropské poháry, mohla by nyní ještě více posílit své šance na umístění v první sedmičce a zároveň uškodit konkurentovi West Hamu na účast v Evropě v sezoně 2024/25. Vypadnutí z Evropské ligy s neporaženým bundesligovým mistrem Bayerem Leverkusen nezapálilo oheň ve svěřencích Davida Moyese, kteří se mohou pochlubit pouze jednou výhrou z posledních devíti zápasů a v každém z posledních pěti klání v evropských i domácích soutěžích nezvítězili.

Minulý týden však Irons předvedli chvályhodný výkon proti tápajícímu Liverpoolu, když skórovali Jarrod Bowen a Michail Antonio, čímž zajistili na London Stadium remízu 2:2. Jejich evropský osud však není v jejich rukou, protože zůstávají na devátém místě, dva body pod Chelsea, která odehrála o zápas méně. Nedělní zápas není ani nejobtížnějším výjezdem, který West Hamu v sezóně 2023/24 zbývá. V posledním kole sezony zamíří na Etihad, kde se střetne s Manchesterem City. Hammers v roce 2024 stále nemají v Premier League čisté konto, naposledy jej udrželi v prosinci proti Arsenalu.

Při srpnové návštěvě Chelsea na londýnském stadionu sice vítězové Evropské ligy zvítězili 3:1 a nyní by mohli zkompletovat teprve třetí double v Premier League nad Blues, ale poslední tři bitvy na Stamford Bridge dopadly ve prospěch hostitelů.

Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Petrovič - Gilchrist, Chalobah, Badiashile, Cucurella - Caicedo, Gallagher - Madueke, Palmer, Mudryk - Jackson.

West Ham United - pravděpodobná sestava:
Areola - Coufal, Zouma, Mavropanos, Emerson - Alvárez, Souček - Bowen, Paquetá, Kudus - Antonio.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.49 - 5.18 - 5.88

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Aston Villa

neděle 15:00

Brighton se v posledních týdnech řadí mezi nejhorší celky Premier League a propadá se tak tabulkou, jeho nedobré formy by ráda využila Aston Villa. Ta si za určitých okolností už může zajistit účast v příštím vydání Ligy mistrů.

Seagulls od začátku března v lize porazili pouze Nottingham a remizovali s Brentfordem a Burnley, zbylých pět utkání prohráli. Jedním z nich byl i přímý souboj o pozici v Bournemouthu, kterému po gólech Senesiho, Ünala a Kluverta podlehli 3:0. Aby těch ran nebylo pro De Zerbiho družinu málo, skončila její pouť Evropskou ligou hned v osmifinále po čtyřgólovém debaklu v Římě.

Vážné trhliny v ambicích na evropskou trofej utrpěla ve čtvrtek i Aston Villa. Ta totiž v semifinále Konferenční ligy nezvládla úvodní domácí zápas, když Olympiakosu podlehla 2:4, a příští týden tak bude mít co dohánět. Když se Villans poštěstí, budou se tou dobou moci soustředit už jen na tuto soutěž. Pokud na Amex Stadium vyhrají a zároveň Tottenham prohraje na Anfieldu, s jistotou se již podívají do Ligy mistrů. Situace přitom mohla být ještě příznivější, to by ovšem před týdnem proti Chelsea nesměli promarnit poločasový dvougólový náskok.

Brighton má soupeři rozhodně co oplácet, neboť ve Villa Parku schytal koncem září debakl 6:1. Hattrickem se na něm podílel Watkins, vlastní gól si dal Estupinán, další trefy pak přidali Ramsey s Douglasem Luizem.

Při snaze o pomstu ovšem nemůže počítat s čerstvě zraněným Lallanou, který tak za postranní čarou doplní početný seznam hráčů. Mimo hru jsou krajní obránci Milner, Lamptey a Estupinán, k tomu se na hřiště nepodívají ani Hinshelwood, March, van Hecke, Mitoma a Ferguson. Hostům se vrací brankář Martínez, otazník však nadále visí nad Morenem a Tielemansem.

Brighton - pravděpodobná sestava:
Verbruggen - Veltman, Webster, Dunk, Barco - Groß, Gilmour - Adingra, Moder, Pedro - Welbeck

Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martínez - Cash, Konsa, Torres, Digne - Bailey, McGinn, Luiz, Zaniolo - Rogers - Watkins

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.42 - 3.84 - 2.83

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Tottenham Hotspur

neděle 17:30

Liverpool i Tottenham se před vzájemným zápasem musí smířit s faktem, že se jim rozplývá sen o kýženém titulu, respektive Lize mistrů. Zatímco Reds mohou o naději přijít definitivně, Tottenham si minimální šanci zachová i při porážce.

Kloppovi svěřenci z posledních pěti ligových utkání vyhráli jediné a na první Arsenal ztrácí už osm bodů. Vzhledem k tomu, že po tomto zápase zbývají pouze dva, si nemohou dovolit žádnou ztrátu. To Spurs jsou na tom ještě hůře a postupně podlehli Newcastlu, Arsenalu i Chelsea. Na Aston Villu tak mají ztrátu sedmi bodů, což se i se zápasem k dobru jeví jako velké manko. Pokud by nyní prohráli a muži z Birminghamu zvládli svůj úkol v Brightonu, bude o čtveřici pro Ligu mistrů rozhodnuto.

Pro Liverpool se začala sezona lámat počátkem dubna, kdy v lize jen remizoval na hřišti Manchesteru United. Od té doby vypadl z Evropské ligy na úkor Atalanty, připsal si porážky s Crystal Palace a Evertonem, vítězství na Craven Cottage a naposledy jen nerozhodný výsledek na West Hamu. Tam sice po Bowenově trefě otočili zásluhou Robertsonova gólu a Areolova vlastence, domácím však alespoň bod zařídil Antonio.

V podobném období jako u soupeře došlo ke zlomu i v případě Tottenhamu, který se navíc potýkal s dlouhou pauzou zapříčiněnou odkladem svého zápasu. Ze čtyřgólového debaklu v Newcastlu se vzpamatovával dva týdny, načež kvůli nepovedené první půli podruhé v řadě nezvládl domácí severolondýnské derby. Ve čtvrtek pak podlehl na Stamford Bridge zdecimované Chelsea 2:0, o což se brankami zasloužili Chalobah s Jacksonem.

Spurs čekali na vítězství nad Reds téměř šest let, poštěstilo se jim to až v říjnovém domácím utkání orámovaném asi největším selháním rozhodčích v komunikaci s videem - po Jonesově vyloučení se hostům i v deseti povedlo skórovat, chyba v pokynech videoasistenta ale zapříčinila, že tento regulérní gól nebyl uznán. Vzápětí otevřel skóre Son, na něhož dokázal zareagovat Gakpo. Vaz Kloppovým svěřencům nezlomila ani druhá červená karta pro Jotu, ale až Matipův vlastní gól v šesté minutě nastavení.

Právě kamerunský stoper je spolu s Thiagem dloudoboým absentérem, příliš brzo je i na Jotu a zdravotní potíže trápí rovněž van Dijka, jehož start je nejistý. Zpět na hřiště se naopak může podívat Conor Bradley. Žádné nové potíže nemá po čtvrteční porážce výběr Angeho Postecogloua, tomu tak chybí Forster, Davies, Udogie, Sessegnon, Solomon a Werner.

Předposlední utkání Jürgena Kloppa na Anfieldu začne v nedělních 17:30, jako hlavní rozhodčí na něj bude dozorovat Paul Tierney.

Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Konaté, Quansah, Robertson - Mac Allister, Endo, Gravenberch - Salah, Gakpo, Díaz

Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Vicario - Porro, Romero, van de Ven, Emerson - Bentancur, Höjbjerg, Maddison - Kulusevski, Son, Johnson

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.44 - 5.69 - 6.09

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Arsenal FC - AFC Bournemouth

sobota 13:30

Arsenal, který chce dočasně získat náskok čtyři body v čele tabulky Premier League, odehraje 36. kolo na domácím stadionu s Bournemouthem, kterému v tabulce patří desáté místo. Domácí nutně potřebují vyhrát, jinak podají Citizens titulovou ruku.

Vzhledem k tomu, že Liverpool je víceméně mimo hru o titul, je to nervy drásající přímý souboj o trofej mezi Mikelem Artetou a jeho někdejším zaměstnavatelem, který znovu hraje až v sobotu večer, a proto se ještě více propadne za Gunners, pokud gigant z Emirates tento víkend dokáže připsat plný bodový zisk. Šest ze sedmi dosavadních domácích zápasů Arsenalu v Premier League v roce 2024 skončilo triumfem, přičemž výjimkou byla dubnová alarmující prohra 0:2 s Aston Villou.

Díky poslednímu vítězství proti Tottenhamu 3:2 si Arsenal udržel na prvním místě jednobodový náskok před Manchesterem City, ale vzhledem k tomu, že úřadující mistr má zápas k dobru, nemají Gunners svůj osud ve vlastních rukou. Musí totiž doufat v zaváhání Citizens.

Bournemouth, který se nachází v polovině tabulky, navázal na vítězství nad Wolves 1:0 a připsal si výrazný úspěch na jižním pobřeží proti Brightonu. Iraolovi svěřenci tak mají sestupové boje za sebou a díky zisku 48 bodů, což je jejich nejvyšší počet v historii Premier League, se nacházejí uprostřed tabulky na 10. místě, přičemž do konce soutěže zbývají už jen tři zápasy a evropská kvalifikace zůstává matematicky možná.

Odstup od sedmého Newcastlu United činí pět bodů a od šestého Manchesteru United šest bodů, ačkoli Bournemouth má odehráno o zápas více než oba soupeři a na závěr svého tažení ho čekají dvě ošemetná utkání venku, kdy po klání v Brentfordu 11. května zamíří také na Chelsea.

Práce Iraoly a jeho štábu nezůstane bez povšimnutí ani v jednom případě, ale Bournemouth byl v září na domácí půdě zdemolován Arsenalem 0:4 a v březnu loňského roku v tomto zápase promarnil vedení 2:0. Vítězný gól Reisse Nelsona z 97. minuty vyvolal snad nejdivočejší oslavy, jaké kdy Emirates zažily.

Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Raya - White, Saliba, Gabriel, Tomiyasu - Ödegaard, Partey, Rice - Saka, Havertz, Trossard.

AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Neto - Smith, Zabarnyi, Senesi, Kelly - Ouattara, Cook, Scott, Kluivert - Solanke, Unal.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.23 - 7.01 - 13.00

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Sheffield United - Nottingham Forest

sobota 16:00

Sheffield United je už odsouzený k sestupu do League Championship pro sezonu 2024/25 a v sobotu odpoledne se ve 36. kole Premier League může pokusit porazit Nottingham Forest.

Wilderovi svěřenci sice ještě nejsou odsouzeni k 20. místu, ale na Burnley ztrácejí osm bodů a na Luton Town devět, přičemž do konce soutěže už je ve hře jen devět bodů, takže cokoli jiného než vítězství o tomto víkendu zajistí, že Sheffield United zůstane na dně tabulky. Vyhnout se nechtěnému zápisu do historie Premier League bude pro Sheffield United hlavním cílem, protože s 97 inkasovanými góly v této sezoně mu chybí už jen čtyři k překonání historického rekordu soutěže, který v ročníku 1993/94 vytvořil Swindon Town, jenž inkasoval 100krát ve 42 zápasech.

Na pozadí defenzivních nedostatků Sheffieldu United Nottingham Forest také v každém z posledních čtyř klání inkasoval několik gólů a stále čeká na svůj první úspěch v nejvyšší soutěži venku v roce 2024, když na cestách v Premier League netriumfoval od doby, kdy na Boxing Day porazil Newcastle. Garibaldi mají na kontě také jediné ligové vítězství z posledních 19 zápasů proti sestupujícím celkům, a to v srpnu v odvetném utkání na City Ground, kde byl Wood hrdinou 89. minuty při vítězství 2:1 nad sestupujícím soupeřem.

Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Grbič - Robinson, Trusty, Ahmedhodzič - Bogle, Souza, Hamer, Arblaster, Osborn - Brereton Diaz, Archer.

Nottingham Forest - pravděpodobná sestava:
Sels - Montiel, Niakhate, Murillo, Aina - Danilo, Yates - Elanga, Gibbs-White, Hudson-Odoi - Wood.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.94 - 4.38 - 1.67

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Brentford FC - Fulham FC

sobota 16:00

Ve 36. kole Premier League přivítá 16. Brentford na svém stadionu 13. Fulham. V sobotním odpoledním klání na Gtech Community Stadium půjde pouze o výhru v západolondýnském derby.

Frankovi svěřenci by neměli skončit hůře než na 16. místě a díky perfektnímu závěru problematické sezony by se mohli posunout o několik příček výše, ačkoli na jeden z neúspěšných týmů letošního ročníku čeká ještě náročný výlet do Bournemouthu a střetnutí s Newcastlem United v posledním kole. Nicméně sobotní hostitelé vstupují do 36. kola na Gtech Community Stadium se čtyřzápasovou sérií neporazitelnosti, v níž obrali o body Chelsea a Manchester United, a jejich západolondýnští rivalové se budou muset pokusit tuto šňůru ukončit.

Přestože Cottagers zahodili dva body v samém závěru, když inkasovali a tedy remizovali s Crystal Palace 1:1, mohou se nyní pyšnit třízápasovou sérií neporazitelnosti v londýnských derby v Premier League a prohráli jen jeden z posledních šesti zápasů proti soupeřům z hlavního města, kde dosáhli posledního venkovního vítězství, když v dubnu porazili West Ham United 2:0. Silvovi svěřenci se nyní budou snažit vstřelit gól už v sedmém venkovním zápase Premier League v řadě, ale v srpnu doma rozdrtili Brentford 3:0 a v březnu podlehli také na Gtech Community Stadium Bees 2:3, kde se ukázala jako rozhodující pozdní trefa Mathiase Jensena.

Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Flekken - Ajer, Collins, Pinnock, Reguilon - Janelt, Norgaard, Jensen - Mbeumo, Toney, Schade.

Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Castagne, Diop, Ream, Robinson - Palhinha, Lukič - Iwobi, Pereira, Willian - Muniz.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.09 - 3.92 - 3.40

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Burnley FC - Newcastle United

sobota 16:00

V sobotu odpoledne je na programu další klíčový duel v rámci anglické Premier League, na Turf Moor se utká sestupem ohrožené Burnley s Newcastlem United, který bojuje o postup do pohárové Evropy.

Zlepšující se Burnley ještě stále bojuje o udržení se v nejvyšší soutěži. Svěřenci Vincenta Kompanyho z posledních osmi ligových duelů prohráli jediný, a to na začátku dubna na půdě Evertonu. O body dokázali obrat například Chelsea, Brighton či naposledy na Old Trafford slavný Manchester United.

I přesto se Clarets nachází na sestupovém devatenáctém místě a pokud se chtějí v Premier League zachránit, musí předskočit Luton Town i Nottingham Forest, za nimiž zaostávají o jediný bod. O sestupujícím dost možná rozhodne až poslední kolo, ve kterém Burnley změří síly právě s Nottinghamem Forest.

Body by nutně potřebovali i na severu Anglie. Newcaslte se nachází čtyři kola před koncem na sedmé příčce, jeden bod ztrácí na Manchester United a má náskok dvou bodů před osmou Chelsea. Magpies si minulý víkend v St James' Parku bez větších problémů poradili s beznadějně posledním Sheffieldem United a zvítězili 5:1. Dvě branky vstřelil ve formě hrající Alexander Isak, který se tak posunul na třetí místo v tabulce střelců, střelecky se prosadil i Bruno Guimarães a Callum Wilson.

Magpies zvládli poslední střetnutí s Clarets na jedničku, v září totiž v St James' Parku zvítězili 2:0.

Domácím bude v sobotu chybět dvojice obránců Al Dakhil, Beyer a mimo hru je i zkušený Nathan Redmond. Hosté přijeli na Turf Moore bez několika klíčových hráčů, nezahraje si například kapitán Lascelles, stoperské duo Botman - Schär či anglický záložník Joe Willock.

Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Muric; Assignon, O'Shea, Esteve, Vitinho; Odobert, Cullen, Berge, Larsen; Amdouni, Foster

Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dubravka; Livramento, Krafth, Burn, Hall; Longstaff, Guimaraes, Anderson; Gordon, Isak, Barnes

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.36 - 4.26 - 2.02

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Manchester City - Wolverhampton Wanderers

sobota 18:30

V sobotu večer přivítá úřadující mistr Premier Leauge, tedy Guardiolův Manchester City, na Etihad Stadium Wolverhampton Wanderers. Podzimní vzájemný zápas na Molineux překvapivě zvládli lépe Wolves a vyhráli 2:1, v sobotu bude ale jasným favoritem tým z Manchesteru, který bojuje o další ligový titul.

Jen tři dny po vítězství 4:0 na hřišti Brightonu si Citizens připsali další tři body, když o víkendu porazili sestupem ohrožený Nottingham Forest 2:0. V prvním poločase se trefil Joško Gvardiol a po necelých deseti minutách od nástupu na hřiště po zranění se střelecky prosadil i Erling Haaland, který dostal tak do čela tabulky střelců Premier League.

Svěřenci Pepa Guardioly tak jsou v ideální pozici na obhajobu ligové trofeje, v tabulce zaostávají o jediný bod za Arsenalem, který ale odehrál o zápas více. Třetí Liverpool pak ztrácí na Manchester City čtyři body a v posledních týdnech tak přišel o reálnou šanci na posun do čela tabulky.

Guardiola a spol., kteří navíc neprohráli posledních 31 soutěžních zápasů ve všech soutěžích, budou věřit v tříbodový zisk v zápase proti Wolves, které porazili v sedmi z posledních osmi domácích ligových střetnutí.

Tým z West Midlands minulý týden konečně ukončil sérii sedmi zápasů bez vítězství, když na Molineux porazili osmnáctý Luton Town 2:1 a zvýšili tak své šance na umístění v první polovině tabulky. Svým prvním ligovým gólem od prosince otevřel skóre Hwang Hee-chan a pět minut po přestávce přidal druhý gól stoper Toti. Carlton Morris pak deset minut před koncem snížil na rozdíl jediného gólu, Wolves však své vedení udrželi a po třinácté v této sezoně získali všechny tři body.

Manažer Gary O'Neil, který se v sobotu neobjeví na lavičce poté, co mu The Football Association udělila trest za jeho chování po porážce s West Hamem United, nebude moct v sobotu využít stoperské duo Santiago Bueno - Craig Dawson. Mimo hru jsou i dva mladíci, a to Noha Lemina, mladší bratr zkušenějšího Maria, a útočník Leon Chiwome.

Domácí naopak doufají, že budou mít k dispozici všechny klíčové hráče. V týdnu se totiž se svých zranění zotavil jak Phil Foden, tak Rúben Dias. Nejistý je ale start brankáře Edersona, který si poranil rameno.

Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson; Walker, Stones, Dias, Gvardiol; Rodri; Bernardo, De Bruyne, Foden, Grealish; Haaland

Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Sa; Semedo, Kilman, Toti; Doherty, Lemina, Gomes, Traore, Ait-Nouri; Cunha, Hwang

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.10 - 11.50 - 25.60

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Luton Town - Everton FC

pátek 21:00

V pátek zahájí program 36. kola anglické nejvyšší soutěže duel mezi Luton Townem a Evertonem. Domácí fotbalisté potřebují nutně v utkání bodovat, chtějí-li ještě pomýšlet na záchranu v nejvyšší soutěži, naopak Everton si v týdnu zajistil místo v Premier League i pro následující sezónu.

Hatters od začátku února vyhráli jediné utkání, i přesto stále mají reálnou šanci na to, že předskočí v tabulce sedmnáctý Nottingham Forest. Svěřenci Roba Edwardse ztrácí tři kola před koncem na Forest jediný bod, a tak se ještě mohou příznivci Lutonu těšit na závěr pohádkového ročníku.

Do karet domácím hraje vzájemná bilance s Toffees. Za posledních 18 let se totiž spolu střetli jen dvakrát po postupu Lutonu mezi anglickou elitu. Nejprve v září Hatters zvítězili v Goodison Parku 2:1 a stejný výsledek si z Liverpoolu odvezli i na konci ledna letošního roku, kdy vyřadili Everton z FA Cupu.

Současná forma Toffees však napovídá, že by v pátek mohli Luton bez větších problémů porazit. Svěřenci Seana Dyche totiž vyhráli čtyři z posledních pěti zápasů, na domácím stadionu navíc s čistým kontem porazili v dubnu Burnley, Nottingham, Brentford i rivalský Liverpool.

V pátek bude domácím chybět hned několik klíčových hráčů, kromě kapitána Lockyera nenastoupí například ani Issa Kaboré či Marvelous Nakamba. Hosté se budou muset naopak obejít bez Alliho či dvojice obránců Mykolenko, Patterson.

Luton Town - pravděpodobná sestava:
Kaminski; Mengi, Burke, Osho; Hashioka, Lokonga, Barkley, Doughty; Chong; Morris, Adebayo

Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford; Godfrey, Tarkowski, Branthwaite, Young; Harrison, Garner, Gueye, McNeil; Doucoure; Calvert-Lewin

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.77 - 3.71 - 2.52

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Arsenal FC
35
25
5
5
85 : 28
80
2
Manchester City
34
24
7
3
82 : 32
79
3
Liverpool FC
35
22
9
4
77 : 36
75
4
Aston Villa
35
20
7
8
73 : 52
67
5
Tottenham Hotspur
34
18
6
10
67 : 54
60
6
Manchester United
34
16
6
12
52 : 51
54
7
Newcastle United
34
16
5
13
74 : 55
53
8
Chelsea FC
34
14
9
11
65 : 59
51
9
West Ham United
35
13
10
12
56 : 65
49
10
AFC Bournemouth
35
13
9
13
52 : 60
48
11
Wolverhampton Wanderers
35
13
7
15
48 : 55
46
12
Brighton & Hove Albion
34
11
11
12
52 : 57
44
13
Fulham FC
35
12
7
16
51 : 55
43
14
Crystal Palace
35
10
10
15
45 : 57
40
15
Everton FC
35
12
8
15
37 : 48
36
16
Brentford FC
35
9
8
18
52 : 60
35
17
Nottingham Forest
35
7
9
19
42 : 62
26
18
Luton Town
35
6
7
22
48 : 77
25
19
Burnley FC
35
5
9
21
38 : 70
24
20
Sheffield United
35
3
7
25
34 : 97
16

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1030)

Přidat komentář
janinho

az sa mi nechce verit ze tento Tham je ten isty tim ako ten co hral prvych 10 kol PL. vtedy to bola ozaj radost sledovat, teraz ma clovek chut si mixerom vymrdat oci jak v tom memecku...

Reagovat
SunFells

To každotýdenní srovnávání s Invincibles v článcích v říjnů bylo fajn.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Jesfey

Taková ta klasika... s příchodem nového trenéra jsou všichni namotivovaní, góly nám tam padaly ani nevíme jak a hodně věcí nám i nepochopitelně vycházelo (než to teda ostatní týmy prokoukli).

Víceméně stejné to bylo pod Nunem i Contem.

Reagovat
Seydou Doumbia

nové koště dobře mete no

Reagovat
owny✨

Reagovat
Vlkoslav

Ocekavam jasnou vyhru proti Bournemouthu, ale mohla by z toho klidne vzniknout prestrelka, at je prdel.

Jinak zapas kola jednoznacne Palac vs Ucka

Reagovat
fenixLFC

ten VAR je fakt uplne random

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
r.mrazik

to tady pisu celou sezonu,ze je to uplne magorsky posuzovani

Reagovat
Zaschrona

Everton have named nine Englishmen in their starting XI tonight. The last 45 instances of a Premier League team having 9+ English players in an XI have all been managed by Sean Dyche (41 at Burnley, 4 at Everton). Homegrown.

Reagovat
Zaschrona

Jasně, nemáme pořádně hráče, novou smlouvu už ale Young snad dostat nemůže...

Reagovat
Unai

Reagovat
Salfovic

Tak tahle penalta nebyla přísná

https://dubz.co/v/qm6k4q

Reagovat
fenixLFC

na tom je najvtipnejsie ze chvilu predtym mal jasnejsi zakrok na ktory sa ani nesiel pozriet

Reagovat
Nikikrew

Povedz dovod preco by nemala byt?

Reagovat
O.Giroud

Oblubeny, lebo by bolo 20 penalt každý zápas?

Reagovat
J0EL

Alebo keby to zacali piskat (pretoze podla pravidiel to je jasny faul a branenie v hre dokonca rukami), takmby to ti hraci konecne prestali robit a ziadnych 20 penalt by nebolo.

Reagovat
Nikikrew

presne tak. A nech sa aj treneri & hraci stazuju.

Reagovat
J0EL

To je moj vacny argument proti tomu copy-paste postu od Busbyho a stale to niektori nechapu.

Reagovat
O.Giroud

Hlavne sa začnú zas sťažovať fanúšikovia, že prečo henten to nepískol, henten to pískol a prečo hento nie a hento áno a prečo teraz máme 5 penált za zápas a 10x pustený VAR alebo rozhodca to proste nevidel tak to není chyba na opravu a neviem čo.

Reagovat
protiproudu

Reagovat
Nikikrew

No a? Mozno by ti obrancovia pochopili, ze da sa vyhrat hlavickovy suboj aj bez ruk

Reagovat
O.Giroud

Párkrat by sa to písklo a potom by sa to znovu nepískalo ako so všetkým, nebuďme naivky. Neviem prečo to tak je, ale proste je. Jedine čo môže pomôcť je úprava penált aby sa rozhodci nebáli pískať faul v šestnástke len preto, že by z toho bolo penalta.

Reagovat
Neutron

Reagovat
Talker

Přijde mi, že tohle je trend max nějaké poslední dekády, spíš 5 let. Tyhle zápasnické chvaty prostě nebývaly před 10+ lety. Ted jsem schválně koukal na sestřih z 2008 a nebyl tam ani náznak něčeho takového. Tam bylo maximálně nějaké "vytlačování" či postrkování pažemi, aby si hráč vytvořil prostor, případně jedna ruka před tělem, kterou ale soupeř mohl odhodit, ale to je tak všechno.

Hráči našli "skulinu" v pravidlech, nejdříve jednou rukou zkoušeli obejmout, aby zpomalili soupeře a zároveň vycítili pohyb. Pak začali více držet hráče a postupně se to přehouplo do dnešního stavu, kdy potřebuješ vyloženě zápasnicky povalit soupeře, aby z toho byl faul.

Takže kdyby se nahlásilo po konci sezony, že se to nebude akceptovat a jakékoliv objímání hráče bude za penaltu, tak sice padne pár penalt na začátku sezony, ale během pár týdnů to budou muset hráči prostě přestat dělat.

Reagovat
J0EL

Reagovat
O.Giroud

Alebo sa to prestane pískať a hráči to budú robiť ďalej ako to dopadlo so simulovaním, zdržovaním pri vhadzovaní či odkopávaním lopty.

Reagovat
Salfovic

Kdybych tvrdil, že neměla být, tak napíšu, že BYLA přísná.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Salfovic

Co se zase přisíráš vysírat ?

Reagovat
Modřín2

Jasná. Kdyby ho ale držel Maguire, tak je to čistý.

Reagovat
Maximm9

Reagovat
J0EL

Reagovat
vitasrp

Dokonalý, jak sudí tímhle dokážou ovlivnit výsledek, to je v jejich podání geniální nástroj.

VAR má držení ve vápně víceméně nechávat být, skoro nikdy to neřeší. Jen u zápasů Arsenalu bych takových situací napočítal 10 a nikdy to penalta přes video nebyla.

Pak si to nějaký šoumen u videa vyhodnotí, že by bylo fajn to jednou písknout a rup, hned máš góla zadarmo - a vzhledem k tomu, že ve fotbale branek padá málo, tak to prostě výsledek ovlivní dost podstatně.

Reagovat
Neutron

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Nikikrew

Suhlasim, lenze pri tomto incidentente ten hrac ani nejavil zaujem o hru, co ma ako urociaci hrac robit? Je rozdiel ked s nim obranca bezi a pridrzi ho (aspon ide za loptou) ako hrac ktory mu da chmat a nepusti ani za nic.

Reagovat
mistr129

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Talker

Zrovna tady to byl extrém, kdy hráč chce něco dělat, ale soupeř ho drží natolik, že když zvedne nohy do vzduchu, tak ho soupeř drží v náručí.

Je na hovno, že se to stane "uprostřed sezony", ale reálně tyhle zápasnické chvaty, kdy hráč ignoruje kompletně hru a jeho jediným cílem je udržet za každou cenu hráče soupeře, aby se nemohl pohnout, to by se mělo vymýtit.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Euphael

Reagovat
Referee©

No není držení jako držení. Tohle byl úplný extrém.

Reagovat
Modřín2

Po tomto kole budeme před United

Reagovat
kissak

Před obouma

Reagovat
Modřín2

A už je před sebe neopustíme.

Reagovat
Wazza228

Erik ten Hag: “Ever since I have been at Manchester United, we approach our games in an attacking way. We create many chances, like we did vs Burnley. We also concede many goals. It's open and it's fun to look at.” #MUFC [viaplay via @TheEuropeanLad]

No... Jak pro koho "fun to look at"

Reagovat
Neutron

lol

Reagovat
Maximm9

Tohle je normalne na pest od nejakeho fandy United

Reagovat
Freedo

Reagovat
Modřín2

Reagovat
Mastný Chobot

pred ocami mam len ten meme s Moyesom

Reagovat
mistr129

Reagovat
R.Meireles

Reagovat
Gunner14

Reagovat
andkoo

Povedal mu niekto, že fun to je len vtedy, keď my tých gólov strelíme viac ako súper?

Reagovat
O.Giroud

Nepovedal pre koho to je fun

Reagovat
Swarley

Reagovat
J0EL

Deluded one

Reagovat
SunFells

Erik je tam pro nás všechny ♥️

Reagovat
masina_LFC

Erika v United proste nejde nemilovať

Reagovat
Nikikrew

Konecne maju ceny listok na United vahu

Reagovat
Man__United

A já vám říkám že příští sezóna bude daleko lepší a všichni kdo se mu teď vysmívají tak se mu budou omlouvat

Reagovat
Man__United

Ostatně kdyby nebyli zranění klíčový obránci tak máme o 10-15 bodů víc

Reagovat
Error

jojo

Reagovat
Unai

Reagovat
SunFells

Kteří to jsou?

Reagovat
Man__United

Shaw a Lisandro hlavně

Reagovat
SunFells

Pěkný

Reagovat
Talker

Takže 2 zranění obránci jsou pro vás 10-15 bodů.

Kolik bodů by pro nás byli James, Chilwell, Fofana, Lavia a Nkunku, kteří chybí prakticky celou sezonu? To bychom hráli o titul.

Reagovat
Neutron

Toho Laviu beries relevantne z akeho dovodu?

Reagovat
Talker

Hráč za raketu, který si nekopl do míče, přičemž máme prakticky celou sezonu k dispozici 3 záložníky na 3 posty?

Reagovat
Neutron

Haha

Reagovat
r.mrazik

2 zranění obránci? Asi špatně počítáte tady

Reagovat
Talker

Tak on zmínil 2.

Reagovat
r.mrazik

Mohl říct tři, protože by to byl varane, licha, Shaw...ostatní byli Back up...který vypadl taky

Reagovat
Talker

Tak jasně, já taky zmínil jen pětici hráčů, co si letos prakticky nekopla.

Reagovat
Man__United

Těch důležitých hráčů zraněných je pochopitelně víc, ale tihle dva jsou prostě největší ztráta

Reagovat
Unai

Reagovat
Sali5

No tactics, just vibes

Reagovat
Salfovic

No tactics, just fun.

Reagovat
Unai

Deluded eth

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Čenda

lol

Reagovat
r.mrazik

Našel by někdo kecy, které měl arteta když skočil 8 v prvních dvou sezónách?

Reagovat
Front hell

V čem ti to přesně pomůže?

Reagovat
r.mrazik

V ničem. Jen mě to zajímá

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
J0EL

klasika

Reagovat
J0EL

Ale popros Swarleyho. Ten nieco vymysli a nasledne to tu bude znova permanentne obmielat

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
jk

1. Trust The process.

2. Trust The process.

Reagovat
Euphael

Reagovat
Busby babes

tak ma pravdu, nase zapasy jsou malokdy nudny. coz se nam prave moc nelibi.

Reagovat
SunFells

Uvítal bych dnes spíš Jorgiho

Reagovat
Man__United

Gary Neville:

“I think to have another year with Erik ten Hag under a stable environment would hopefully mean the club can be successful under the same manager. The fan sentiment seems that they want him to stay.” #MUFC [Sky]

Reagovat
SunFells

Oh Gary

Reagovat
Neutron

Kamo na teba zacinam mat vyslovene alergiu ako na toho primitiva mysticmaca

Reagovat
aramaki

2:0

Reagovat
Miguel19

Docela rudá ne?

Reagovat
Edgewalker

Bez karty?

Reagovat
Gunner14

oranžová minimálně a nedostane ani žlutou

Reagovat
Minister

Z toho nebol ani faul?

Reagovat
Kinky7

Faul to byl. Ukazoval výhodu ale že nedal alespoň žlutou je mi záhadou

Reagovat
r.mrazik

Tak tohle měla být červená ne??

Reagovat
TheGun

Ty vole, kolik rozhodčí dostal od ropáků? Tohle bez karty

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
TheGun

Jakože chápu že si VAR může vymýšlet penalty a podobný, ale tohle

Reagovat
fenixLFC

nie, na facepalm je ta ukvicanost ze im niekto nieco zaplatil

Reagovat
TheGun

To musíš brát s nadsázkou

Taky si ale určitě nějak reagoval na Salahuv onside neuznaný gól

Reagovat
fenixLFC

myslis asi diazov. a reagoval som tak ze rozhodcovia a PGMOL obecne je banda nekompetentnych dementov a ze robit taketo vyrazne chyby v lige kde moze rozhodovat bod o celkovom umiestneni je neakceptovatelne. nehladal som za tym to ze by to bolo niekym zaplatene aby takto piskali.

oni su natolko retardovani ze picoviny piskaju zadarmo

Reagovat
TheGun

Jo myslel jsem Diazuv

Reagovat
Nikikrew

Gabriel

Reagovat
Gunner14

Saliba frajer, škoda by byl krásný gól. Už to chce ty šance využívat

Reagovat
Euphael

skoda no

Reagovat
Minister

Toľko šancí a nič z toho neuveriteľné

Reagovat
Gunner14

Si hrajeme na Chelsea v tom zakončení zatím

Reagovat
r.mrazik

Proč ten trouba padal?

Reagovat
fenixLFC

co to ten skopcak skusal

Reagovat
masly008

Hrál do těla a pískl mu faul.

Jsi slepý

Reagovat
fenixLFC

a rozhadzoval rukami ze chce penaltu ked hral rukami do tela skor on. miesto aby sa snazil hrat dalej tak sa hodil o zem

Reagovat
Nikikrew

To je Havertz no

Reagovat
masly008

a nebo těma rukama rozhazoval proč mu píská faul při hře tělem.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Rohlíček

Tohle uz melo bejt 3:0 a vymalováno

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Gunner14

Gabriel teda dost chybuje na jeho poměry v posledních zápasech

Reagovat
Minister

Ale no tak.. to už neni normálne toto

Reagovat
Euphael

tvl to neni penalta

Reagovat
guestikor

Proč zas padá dpč. Nepiskl bych mu to

Reagovat
Euphael

Reagovat
r.mrazik

Tohle fakt není penalta

Reagovat
Edgewalker

Tohle není pence

Reagovat
Edgewalker

*pencle

Reagovat
Nikikrew

Ja by som toto nepiskal

Reagovat
Maximm9

Reagovat
Maximm9

Tohle je max zluta pro Havertze

Reagovat
Salfovic

Jak tam schválně nechal tu nohu

Reagovat
SunFells

To je dive, to by neměli nechat

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Janča4

Omg dej mu žlutou a pojďte hrát...

Reagovat
r.mrazik

Var je fakt na picu

Červenou nedá a teď dá penaltu, která nebyla.

Reagovat
masly008

penalta ala pool no.tady to nebyl kontak vedoucí k pádu jako u poolu

Reagovat
Kinky7

Kdo to tu povidal cosi o zaplacení?

Reagovat
masly008

tak zase měli hrát v 10.nevím co je větší trest.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Gunner14

Ale větší trest je ta redka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Edgewalker

To jen aby to bylo nenápadný.

Reagovat
Front hell

Asi jsme preplatili

Reagovat
Busby babes

jasna. golman netrefil balon ale jen hrace. nemuzes skakat utocnikum pod nohy.

Reagovat
Nikikrew

Z toho fakt radost nemam teda

Reagovat
Euphael

Reagovat
SunFells

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
LaVolpe

Jako psycicky se z toho nezhroutím.

Reagovat
Edgewalker

To sice ne, ale být to proti nám, tak vzteky koušu sedačku

Reagovat
LaVolpe

Souhlas.

Reagovat
Front hell

Reagovat
LaVolpe

To je za tu redku, kterou ref nedal.

Reagovat
fenixLFC

to je za tu redku ktora nemala byt, dobre

Reagovat
LaVolpe

Za mě třeba jasná.

Reagovat
Frony

Reagovat
J0EL

Reagovat
mistr129

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
mistr129

Reagovat
protiproudu

Penalta zahraná na fiftyfifty a vyšlo to.

Reagovat
Gunner14

Bukayo no konečně ale teda penalta za mě nebyla, asi vyrovnali tu redku

Reagovat
masly008

letos už stejné pískli 3

Reagovat
Gunner14

To ano, ale oni v tom mají guláš. Tohle bych nepískal

Reagovat
masly008

tady je problém ve VARu.

Pokud by byl dobře nastaven tak by rozhodčího opravil.

Rozhodčí tohle má těžké na posouzení.

VAR mu měl sdělit, že tam kontak byl, ale že nebyl důvod pádu hráče a Kai měl dostat žlutou.

Tak jako u toho šlapáku, kdy si myslím že to rozhodčí ani nezaregistroval.

Tam se ho měli zeptat jestli vůbec viděl šlapák na koleno a pokud by řekl že ne tak ho mohli opravit.

Reagovat
Kinky7

Jako vedení si zasloužíte ale ta penalta byla teda fuj

Reagovat
vitasrp

By mě zajímalo, jestli tohle bylo to, co sudí reálně fakt viděl.

Nedivil bych se, kdyby byl toho dojmu, že ke kontaktu došlo v tý první fázi, né u té nohy, kterou tam Havertz takhle nechal. Nastavené je to ale tak, že když tam VAR najde kontakt, tak prakticky nemůže opravovat, i když je ta situace vlastně docela jiná, než co sudí viděl.

Písknout to mohl, zjevná chyba to podle tý laťky není, ale tyvole, slušně to Kai nahrál.

Reagovat
masly008

Přesně tak.Dle mě neviděl že ten kontakt nevedl k pádu, ale pád ke kontaktu.

Prostě je VAR blbě nastavený.

Píšu to o něco výše.

Reagovat
r.mrazik

Var je k hovnu

Reagovat
Salfovic

V Anglii totálně.

Reagovat
Busby babes

kdyby si myslel, ze tam byl kontakt v te prvni fazi a on tam nebyl, tak by to prave bylo neco, co VAR ma otocit.

Reagovat
Mastný Chobot

Dobry vykon od nas, od Cherries som cakal viac. Hrame lepsie nez proti Spurs, ked sme dali 3 goly, pressing mame dnes top top. Gabriel je posledne zapasy dost neisty, ale hasi zanho znova perfektny Saliba. Odegaard hra v zivotnej forme posledne zapasy. Penalta smiesna, samozrejme. Od Havertza vardyovsky tah s tou nohou.

Reagovat
Nikikrew

Zasluzene vyhravame, ale nie penaltou. Havertz nech s tym ide do prdele fakt. Prvych 30 min uzasnych, len to zakoncenie a aj stastie chybalo. Potom logicky sme povolili. Obrana opat skaka, okrem Gabriela. Mal som ho za POTY ale posledne zapasy je to stara dobra kalamita, preto sa skor priklanam bud u Salibu alebo Rice. 1:0 je malo, Cherries mozu dat gol urcite.

Reagovat
Nikikrew

Zatial najlespi od nas samozrejme Saliba Rice a Saka

Reagovat
Mastný Chobot

"Stara dobra kalamita" to nie je Squillaci

Reagovat
masly008

tak nároky a kvalita se zvýšila že.

Reagovat
Nikikrew

Vies preco dostal Gabriel tu prezivku. Dnes pri tych ojedinelych sanciach Cherries je neisty, mohol nas stat docela dolezity gol. Squillaci na kalamitu nema, on bol rovno zemetrasenie

Reagovat
Mastný Chobot

Tak je to agresivny stoper, jasne, ze nie vzdy mu kazdy suboj vyjde. Ale celu sezonu (alebo aj dve) je to konzistentne nas najlepsi obranca a pripominat mu prvu sezonu ked prisiel do Anglicka a mal 23 asi nie je uplne fer.

Reagovat
Nikikrew

Snad si si vsimol moju 4-5 vetu na Gabriela. Nejde ani o agresivitu, ale hru s loptou, to je fer povedat.

Reagovat
J0EL

uz zase

Reagovat
Maximm9

To uz byla vetsi panalta na Saku proti Bayernu

Reagovat
Rohlíček

Takovych sanci aby se pak vedlo po takovy penalte Snad rychle pridame druhej, jinak to zas bude nervak, Gabriel dneska vypada, ze by tam mohl nejakou volovinu udelat. Saliba bossuje

Reagovat
Thab

Jako já nevim, v týhle situaci prostě brankář musí trefit míč, jinak se takovýhle vardyovský penaltě prostě vystavuje. Nějak s tim nemam zásadní problém.

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
martin.b

Taková Jotovka no, kontakt tam byl, ale…

Reagovat
masly008

no Jota udělal ještě 2 kroky než spadl.

Pokud myslíme tu pentli proti castlu

Reagovat
martin.b

Myslím ten kontakt, v pádech je Havertz holt lepší no

Reagovat
Explicitni_Euler

Ne, za tohle jsme penaltu kopat neměli a nemám z takového gólu radost. Rozhodčímu se tolik nedivím, z jeho úhlu pohledu to jako faul mohlo vypadat. Třeba z toho opakovaného záběru zezadu to vypadalo, že brankář Havertze podrazil. Ale ne, Havertz tam nechal nohy a padal sám. Tady mě mrzí, že VAR to nemohl otočit. Rozhodčí pískl penaltu za podražení a kontakt tam byl, takže to nemohlo být vyhodnoceno jako závažná chyba. Ale tohle prostě není kontakt, který způsobil pád. Havertz začal padat a nechal nohy za sebou, aby do nich brankář doklouzal. Tady by fér bylo penaltu nepísknout a pro Havertze žlutou kartu.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Salfovic

VAR nic neotáčí! Jen má zavolat rozhodčího ke kontrole.

Reagovat
oli9

Taková penalta je prostě nesmysl ale dokud se tohle bude pískat tak to budou dělat.. Místo toho aby šel do zakončení tak druhou nohu nezveda aby škobrtnul o gólmana

Reagovat
Hachim Mastour

Jasná penalta

Reagovat
SunFells

https://pbs.twimg.com/media/GMvBLfxWUAAJGFi?format=jpg&name=small

Možná by se hodilo nemít 7 cm velké chrániče Směšné, že doteď to pravidlo o chráničích bez jakýchkoliv praktických omezení platí.

Reagovat
masly008

zabránili by chrániče šlapáku?

Reagovat
SunFells

Co to meleš?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Greny

Tak si uděláme anketu jaký chrániče používáte ??? já papírový tácky

Reagovat
HalaMadrid_Flx

kartóny

Reagovat
tweek

Hm, tohle penalta nebyla Kai místo aby zkusl dohrát akci s gólem, tak trapasí… Jinak dost jednoznačný zápas, lterému chybí góly.

Reagovat
Greny

Docela si divím fanouškům Arsenalu že chtějí takovou penaltu vyhrát zápas

Reagovat
Mastný Chobot

Chceme prehrat totiz

Reagovat
Explicitni_Euler

Čteš tady tu diskuzi a vyjádření fanoušků Arsenalu?

Reagovat
SunFells

kde vás sbírají

Reagovat
bbbauch

Tak to je asi narazka na gunnera, kterej psal v tom zapase s Bayernem, ze by takovou penaltou (za tu blbost Gabriela) nechtel vyhrat.. tim nerikam, ze to dava smysl, jen pro kontext

Reagovat
iamek

Jak skočil . Arsenal očividně v zákulisí hodně slušná práce . Klasická korupční liga. Za tohle by se nemuselo stydět ani Zlínsko a Hornikuv Žižkov.

Reagovat
Mastný Chobot

traged

Reagovat
Frony

Reagovat
SunFells

tys už kapituloval úplně na jakoukoli iluzi působit seriózně

Reagovat
J0EL

Reagovat
mistr129

Reagovat
aragorn

Reagovat
Referee©

Reagovat
Whitemedia

Je čas klidu.

Reagovat
J0EL

zase za kkta

Reagovat
Mastný Chobot

Omggg to nemusel davat z prvej

Reagovat
bbbauch

Jakej dive Havertz

Reagovat
Rohlíček

Boha Saka to musis zabijet tohleto

Reagovat
Gunner14

To musí být gól.. tolik času a pošle tam lechtačku plackou, Kai super

Reagovat
Golasso

Já dnes nekoukám, ale penalta jasná.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Euphael

Reagovat
Explicitni_Euler

Reagovat
Unai

Reagovat
Whitemedia

Simulování jsem u něj nesnášel už u nás, ale tohle byl zkušený dive.

Reagovat
guestikor

Hrajou s Jesusem mini ligu

Reagovat
Gunner14

Havertz je výborný

Reagovat
SunFells

Jebe jim v tom zakončení?

Reagovat
Mastný Chobot

Vardyovska penalta, kaneovsky laket... Havertz ma vsetko

Reagovat
Whitemedia

Prvotřídní vysírač se vždycky hodí.

Reagovat
guestikor

Trossard zůstal v šatně?

Reagovat
Euphael

Reagovat
guestikor

Přivolal jsem

Reagovat
Mastný Chobot

Teraz na chvilu vybehol a zas naspat

Reagovat
guestikor

Proto na něho zapomněli

Reagovat
tweek

Gabriel dnes zapomnel rozum doma

Reagovat
SunFells

Dnes?

Reagovat
tweek

Tak dnes nebývale…

Reagovat
SunFells

Od Porta, což už jsou dva měsíce nějak, každý zápas 1-3 kokotiny od něj. Mám ho rád, ale on je prostě hlupák

Reagovat
tweek

Reagovat
Rohlíček

Gabriel vole

Reagovat
LaVolpe

Ale hrajem!

Reagovat
Mervin

jděte ale do prdele s tímto přístupem...to čekáme na vyrovnání v 90'?

Reagovat
Edgewalker

Díky bohu.

Reagovat
Mastný Chobot

Trossard a gol po hovno vykone, to je istota

Reagovat
SunFells

Reagovat
Rohlíček

Leoooooo

Reagovat
Gunner14

Leoš konečně pojistný gól

Reagovat
Man__United

V Champu dnes souboj Carricka a Cleverleyho jako trenérů, ještě 10 let zpět spolu hráli v záloze

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Mervin

ten Raya je fakt vemeno

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Co ten Raya zas dělal ale

Reagovat
SunFells

Proč to nepískl hned?

Reagovat
Jesfey

Protože kontakt s hráčem neznamená faul.

Reagovat
SunFells

Pěkný. Proč ten faul nepískl hned?

Reagovat
Jesfey

Protože tam žádný od hráčů Bournemouthu nebyl.

Reagovat
SunFells

Aha

Reagovat
J0EL

Reagovat
kitas

Reagovat
Jesfey

Jinak, doporučuji se podívat na Salibu, co tam dělal.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Edgewalker

Tohle je co jako zase

Reagovat
Rohlíček

Tohle je faul sand ne?

Reagovat
vitasrp

Jak dlouho to kontrolovali? Tři minuty? Jako sorry, ale rozhodčí to prostě posoudil jako faul, tak je to faul, má na to právo, přestaňte si to čtvrt hodiny prohlížet a zdržovat. Kdyby uznal, taky na to má právo.

Reagovat
LaVolpe

Co tam zkoumali hodinu?

Reagovat
Mervin

Ode

Reagovat
Mastný Chobot

Omggg ode

Reagovat
Mervin

proč zase Arteta nestřídá?

Reagovat
Edgewalker

Čas na Martinelliho.

Reagovat
tweek

na to, aby. edal nájezd

Reagovat
Edgewalker

Už klasika

Reagovat
Rohlíček

Arteta uz z ty lavice neveri nikomu?

Reagovat
Mervin

Havertz

Reagovat
Euphael

Martinelli

Reagovat
r.mrazik

Už třetí pokus o penaltu to jsou kašpar.

Reagovat
norton

ak myslis martinelliho tak to nevyzeralo na dive, skor len stratil balanc v rychlosti

Reagovat
r.mrazik

kdyz myslis

Reagovat
Mastný Chobot

Gabi ty drievko

Reagovat
Jesfey

Čistý gól. Solanke šel po balónu, dokud na něho nespadl Gabriel. Kontakt s gólmanem absolutně nic neovlivnil, Raya tam pak akorát teatrálně skočil, kdy to mohl normálně vyboxovat.

Reagovat
tweek

Však mu dost dlouho držel paži, kterou boxoval…

Reagovat
Jesfey

Podíval jsem se na to a o držení se rozhodně mluvit nedá...

Jediné držení, co tam bylo, tak bylo silné držení od Saliby na Billinga, který spadl a následně spadl Gabriel.

Reagovat
Mastný Chobot

ja by som to tiez uznal

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
masly008

Asi tak.tohle měli pustit.

Reagovat
Rohlíček

Martinelli ty pico

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Martinelli jantar zas

Reagovat
Mervin

Martinelli dvakrát podruhé v krátké době sám na branku a ani jednou z toho není gól

Reagovat
LaVolpe

Martinelli úplně mimo letos.

Reagovat
Hachim Mastour

Saka má v zmluve limit počtu striedaní?

Reagovat
RickNash

Martinellimu trvalo asi patnáct vteřin, aby vyřešil šanci úplně na kokota. Minule na to potřeboval tak tři minuty, zrychluje to.

Reagovat
RickNash

já vím že je po zranění a tak, ale těžko si vybavím takovejhle sešup co do schopnosti řešit situace a šance správně.

Reagovat
Gunner14

To je škoda krásná střela od Gabiho

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Chudák

Reagovat
Hachim Mastour

škoda, Gabriel mohol odčiniť tie kiksy

Reagovat
Mervin

White teď na co čekal hodinu s tou přihrávkou?

Reagovat
Rohlíček

Gabriel moje fpl

Reagovat
Mervin

Riceeeeee to je prostě zlatíčko

Reagovat
Edgewalker

Yeeees

Reagovat
Gunner14

Dec super

Reagovat
SunFells

Tento chlap ....

Reagovat
Hachim Mastour

gool

Reagovat
Mervin

tpč Thomas

Reagovat
Gunner14

Tzv na Casemira, jak zpomalenej film

Reagovat
Mervin

jako tady tyhle situace fakt nedávám zpomalený a pak ještě předvede s tím míčem - co to vlastně bylo?

Reagovat
Gunner14

Tak zase není úplně rozehraný, první celý zápas od návratu tuším

Reagovat
Rohlíček

Rice opet naprosto fenomenalni vykon

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Rice 15 g/a, fakt klobouk dolů ještě k tomu všemu, co na hřišti předvádí.

Reagovat
SunFells

monstrum

Reagovat
Golasso

Reagovat
Wazza228

Kieran Mckenna has taken Ipswich Town to the Premier League with AUTOMATIC PROMOTION while scoring the MOST goals in the league (92).

That's back-to-back promotions from League One, to the Championship, to the Premier League.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Salfovic

Jsem zvědavej, co bude s Hladkým.

Reagovat
Man__United

Další důkaz toho že trenéři v United nejsou ten největší problém a ryba smrdí, snad smrděla, od hlavy

Reagovat
SunFells

Havertz zklamal, to člověk prostě ví, že to pak zkusí znova. Proč kopačky tak často odmítnou být vlastním strůjcem štěstí v obrovské příležitosti nikdy nepochopím. VAR zas k hovnu.

Výkon byl ale až na zakončení parádní, od 1. minuty jsme vypadali jako tým, který o ten titul chce bojovat. Po týdenním odpočinku hned lepší.

Reagovat
Edgewalker

Super, tak snad budou večer Wolves stejně dominantní jako my

Reagovat
Miguel19

Ten náš zájem o Gordona ještě za Tuchela byl pro mě WTF. Ale byl jsem dobře mimo. Co bych za to dal, aby u nás byl on místo Mudryka...

Reagovat
SunFells

A co když jsi jen znovu mimo s Mudrykem?

Reagovat
Miguel19

Kéž by.

Reagovat
SunFells

Já si myslím, že jo. U Gordona byly jeho schopnosti taky zjevné předtím, jak se je musel naučit lépe využívat. On má sice Míša už 23, ale mezi seniory má hovno odkopané.

Reagovat
SunFells

Samozřejmě nesmí selhat prostředí, které má tendenci selhávat často

Reagovat
Maximm9

Taky se priznam, ze jsem ten zajem o Gordona za 50mega nechapal. On se hlavne choval na hristi jak totalni zmrd a frajirek, ale co hraje v Newcastlu, tak mi prijde, ze takovy neni a hraje opravdu skvele

Reagovat
kissak

Už není takový Howe na něm hodně zapracoval.

Reagovat
kissak

Za 100m je váš

Reagovat
Rohlíček

Burnley

Reagovat
fenixLFC

skor nottingham

Reagovat
kissak

Škoda, že Luton včera ztratil body.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

Já mám o ty Isakove somálské nohy vždycky strach, když se natáhne pro míč.

Reagovat
kissak

Má to jako chůdy.

Reagovat
SunFells

Reagovat
j_mrazik

To máš od Diabyho, co?

Reagovat
SunFells

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
fenixLFC

sice hra v zufalom sheffielde ale brereton je famozny a to nielen dnes

Reagovat
Sigma Olomouc

Liverpool je trochu jako Arsenal minulý rok.

Reagovat
SunFells

To taky není penalta.

Reagovat
Gunner14

PL si chce udržet boj o titul do posledního kola

Reagovat
guestikor

Reagovat
Gunner14

Takovou šmatláckou penaltu udělají Wolves

Reagovat
Man__United

To není penalta ty vole, k čemu ten VAR je když to nevidí? To ať zruší jak ve Švédsku

Reagovat
vitasrp

U toho Manchesteru City je super, že se jim pravidelně pískaj věci , který se nikomu jinýmu v PL nedaj. To fakt nepochopím.

Reagovat
Man__United

Reagovat
Kincl

Arsenal taky neměl mít dneska tu penaltu.

Reagovat
SunFells

Čti

Reagovat
mistr129

A taky měl hrát v posledních dvou zápasech 60 minut proti 10

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mistr129

Reagovat
jk

Reagovat
SunFells

Reagovat
j_mrazik

Teď jsem koukal na sestřih Arsenalu a dobrá spalovačka. Ta penalta mi přišla hodně divná a asi bych ji nepískl. Nevím, proč to Havertz nedohraje a nezkusí zakončit. Jinak to vypadalo, že odehrál dobrý zápas.

Reagovat
Mastný Chobot

velmi dobry

Reagovat
PP

Hmm, tak nic.. třeba ztratí příští kolo..

Reagovat
LaVolpe

Myslím, že ta tutovka Trossarda proti AV ho bude probouzet v létě po nocích.

Reagovat
guestikor

City nás ještě udělá i na skóre

Reagovat
Mastný Chobot

Tiez by ti Wolves nemuseli byt tak biedni

Reagovat
Kinky7

Tu první penaltu bych nepiskl, prostě normální střet v vápně.

Reagovat
Kincl

Krása City snad to už nepustí ten titul. Mašina

Reagovat
Kinky7

Trochu jsme stáhli aj skóre ale mohlo to být lepší

Reagovat
SunFells

Pokud neztratíme a vy jo, tak to skóre nedoženete. A pokud ztratíme nebo vy neztratíte, tak nebude mít význam

Reagovat
J0EL

Reagovat
Kinky7

Tak hypoteticky pokud vyhrajete na OT o gól a my dáme Fulhamu bura tak při plichte s Spura budete mít náskok jen 2 góly před. Posledním kolem a bude o co hrát.

Reagovat
SunFells

Jsem si jistý, že existuje mnoho hypotetických mizivě málo pravděpodobných scénářů. Bůra Fulhamu?

Při nejmenších možných výhrách Arsenalu byste potřebovali při jednom remízovém zápasu ve zbylých dvou průměrně vyhrát o 4 góly.

Reagovat
Kinky7

Tak jasně že je to přitažené za vlasy ale rozhodně každé promile navíc šancí se proto vám hodí

Reagovat
Miguel19

Snad je to s tím Osimhenem jenom kachna

Reagovat
Neutron

Este aj Lukaku ako protihodnota to neberiete velmi vazne

Reagovat
SunFells

Nevím jestli je vtipnější ta část s Lukakem, který by asi i byl pro Neapol dojednatelný zadarmo nebo to, že "Todd" začal nabízet výběry v draftu

Reagovat
Error

Reagovat
blade115

Jako nejspíš je, ale vždyť to by bylo docela fajn, ne? 80 mega, nechtěnej Lukaku, za kterýho stejně nikdo nic nedá, a nějakej mladík na hostovacku? Nevím teda, jak je na tom Osimhen aktuálně, ale moc mě nenapadá zvučnější a zároveň dostupný jméno na ten útok. A bůh ví, že tam někoho fakt nutně potřebujeme.

Reagovat
Miguel19

Já už z Itálie nechci ani pizzu, natož útočníka.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Maximm9

Radsi at je utocnik Jacksson, nez Osimhem za takove prachy.... vsak nic nehraje letos, minuly rok jim vsechno klapalo a ted tam kazdy spadl do prumeru. Na Afconu mohl zazarit, Nigerie dosla az do finale a tam byl taky prumerny a vetsinou ho trener stridal.

Reagovat
O.Giroud

Dnes potvrdiť, že aj keby Diazovi gól uznali tak by sme ten zápas nevyhrali.

Reagovat
avicii

?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hachim Mastour

Anglický reprezentant vsítil 20. soutěžní gól v sezoně, což se v dresu Kanonýrů naposledy povedlo Pierru-Emericku Aubameyangovi v ročníku 2019/20.

Auba je veľmi podceňovaný aj fanúšikmi Arsenalu

Reagovat
gocii

Neni, vsak byl prvni tri roky skvelej a dvakrat byl i kral strelcu. Bohuzel tym okolo stal za nic

Reagovat
Front hell

Reagovat
J0EL

Reagovat
Error

Nkunkuuuuu

Reagovat
John Obi Mikel

Petrovič - Chalobah, Silva, Badiashile, Cucurella - Caicedo, Gallagher - Madueke, Palmer, Mudryk - Jackson

(Betinelli, Casadei, Colwill, Washington, Disassi, Gilchrist, Gusto, Nkunku, Sterling)

Marodi se vracejí, snad nic z toho není ZASE uspěchané.

Reagovat
vitasrp

To je tak potřetí v sezóně, kdy může Pochettino na hřiště poslat někoho kvalitního a pozitivně tím ovlivnit vývoj střetnutí, ne?

Reagovat
Talker

Teoreticky, je otázka, v jaké formě se ti hráči vrátí a jestli se nezraní rovnou při rozcvičce.

Reagovat
Man__United

Na Canal Sport 4 komentují zápas Chelsea - West Ham Julo a Muťo z VARu

Reagovat
DieFohlenBMG

Proč to dělají, člověk si pak musí hledat stream

Reagovat
Man__United

Dávají to i s normálním komentářem na Canal Sport 1

Reagovat
fenixLFC

ja som pozeral ze co to je

Reagovat
tweek

Julo a Muťo, to je co? Nějaká dvojka z kresleného seriálu?

Reagovat
Mastný Chobot

Znie to ako slovenska verzia A je to

Reagovat
Error

Pojdme pro tri body, cmon

Reagovat
DieFohlenBMG

Snad bude dobrej fotbal

Reagovat
fenixLFC

okej komentar canal+ chelsea-west ham bude bud hrozne vtipny alebo velmi otravny po case

Reagovat
VTID94

Kkt by uz mohol začať aj pískať fauly

Reagovat
Spikous

Mám pocit že hrajeme aj tak dosť ležerne. To isté ako s Olympiakosom prvý polčas

Reagovat
VTID94

Reagovat
Spikous

Ten tím vyzerá unavene , bez energie . Stred zálohy Douglas z formy a Mcginn to sám nepotiahne v strede . Je celkom šialené že do stredu tam nieje vlastne nikto

Reagovat
Miguel19

Cold, Cold, Cold...

Reagovat
Mimalu

Palmer

Reagovat
Talker

Palmeeee

Reagovat
John Obi Mikel

PALMER

Reagovat
Hachim Mastour

škoda, že cold palmer asi neprekoná haalanda

Reagovat
Man__United

Cože? Ti kokoti modří se na nás můžou dotáhnout? To aby jsme zítra vyhráli

Reagovat
Miguel19

Skoro gól z rohu od Bowena hlavou bez výskoku...to bych se fakt posral.

Reagovat
Miguel19

Conor

Reagovat
Miguel19

Zase skvěle Palmer.

Reagovat
Mimalu

Conor

Reagovat
John Obi Mikel

GALLAGHER

PRODLOUŽIT!!!

Reagovat
guzman

Reagovat
Maximm9

Jako byl jsem k nemu hodne kriticky, ale posledni zapasy ukazuje, ze je pro nas dulezity. Neni skoro vubec zraneny, bojuje kazdy zapas a ted jeste zacal davat goly. Jestli ho prodaji, tak jsme fakt zoufalci

Reagovat
SunFells

Reagovat
Talker

On je důležitej celou sezonu.

Reagovat
SunFells

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Maximm9

Jo, blbe jsem to napsal. Jen ty posledni zapasy do toho jeste pridal goly a nedela tolik chyb, jako tomu bylo ze zacatku.

Reagovat
Talker

On ty chyby nedělá letos, v tom se strašně posunul už přes léto a konstantně má těsně pod 90% přesnost přihrávek. Jo, není kreativní, ale rozhodně neztrácí míče.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Talker

Conooooooooor

Reagovat
Man__United

West Ham je hrozný

Reagovat
Svatej

A zároveň my dobří, to prolínání řad a výměny míčů v rcyhlosti jsou nezvykle super na naše poměry

Reagovat
Thelvin

Chelsea hraje dobře

Reagovat
DieFohlenBMG

Zouma má dvě asistence

Reagovat
Nieuwendyk

Zouma je zkurv zbyrečnej

Reagovat
Miguel19

Madueke se fakt zajímavě rozehrál.

Reagovat
Miguel19

Zaslouženě pro něj

Reagovat
Svatej

Reagovat
Maximm9

No, nekdy si s tim micem hraje az moc....

Reagovat
Miguel19

Pro mě lepší, než když ti křídlo přijde k obránci, otočí se nahraje zpět na půlku...ala Grealish.

Reagovat
Maximm9

Reagovat
Error

Madueke bavi

Reagovat
John Obi Mikel

MADUEKE

Reagovat
Talker

Noniiiiii

Reagovat
off-olda

Už si to sedlo?

Reagovat
Mimalu

Conor

Reagovat
John Obi Mikel

Gallagher

Reagovat
Miguel19

To je škoda. Palmer opět geniálně...

Reagovat
Svatej

Conor z hrdiny na vocase

Reagovat
Mimalu

Conor

Reagovat
Talker

Conor tvl

Reagovat
off-olda

Já se teda předem omlouvám, ale bez toho Enza to je daleko zajímavější.

Reagovat
Talker

Ten neměl stát víc než polovinu toho, co jsme za něj dali. Takhle je to s jeho smlouvou na 2 dekády neprodejný a zároveň neposaditelný hráč.

Reagovat
off-olda

Je to tak. Tohle bude obrovský problém..

Reagovat
Deywid

Reagovat
Deywid

Reagovat
Talker

Skvělý argument.

Neříkám, že nemůže vyrůst v zajímavého hráče, ale je to prostě brutální raketa za něj.

Reagovat
John Obi Mikel

Třeba bude dobrej, v noze to má, ale letos měl hroznou sezónu a bylo na něm znát, že není 100% zdravý. Cena samozřejmě přestřelená.

Reagovat
Talker

Já neříkám, že je špatný, jen že jsme prostě za něj dali kvůli jednomu turnaji naprosto šílenou raketu a kvůli tomu si nemůžeme dovolit ho ani posadit pořádně.

Reagovat
vitasrp

Ty prachy jsme za něj nedávali ale kvůli jednomu turnaji, ale kvůli tomu, že jsme tenhle konkrétní profil hráče chtěli a měli jsme vesměs šanci jen v lednu, kdybychom kupovali až v létě, šel by jinam, protože ty velký kluby s pohárama bychom nepřetlačili.

Reagovat
Svatej

až bude zdravej, bude naprosto v pohodě hráč s jeho profilem je šíleně cennej

Reagovat
Miguel19

Hrozný, co zase někteří dokáží vymyslet.

Reagovat
Miguel19

Je neuvěřitelný, jak Palmer dokáže hravě poslat obránce na párek. A to nemá nikterak velkou akceleraci či rychlost...

Reagovat
Svatej

To je fotbal jak hovado

Reagovat
John Obi Mikel

Uff

Reagovat
Error

tam to zvoni dnes

Reagovat
Miguel19

To by doufám neuznali. Jasný faul Součka...

Reagovat
SunFells

Kdyby to šlo do brány, tak to hádám pískne.

Reagovat
Maximm9

Jak uz vymota Mudryka Coufal, tak je to fakt v pici... dej mi ho z oci

Reagovat
Grahf

vráťte nám chelsea

Reagovat
off-olda

No vždyť.

Reagovat
Miguel19

Výborný výkon od všech.

Kromě klasiky se mi líbí opět Cucurella. V té nové pozici vypadá zajímavě. A jelikož na něj furt nadávám, tak hraje dobře i Badiashile. Dneska se snaží i přitvrdit a byly z toho získané míče.

Reagovat
Talker

Nevím, čím to je - zda tím, že oba krajní obránci jsou inverted, takže máme početní převahu ve středu pole, jestli je to tím, že chybí Enzo a prakticky všichni kromě Silvy mají hromadu energie a schopnost vyvézt míč nebo něčím jiným, ale od prohry s arsenalem jsme se brutálně zvedli.

Cucu je v té roli inverted beka naprosto skvělej, díky tomu i Caicedo má více možností jít dopředu a nejen vykrývat prostor ve středu pole a vše skvěle funguje. Poche vytvořil konečně něco nového (pro Chelsea), co začíná fungovat.

Pomáhá i to, že WHU jsou naprosto marní, ale podle mého by tohle fungovalo proti většině týmů.

Reagovat
John Obi Mikel

Dnes super výkon zatím

Reagovat
vitasrp

Ten West Ham, jakože to je fakt prdel. Když zalezou do hlubokýho bloku na vlastní půlku, tak ještě oukej, tak zvládali hrát i proti Liverpoolu. Ale jakmile mají blok vytáhnout a hrát aktivnější presink, tak jsou tak neuvěřitelně v prdeli, že to až hezký není.

Tam stačí pohyb Cucurelly doprostřed a okamžitě tím získáváme čas na míči, Bowen neví, jestli bránit s Cucu nebo napadat stopera a hlavně obrana zůstává hluboko od hráčů, takže Connor má pak při seběhnutí do hloubky pět minut času, než se rozhodne, co udělá. To je od soupeře naprosto šílený, vrcholem bylo, když na konci půle dal Badia přihrávku na Cucu doprostřed, rozeběhl se dopředu, Cucurella mu to jednoduše po lajně přihrál a vyřadilo se tím pět hráčů West Hamu ze hry a mohlo se jít do brejku. Bez jakýhokoliv souboje, jakýhokoliv rizika, jakýkoliv intenzity od soupeře.

Palmer je každopádně geniální, ten hráč mě asi fakt bude dlouhý roky bavit. U něj mám obrovskou jistotu, že když k němu spadne šance, že to bude branka nebo že alespoň vybere optimální zakončení. Na druhý straně Madueke začíná taky vypadat dobře, nesmí se ale přepnout do toho svého módu, kdy ztratí 4 z 5 balónů, to je pak průser. Gallagher k tomu přidává obrovský množství energie - mimochodem je podle mě strašně důležitý takový profil hráče mít, který kvalitně odehraje středního záložníka, ofenzivního záložníka nebo klidně i levýho záložníka chodící na střed.

Radši bych zvolil bodový odpočet, než toho Gallaghera pouštět prostřed, dlouhodobě je to lepší řešení.

A dokonce i Mudryk takhle vypadá velmi dobře, na lajně si totiž zrychlením na střed může otevřít hru a nemá špatnou kopací techniku a delší přihrávky, takže nemusí jít nutně do driblinku, ale může i hezkou přihrávkou otevřít druhý kraj a přenést hru, což takhle několikrát udělal.

Průser samozřejmě ale je, že s Chilwellem takhle hrát nemůžeme, tam pak Mudryk musí víc mezi linie a tam se bohužel zatím ještě vůbec nenaučil orientovat, dělat si prostor pro převzetí míče atd. To je podle mě jeden z největších problémů toho kádru, že tihle dva hráči k sobě zatím optimálně nejdou, přitom to jsou nejlepší volby na levý kraj.

Reagovat
Miguel19

Chalobah zvyšuje cenu

Jakej pas ty pičo...

Reagovat
SunFells

Strašně podceňovaný hráč

Reagovat
John Obi Mikel

Jacksoooon

Reagovat
Talker

Reagovat
Error

Jeste Misha by si mohl dat, kdyz uz West Ham nevzdoruje

Reagovat
John Obi Mikel

Emerson je strašnej hráč

Reagovat
John Obi Mikel

Ten to prodal

Reagovat
Miguel19

Emerson

Reagovat
John Obi Mikel

Emerson

Reagovat
Greny

Už si to sedá jakože poslední dva měsíce nejsou úplně špatný, ok po ztracených bodů dost a debakl ale má to tendenci vzestupnou

Reagovat
Talker

Kdyby byl v bráně Kepa, tak to vypadá jako naprosto božský zákrok nebo by to byl gol podle mého u toho přímáku. Takhle to byl obyčejný pohodový zákrok.

Reagovat
spider_8

Ani mi Kepu nepripominej, on bude v lete zpatky ne

Reagovat
John Obi Mikel

Bude. Real ho nebude chtít

Reagovat
guestikor

Kam běžel ten Kudus?

Reagovat
Talker

Hledal exit

Reagovat
Talker

Být Moyesem, tak tam hodím ručník, ani jeden z týmů nechce hrát.

Reagovat
Miguel19

Palmer

Reagovat
Miguel19

Mohla by být penalta, jestli bude bitka...

Reagovat
Error

Casadei, Washington na plac, pojdme

Reagovat
VTID94

Haha že Liga Majstrov čo by sme tam robili?

A Douglas??? Posledné zápasy čistá katastrofa. Asi mu Alisha dáva zabrať

Reagovat
Spikous

Celý tím je úplne odovzdaný. Takto to ešte uhra tu LM Tottenham . Ak nejako získame bod tak budeme radi.

Reagovat
VTID94

Hrozný pokles formy u všetkých...

Reagovat
fenixLFC

to mas jedno, uz ju mate de facto istu

Reagovat
Spikous

No dúfam že nás k nej Liverpool priblíži výhrou so Spurs

Reagovat
VTID94

Vaša výhra nám v tom dosť pomôže dnes...ale v takejto forme tam budeme na smiech....

Reagovat
Maximm9

Otazka, jak to bude vypadat v tom novem formatu. Podle me tam neco uhrat diky tomu muzete.

Reagovat
VTID94

Reagovat
Spikous

Hlupe je že Emery tam nemá koho poslať . Jednoducho tam na tej striedačke niekto nieje .

Reagovat
Spikous

Inak dúfam že kúpime noveho praveho obrancu . Cash nepatrí do základu. On každú jednu príležitosť rieši úplne zle

Reagovat
VTID94

Reagovat
fenixLFC

zas netreba prehanat. jednak v takejto forme (a vycerpani) nebudete ale napriek tomu by ste aj v nej mali byt schopni porazit vacsinu timov

Reagovat
VTID94

Pravda no uvidíme

Reagovat
Talker

Osobně bych Nkunkua nehrál dneska. Nechat ho doléčit úplně, nemá smysl riskovat. at je ready na další sezonu.

Reagovat
Error

on jeste pojede na euro a az tam se zrani

Reagovat
off-olda

Bowen

Reagovat
Modřín2

Mudryk je dlouhodobě náš nejhorší hráč. On je fakt tragét.

Reagovat
Miguel19

Však hrál dobře dneska...

Reagovat
Modřín2

Čekám od křídla daleko více než jen běhání a zahazování šancí a to je tak celou sezónu. Jde vidět jeho snah, ale PL podle mě není pro něj.

Reagovat
Whitemedia

Hrál dobře dnes, minule hrál dokonce výborně.

Reagovat
PanAu

prej výborně

Reagovat
Whitemedia

je to tak, jak to je

Reagovat
Maximm9

Ten Zouma beha jako by mel zabky na noze

Reagovat
DieFohlenBMG

Spíš jako na chůdách

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Talker

Jo, myslel jsem si, že to je ofsajd.

Reagovat
Talker

Tak gol

Reagovat
Miguel19

Skvěle Caicedo.

Jackson konečně zakončení jak útočník

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
off-olda

Wow, hustý.

Reagovat
John Obi Mikel

Bowen třetí břevno. Dneska máme den

Reagovat
jk

Mauricio Pochettino

Reagovat
jk

Teda tak ❤️

Reagovat
Man__United

OT: Diskuze z hokeji už někde je?

Jinak zatím příprava velká bída

Reagovat
Man__United

Reagovat
Jesfey

Zase začínáme se Sarrem a Bissoumou...

Reagovat
jk

Což je zdaleka menší problém než to, že Ange očividně neví co s tou zákohou udělat a jede nějaké random řešení. Teda pokud nezmění taktiku a nebude hráli Porro křídlo.

Reagovat
Jesfey

Je vidět, že vůbec neví...

Reagovat
jk

No to je taky dost velkohubé tvrzení.

Reagovat
SunFells

Joao ví, že npg je to zasluhující

Reagovat
John Obi Mikel

Skvělý výkon, progres je vidět Gallagher musí v létě zůstat a nechal bych si i Chalobaha.

Reagovat
Thelvin

Bral bych oba k nám

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
avicii

Už o nič nejde, tak si snáď s chuti zahrame a predvedieme dobrý výkon

Reagovat
Spikous

No len pekne ten Tottenham porazte

Reagovat
gocii

West ham 70 obdrzenych golu a to jedou na city. To je desna tragedie, nechapu jak to mohl moyes prezit na jare

Reagovat
Thelvin

Na Bissoumu začínám být alergický

Reagovat
jk

Ale dneska aspoň hraje po hodně dlouhé době zase odvážně s balónem. Tohle potřebujeme.

Reagovat
Thelvin

Možná, ale taky ztratil skoro každý míč

Reagovat
jk

High risk, high reward. Takhle sme hráli na podzim a bylo to dobrý.

Reagovat
LaVolpe

Jak Vicario tu sezónu skvěle začal, tak teď mně v tý bráně připadá jako úplný kašpar.

Reagovat
EL Gringo

Mo už to mohlo byt kľudne 3:0

Reagovat
Golasso

Dnes by mohl 2-3 góly dát. Vypadá hladově a slepice brání směšně

Reagovat
Thelvin

Co v naší hře vlastně funguje? Chce to konec sezóny, změny v kádru a pořádný drill v přípravě. Ta neforma je strašidelná

Reagovat
Jesfey

No nic, čekám na klasické trojí střídaní v druhém poločase a až nastoupí GLC v 86. minutě, tak bychom nějaký ten gól dát mohli.

Reagovat
jk

Mě udivuje ta tvoje představa že nerozehanej borec, který v PL nikdy nic nepředvedl za několik let nás má jako spasit.

Reagovat
Jesfey

Očividně i nerozehraný je mnohem lepší než kdokoliv z té zálohy...

Za minulý zápas vytvořil z našich hráčů nejvíc šancí a to přišel až v 86. minutě.

Reagovat
Miguel19

Gakpovi už tam chyběl jenom bazen k tomu placáku...

Reagovat
fenixLFC

po tom co sa piskal posledne tyzdne by to ktokolvek okrem taylora alebo tierneyho piskol

Reagovat
martin.b

Super že je Trent dnes tak nahecovanej, škoda že nebyl když o něco šlo

Reagovat
fenixLFC

nie je to pravda ale mohla by byt

Reagovat
Miguel19

Spurs jsou hrozně v prdeli. Totálně odešli.

Reagovat
Luc-Luc

VAR dnes je? To je ostuda

Reagovat
LaVolpe

To je tragédie od spurs.

Reagovat
Golasso

Neuvěřitelný, že je to teprve 1:0

Reagovat
Modřín2

Obrana slepic

Reagovat
jk

To je dneska ruská ruleta v té obraně nebo co?

Reagovat
fenixLFC

gakpo s elliotom su skveli

Reagovat
EL Gringo

Gakpo išiel hore ako jediný snáď ku koncu sezóny

Reagovat
fenixLFC

jemu hrozne pomohlo ze sa nim uz nesibrinkuje na 10 alebo sprava (najhorsi napad co som videl). on ked hra zlava alebo si prehadzuje pozicie s diazom tak je hodne dobry. plus nasiel trochu formu

Reagovat
avicii

Reagovat
Referee©

Ange potřebuje čas, ale i on sám se musí zlepšit. Nelze jet pořád stejnou taktiku, když mě ty týmy strašně drtí a je vidět, že jsou na to dobře připravení. Forme je strašná, ale tam poslední zápasy není snaha něco změnit, přizpůsobit.

A nebo je to tak schválně a prostě se drzí stejny způsob hry a bude se tomu vše přizpůsobovat. Ale to nevim. I Gaurdiola zkouší vždy několik možností.

Reagovat
Luc-Luc

Hrajem super, skoda, ze uz hrajem jenom o cest. Aspon ale pomuzem mnohem sympatictejsim villains do LM.

Reagovat
Maximm9

Ve vasem pripade je dobre hrat i o cest prece se chcete s kloppem rozloucit hezky

Reagovat
janinho

s tym co predvadzame je vacsia sanca ze nas predbehne aj newcastle a chelsea jak to ze my predbehneme AV.

Reagovat
Jesfey

Reagovat
avicii

Takto slabý výkon Tottenhamu na Anfielde asi ani nepamätám.. treba len pridať na konte gólov..

Reagovat
Thelvin

Až dvanáct hráčů by mělo odejít? To by byla velká čistka

Reagovat
jk

V poločase?

Reagovat
Thelvin

Hošek ve studiu říkal, že nějací angličtí novináři co mají obvykle dobrý informace o Spurs tvrdí, že má být k prodeji nabídnuto až dvanáct hráčů. A že v relativním bezpečí mají být například Kulu a Benta (+ bych čekal Romera, Mickyho, Vicaria, Udogieho, Porra, Maddisona a asi toho Sona)

Reagovat
jk

POK psal o tom, že Deki a Bentancur mají budoucnost u Spurs.

Nabídnout a prodat 12 hráčů je strašně rozdíl. Jinak Hošek je co se týče informací o Spurs docela koště. Rozhodně to sleduje, ale tady si podle mě trošku uletěl

Reagovat
Thelvin

Jak píše O.Giroud, pokud je v tom zahrnutej ten deadwood typu Ndombele, Reguilon a podobně, tak 12 hráčů dáme dohromady v pohodě.

Reagovat
Thelvin

Tak mě napadá, kdy Deki podal naposledy nějaký rozdílový výkon? Přijde mi, že ten už je z formy taky hrozně dlouho

Reagovat
jk

Jo už to vidím, To psal taky POK. Má se jednat až o 12 hráčů Atýmu včetně těch na hostování (Ndombelé). No tak to nám fandím.

Reagovat
O.Giroud

tak máte tam dost nepotrebnych - Sessegnon, Gil, Lo Celso, Emerson, Skipp, Hojbjerg, Davies. Do toho Ndombele, Spence, Dier, Veliz, Reguilon, Rodon a neviem kto ešte na hosťovačkách. Neviem či niekto z nich má aj klauzulu resp. ju klub využije. Možno aj týchto hráčov tam rátali. Veliz je síce do budúcna, ale tak sa hovorilo o ďalšej hosťovačke.

Reagovat
Thelvin

Dier už je najisto v Bayernu, nastoupil do určitého množství zápasů a aktivovala se opce

Reagovat
Gunner14

4 zápasy v řadě prohra

Reagovat
Kincl

Se City to prodlouží

Reagovat
fenixLFC

nepredlzi, pretoze predtym maju este burnley

Reagovat
fenixLFC

gakpooooo elliooooot

Reagovat
avicii

Gakpo zaslúžene... hra veľmi dobre ... Elliott a Quansah dnes tiež vynikajúci

Reagovat
jk

Takový výkon jsem docela čekal někdy na podzim. V obraně se zase snažíme o kombinaci, která nám pomáhala vytáhnout soupeře a následně útočit z křídel. To je přesně to, co nám vytvářelo spoustu šancí ale soupeři se tomu přizpůsobili. Od začátku bylo jasné, že je to hodně riskantní a pokud ti hráči nebudou soustředění a disciplinovaní budou z toho chyby, kterých bylo (pro mě) doposud překvapivě málo. Angeho snaha o pressující střed nakonec nebyl takový krok vedle ale nemyslím si, že nám to moc pomůže, LFC pod tlakem hraje (hlavně TAA dost pomáhá) úplně v pohodě.

Reagovat
fenixLFC

hlavne vam ta zaloha vobec nefunguje a emerson je tragicky

Reagovat
Thelvin

Jo, o záloze to platí pár měsíců a o Emersonovi tři roky

Reagovat
Jesfey

To vidí všichni, jen ne Postecoglou.

Reagovat
jk

To je zase strašná sračka co jsi napsal.

Reagovat
jk

Nefunguje. A pro nás je to fakt problém.Záloha je pro nás v buildupu klíčová a ta kombinace na malém prostoru nám hrozně pomáhala. Teď jsme často roztažení a soupeři dáváme prostor se stáhnout do bloku a pak nemáme kam hrát, myslím obecně, ne zrovna dnes.

A i když dneska prohráváme, tak ten výkon co do plnění taktiky je naopak dobrý ale LFC potrestal naše chyby, to se nedá nic dělat.

Reagovat
Luc-Luc

Gakpoooooooooooooo vybornej dnes

Reagovat
O.Giroud

neni Jones, Jota a Matip a ide sa aj vyhrať

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

harveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey

Reagovat
fenixLFC

a zas gol skrz chybu emersona

Reagovat
Thelvin

Jo, ten je úplně v lese

Reagovat
Csaplárova past

S takovou skončí Spurs ještě za Chelsea v tabulce

Reagovat
Neutron

Elliot

Reagovat
EL Gringo

Harvey

Reagovat
Kixi Syhimour

Spurs

Reagovat
fenixLFC

ja viem ze vyhravame 4:0 ale richarslion s maddisonom to este mozu zamotat ked polavime. preco tam potom preboha potom posielame gomeza namiesto robertsona ktory tu stranu bossoval?

Reagovat
O.Giroud

aby si aj on dal gol?

Reagovat
Csaplárova past

Spurs dnes netrefé ani prázdnou bránu

Reagovat
Csaplárova past

Reagovat
Thelvin

Reagovat
Neutron

To je absolutne otrasne slovo

Reagovat
Nikikrew

Spurs pekny rozklad.

Reagovat
Modřín2

Son

Reagovat
LaVolpe

Son.

Reagovat
fenixLFC

naco preboha ti kokoti s psitalkou a zastavkou cakali??

Reagovat
Thelvin

Chtěli ponížit Sona

Reagovat
Hlahart

Son i Johnson jsou dneska hrůzostrašní

Reagovat
Hlahart

Není zač Ještě Son je teda fakt špatnej

Reagovat
Hlahart

Super. A teda čistě sobecky pro mojí FPL - Maddison zatím taky špatnej

Reagovat
Thelvin

Pojď mi!

Reagovat
LaVolpe

Kdo je ještě špatnej?

Reagovat
fenixLFC

skvela praca gomez

Reagovat
Modřín2

že by obrat?

Reagovat
MystycMac

Pool to je katastrofa

Reagovat
fenixLFC

nechcete zacat hrat????? gomez s bajceticom sa tam motaju jak spina v kybli

Reagovat
O.Giroud

Son proste umí, ten mal byť dávno náš. Najväčšia chyba Kloppa

Reagovat
Kixi Syhimour

Liverpool

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Hlahart

van de Ven musí mít vsazeno

Reagovat
Modřín2

Co to bylo?

Reagovat
Thelvin

Skipp měl ted z prdele kliku s tím offsidem

Reagovat
fenixLFC

zas si tam gravenberch s gakpom tu loptu hodinu vozia miesto aby to zrychlili. a bajcetic zatial len straca...

Reagovat
jk

Ufff BJ tam nehezky zazvonil o tu tyčka.

Reagovat
Thelvin

Lo Celso by si zasloužil víc minut. Mě ta jeho jednoduchá kreativní hra baví

Reagovat
Jesfey

Jaký to rozdíl, když v té záloze máme technicky kvalitní hráče, kteří umí hrát dopředu...

Reagovat
fenixLFC

ono hodne pomaha ze sme prestali hrat a vystriedali dvoch dobrych hracov+ste hodili sona dolava

Reagovat
Jesfey

Pravda, ale je vidět, kudy a jak se mělo hrát.

Reagovat
Luc-Luc

Darwin opet nenacasoval dobre svuj pohyb to bude prodej v lete

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Csaplárova past

Jestliže se Inzaghi narodil v ofsajdu, tak co potom takový Darwin? Ten hráč má asi špatné prostorové vidění, měl by zajít na oční ...

Reagovat
BennDyaz

Darwin v něm i zemře

Reagovat
fenixLFC

zalezi jak kdy. dnes to mal nacasovat presnejsie ale kopec ofsajdov ma z toho ze zaloha (najma szoboszlai) predrzuju loptu a poslu to o sekundu neskor nez by mali

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Luc-Luc

Darwin na Darwina podruhe

Reagovat
Thelvin

Nunez

Reagovat
BennDyaz

Darwine Darwine... obejít nebo dloubnout to... ne napálit do brankáře...

Reagovat
VTID94

Ešte doplnenie k ambíciám u rivala :

2 weeks ago Birmingham City’s new owner, Tom Wagner, announced plans to build a 60,000 seater stadium costing up to £3bn.

Today, Birmingham City have been relegated to league one..

A stadium which cost 3 times more than the current most expensive stadium in the UK, is going to be in league one.

Reagovat
SunFells

To asi nebude jak mobilhouse ne?

Reagovat
SunFells
Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Modřín2

skvělý výběr místa

btw v pokutovém území rozhodčí nemá co dělat

Reagovat
Unai

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
vodka

kdo jako bude dneska hrát u nás v obraně když je Maguire out? Je už aspoň Evans s Kambwalou fit? Jestli budeme mít stopery Casemira s Evansem (který jemyslím ještě k tomu taky zraněný), tak to bude nejpomalejší stoperská dvojka od 1A třídy...

Reagovat
Busby babes

a proti nim Mateta, Olise a Eze... what could go wrong. A jeste pred nima bude Amrabat.

Reagovat
vodka

A jo, to budeme hrozně dynamický tým

Reagovat
Busby babes

a navic asi ani Bruno nebude

Reagovat
Neutron

Case-Amrabat je pomalsie duo

Reagovat
SunFells

Case - Huddlestone

Reagovat
John Obi Mikel

Podle Livesportu Varane, Martinez, Maguire, Lindelof, Kabwalla zraneni, Evans nejisty start a Shaw kterym to lepili je taky zraněný. Dneska snad Palace zabojuje a zaboduje.

Reagovat
vodka

Evans asi nastoupí po týdnu tréningu, takže čekám, že v 30. minutě odkulhá za čáru

Reagovat
Free_player

A co Fernandes bude dnes hrát ? Potřeboval bych to

Reagovat
SunFells

A referee will wear a video camera for the first time in a Premier League game during Monday evening's match between Crystal Palace and Manchester United.

Jarred Gillett will use a head-mounted device called a 'RefCam', although the footage will not be broadcast live.

The video will be used in a one-off programme providing insight into officiating in the Premier League.

Reagovat
Miguel19

Mount, to bude jízda

Reagovat
iamek

230 games, 19486 minutes of football for Manchester United and Bruno Fernandes misses his FIRST EVER GAME for the club because of an injury.

Reagovat
Grahf

zničili sme ho

Reagovat
Busby babes

nited starting XI vs Palace: Onana, Dalot, Casemiro, Evans, Wan Bissaka, Mainoo, Eriksen, Mount, Antony, Garnacho, Hojlund

to bude super.

Reagovat
Busby babes

a prumernej vek lavicky je asi 12 let.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Busby babes

a to tam je Heaton

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
SunFells

Někdo je musí hlídat, ať se ten Hag nerozběhnou

Reagovat
SunFells

*ten Hagovi

Reagovat
Grahf

evans+casemiro najpomalšia stoperska dvojka v historii futbalu?

Reagovat
SunFells

To Účko obsahovalo většinu vaší obrany

Reagovat
pingla

Mateta s Ezákem a Olisem nás rozeberou

Reagovat
Maximm9

Ty kurzy jsou silene CP 2 - 3.55 United

Reagovat
Mato178178

na nike 1.96 - 3.70

Reagovat
Vsadim gule

Jsem zvědavý, jestli Mount vydrží cely zapas bez zranění

Reagovat
Whitemedia

Na to nevsadim gule.

Reagovat
Man__United

Já spíš sem zvědavý jestli vydrží Evans ten neměl ještě hrát ale musí

Reagovat
Neutron

Naozaj skvele

Reagovat
SunFells

Olise ♥

Reagovat
Busby babes

nemohli by pred nim couvat jeste vic?

Reagovat
Miguel19

Casemiro

Reagovat
Man__United

Casemiro to je šílené co udělal

Reagovat
SunFells

To tempo a turnovery, bojím se o Eriksena.

Reagovat
O.Giroud

hah ez

Reagovat
masly008

Trošku dálnice

Reagovat
Rohlíček

Casemiro

Reagovat
dantetomas
Reagovat
Swarley

Reagovat
r.mrazik

to je silena obrana

Reagovat
Man__United

Fakt by nebylo lepší kdyby místo Casemira hrál nějaký mladík?

Reagovat
pingla

jako bych to nepsal před skoro půlhodinou

Reagovat
Neutron

Ak do konca sezony urobime este nejake body tak to bude skor prekvapenie.

Reagovat
bbbauch

Tohle vysilaj na Comedy central ne?

Reagovat
r.mrazik

casemiro zase

Reagovat
Vsadim gule

Nevím jestli si děláme prdel my z nich, nebo oni z nás tvl

Reagovat
Busby babes

btw pripadnej nepostup do Evropskych poharu bude mit jeden vtipnej dusledek, budem moct utratit v lete asi o 100 mega vic, protoze se na nas nebudou vztahovat financni pravidla UEFA ale jen ty z PL

Reagovat
Whitemedia

to známe taky

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Gazdo

Reagovat
mithro

jeden hrac extra

Reagovat
Neutron

Eriksen uplne parada robit tam picoviny s loptou…ach

Reagovat
pingla

Mateto díky tvl!!!

Reagovat
Kixi Syhimour

Casemiro

Reagovat
r.mrazik

misto aby vystrelil,tak tam takhle skoci

Reagovat
Man__United

To nebyl faul

Reagovat
r.mrazik

no...tohle faul teda spis nebyl nez byl

Reagovat
Vsadim gule

Úplně normální souboj

Reagovat
SunFells

S golmanem no

Reagovat
Vsadim gule

Ani ruce tam nebyly. Tohle není faul

Reagovat
SunFells

golman není hráč v poli, stačí ho žduchnout, když se připravuje na balón. Můžeš ho blokovat, ale tady ho Hojlund zasáhl.

Reagovat
Busby babes

jen teda v pravidlech nic takoveho neni.

Reagovat
Vsadim gule

To je pěkná blbost. Šli tam oba stejně, Hojlund tam byl dřív. Gol, nazdar

Reagovat
SunFells

deluded

Reagovat
Maximm9

Hojlund tam sel dost rukou/loktem do brankare....brankar to zahral jako nejaky utocnik co si jde pro penaltu

Reagovat
Vsadim gule

Já si to proste nemyslim. Nebylo tam nic zakerneho na faul. To nemění nic na tom, ze hrajem hrozně a prohrával si zasloužime

Reagovat
r.mrazik

coz pravda neni,ale mohla by...

Reagovat
SunFells

Reagovat
avicii

Reagovat
mithro

toto uz je uplne vysmech, co odpiskali.

Reagovat
Busby babes

zas to, ze je golman vic chranenej. neni.

Reagovat
mithro

uplne absurdne rozhodnutie. a to nehovorim o tom ako si z de geu kazdy robil srandu, ked chytal podobne ako teraz henderson v tomto suboji.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Mastný Chobot

Pri tej obrane MU vyzera aj Mateta ako sprinterska bestia

Reagovat
Neutron

Mount a Antony dnes ani nenastupili

Reagovat
Man__United

Být ETH tak se prostě naseru a hodím tak ty mladé hráče z lavičky a věřím že by to nebylo horši

Reagovat
avicii

Asi tak, výsledok by lepší asi nebol ale načo tam hrať hráčov ktorý prvého júna pri zdravom uvažovaní musia byť už ďaleko od Manchesteru.. Case, Eriksen, Evans... škoda ich aj stavať..

Reagovat
Neutron

S takouto hrou nas ten Arsenal znici na ostudu…

Reagovat
masly008

V to doufáme.

Reagovat
Miguel19

WTF Mateta

Reagovat
Man__United

Evans

Reagovat
Neutron

Super chalani aspon udrzat…

Reagovat
Mato178178

mam vsadenu 2 a druhy pocet golov. este 2 musime dostat nech nie som v minuse

Reagovat
Mastný Chobot

Mateta bestia

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
O.Giroud

dpc Mateta jak zasefil

Reagovat
Man__United

Se stoperskou dvojici Casemiro - Evans se prostě nedá hrát, to je absolutně bez šance

Reagovat
Maximm9

Nebylo by lepsi tam minimalne misto jednoho nekoho z akademky poslat ?

Reagovat
Man__United

Bylo snad se tak o poločase stane

Reagovat
Busby babes

spis ne. aby je tam Mateta vodil...

Reagovat
Free_player

Reagovat
r.mrazik

chudak evans misto aby byl ve stary garde tak stoji kilometr od utocnika

Reagovat
Busby babes

lol, anyway...

Reagovat
SunFells

Uuuu, ale zavěsil

Reagovat
Nikikrew

United ma uz negativne skore

Reagovat
off-olda

52:52 mělo koule..

Reagovat
Miguel19

Tak to mají skoro celou sezonu

Reagovat
Busby babes

Reagovat
iamek

On je trosku pomalejší

Reagovat
Mastný Chobot

Este by mohol konspirovat o korupcii v PL no

Reagovat
iamek

To jsme viděli u simulanta Havertze. Pak přijde Evropa a diví se ze jim to sudí nezere.

Reagovat
Mastný Chobot

Uz su tie tvoje vyplody dost inkoherentne, nebudem klamat, ze som v tomto nasiel logiku

Reagovat
Nikikrew

Auč, zabolelo

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Nikikrew

Podstatny je zaver ligy

Reagovat
Neutron

S CP ani na branu nevystrelit

Reagovat
Free_player

Tvle co dělá CP na 14. místě ? teď škubou každýho koho potkají ... Eze, Olise, Mateta to je formička

Reagovat
O.Giroud

prišiel Munoz, Wharton

Reagovat
Mastný Chobot

Hlavne prisiel Glasner

Reagovat
pingla

všichni tři jsou zdraví, mají slušnou formu a Glasner je nedusí defenzivním fotbalem

Reagovat
avicii

Tam bude hlavne problém ze dvojka Eze Olise sú neustále zranený.. Olise by bol pre mňa jeden z mála kandidátov na nahradenie Salaha u nás, ale on nevydrží pol roka fit..

Reagovat
Sandstorm

Tak než přišel Glasner byli pomalu na sestup...

Reagovat
O.Giroud

Eze ale dnes na facku, nespravil snáď nič dobre

Reagovat
Busby babes

tak nejak ocekavane... strasna sestava, navic si vubec nepomahame. oba goly po chybach CB, kterym ale taky nikdo nepomuze...

jako s tim losem fakt do konce sezony udelame 0 bodu a skoncime nekde 11.

Reagovat
iamek

Kezby. Pak to snad ineos donutí udělat totální, ale totální restrukturalizaci od uklizecky až po managera.

Reagovat
Man__United

ETH zůstává, to už je na 99% jisté

Reagovat
iamek

Nezůstane

Reagovat
Man__United

Indicie tomu napovídají, s Wilcoxem jsou celkem na jedné lodi

Reagovat
Busby babes

to soudis dle ceho, to s tim Wilcoxem?

Jinak teda porad to je asi nejpravdepodobnejsi, ale treba jako na 60-65 procent. rozhodne ne 99.

Navic pokud by fakt dostal nabidku z Bayernu, tak nam s tim sekne sam

Reagovat
Man__United

Mají společný pohled na klub, Wilcox stejně jako ETH uznává že s takovým počtem zraněných hráčů nemůžeme hrát tak jak si Erik představuje

Reagovat
Neutron

Daj zdroj

Reagovat
Busby babes

TUS...

Reagovat
Busby babes

a odkud tohle cerpas? treba Athletic nic takoveho nepise.

Reagovat
Busby babes

to vubec neni jiste.

Reagovat
mithro

vsak je to jedno, nech aspon finale nejak pripravia, tieto zapasy by mohli odsimulovat

Reagovat
Busby babes

tak uplne vsechny bychom prohrat nemuseli no

Reagovat
Greny

To by byla docela prdel kdyby United skončilo v lize až za nama

Reagovat
iamek

Co konkrétně? Poche je top manager. Měl smůlu na zranění jako my. Navíc mu tam přišlo snad 20 novych hráčů. Pod nim bude Chelsea top.

Reagovat
Man__United

My pod ETH taky, chce to prostě čas a pod novým vedením bude líp

Reagovat
Greny

Tak v prosinci jsme byli někde kolem 12. místa, třeba v prosinci bych to netipl

Reagovat
iamek

Ale byla otázka času, kdy se zvednete. Já vás tady braním celou sezónu . Navíc ten náskok nikdy nebyl nějak extra velký. U nás byla fajn jen krátká série, kdy se uzdravil Lisandro a hrál Shaw. Na to se dalo dívat, sbírali se body, ale pak přišlo jedno zranění v obraně za druhym. Kvůli toho nedokážu na ně být ani nasrany.

Reagovat
Sandstorm

Pod ním určitě ne.

Reagovat
masly008

Kde se bere to, že je Poche top manager?

V Anglii nevyhrál jedinou trofej.

Reagovat
vitasrp

To je divný, člověk by čekal, že když trénoval samé TOP kluby, tak je ta trofej skoro povinnost - tohle měřítko je zrovna pro jeho práci dost nicneříkající vzhledem k tomu, koho koučoval.

TOP je asi přehnaný, ale co provedl s Tottenhamem bylo senzační. Však on je z relativních sraček zvedl a dostal je do finále Ligy mistrů. Tottenhsm ve finále Champions League, to už snad nikdy neuvidíme.

Reagovat
masly008

Já bych právě čekal že top trenér bude v top týmech a tam vyhrávat trofeje a on zatím nic,

Reagovat
vitasrp

On nebyl v PSG? Nevyhrál tam trofeje? Nebo se to nepočítá jenom kvůli tomu, že nebyl v Anglii, kde si právě udělal to jméno, aby ho tenhle klub vyhrávající trofeje vzal?

Reagovat
masly008

otázka je kdo v PSG trofeje nevyhrál.

No takový není nikdo.

Za mě ho řadit do Top trenérů je prostě moc.

Reagovat
avicii

To by bola pre nich strašná ostuda

Reagovat
iamek

Stačí se podívat na los a je jasné, ze to tak bude.

Reagovat
Man__United

A co jste jako čekali s touto sestavou?

Reagovat
Sandstorm

Pod SAFem jsem zažil různý bláznivý sestavy, ale nikdy to nebyla taková ostuda.

Reagovat
Talker

Tohle je úplně nesrovnatelný. Nevím, kdy jsi začal sledovat united, ale tipnu si, že až po dekádě SAFa u united. Měl tam hromadu lídrů, ta mentalita byla jasně daná, ti hráči to dědili roky.

Reagovat
iamek

Reagovat
Sandstorm

EtH už si přeje, aby ho vysvobodil Bayern

Reagovat
iamek

Kezby mu to vyšlo

Reagovat
Busby babes

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

fajn, koho misto nej?

Reagovat
iamek

Kozel je teď volný ne?

Reagovat
Sandstorm

Graham Potter

Reagovat
Greny

Pošlete tam ETH na hostování s opcí a jako bonus dostanete na hostování s opcí TT

Reagovat
Salfovic

To není špatná varianta, a za rok by se mohli rozhodnout, koho si nechají.

Reagovat
Man__United

Proboha jenom ne Tuchel

Reagovat
Sandstorm

Tuchel by dal dohromady aspoň obranu. Třeba by pak na nás nelétalo 30 střel za zápas.

Reagovat
iamek

Reagovat
avicii

Amorim... toho by som skúsil určite...ale potom dlho nič Bayern tiež nená kto trénovať

Reagovat
Maximm9

O tom se pise, ze nekam letel a to letadlo mela platit Chelsea

Reagovat
avicii

Hm od vás by neprekvapilo keby ste ho zaplatili aby sa otočilo nazad do Portugalska aby nešiel ku konkurencii

Reagovat
Maximm9

Reagovat
Man__United

Reagovat
Sandstorm

Přeju mu to a pošleme ho i s mašličkou.

Reagovat
iamek

Reagovat
Man__United

Reagovat
avicii

Reagovat
vodka

By mě fakt zajímalo, co je pro tebe alternativní varianta

Reagovat
j_mrazik

Anthony 2x špatně přihraje a ještě hází rukama na spoluhráče. To je hroznej dement.

Reagovat
avicii

Toho sa asi v lete nezbavia aj keď na ich mieste by som pre to urobil co najviac ani výkony a ešte idiot

Reagovat
bbbauch

Nikdo mi v nasem dresu nikdy tak moc nevadil jako tenhle vocas

Reagovat
Man__United

The #MUFC midfield and defensive spine consists of:

A 36 year old CB, who was signed for 1 month during pre-season to cover an injured academy CB, and we were forced into signing him longer term. He has also only just come back from injury, barely trained and the manager said we've had to rush him back.

A 32 Year Old, who is playing at CB, despite being a number 6/8 who has been in really poor form, and only just recently returned from injury.

A 32 Year Old midfielder who has had multiple health issues and injuries in the last couple of years. Who has only recently returned from injury as well.

A 19 Year Old in his debut season who has had to be forced into the starting 11 week after week, despite not looking his best recently.

And a 25 Year Old who has been injured for 7 months of the season, and is starting his first game since the 1st of November.

We are doing this without our 1st, 2nd, 3rd, 4th, 5th and 6th choice captain and without 3 of our top 5 goalscorers, and 3 of our top 5 assisters.

This is against a Palace team that are in decent form, and with fast, athletic attackers, no wonder they are slicing through us so easily.

This isn't excuses, it's realism.

And, we have no options off the bench. Our bench consists of a 21 year old in Amad, 2 backup goalkeepers, a loanee and the academy.

This is likely going to get worse. And that isn't just referring to this match, but the remainder of the season. It will get worse before it gets better.

This 45 minutes is a chance for some players to show they still want to be here.

https://twitter.com/JustAFootyFan_/status/1787572682025816096?t=tT8W1ulRf71uiaRvhxqQPA&s=19

Pro všechny ETH out fans

Reagovat
iamek

Ještě, že ty hráče sám nevybírá

Reagovat
Man__United

Ano, má opravdu velký výběr

Reagovat
Busby babes

vybira? hraje ten, kdo je zdravej

Reagovat
supporter

ETH OUT!

Reagovat
iamek

Reagovat
Man__United

Reagovat
Greny

United a Chelsea by mělo postavit v tréninkovým centru nemocnici

Reagovat
iamek

Dejte nám bura <3

Reagovat
Busby babes

hezky, co se z tebe stalo...

Reagovat
iamek

Nebrec zase klasiku

Reagovat
Busby babes

lol

Reagovat
avicii

Toto si fanúšik nemoze priať....

Reagovat
iamek

Někdy musím přijít totální destrukce, aby se vytvořilo něco nového a lepšího. Ještě by si ineos mohl myslet, ze mají top managera.

Reagovat
Man__United

Co se to z tebe stalo? Jsem myslel že víš že změna manažera nic nevyřeší

Reagovat
Likan7

Hag je šašek, co hoří jak papír.

Reagovat
Jesfey

Reagovat
Busby babes

klasika. neni prvni ani posledni...

Reagovat
avicii

To aj u nás bude par exotov vyhadzovať Slota ešte pred vianocami ak sa nebude dariť, už teraz sa teším

Reagovat
fenixLFC

u nas ho ti traja debili budu vyhadzovat este pred menovanim

Reagovat
avicii

Reagovat
vodka

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Maximm9

Nebyl to faul na Dalota ?

Reagovat
Neutron

Amrabat tvl

Reagovat
iamek

Má v pitchi uz

Reagovat
SunFells

ten Hag konečně ukazuje pragmatismus.

Reagovat
j_mrazik

Nechce dostat 5.

Reagovat
supporter

Tak si tam posli toho Amrabata

Reagovat
Neutron

Jedna jedina strela na branu, to je koncert dpc

Reagovat
Busby babes

jako braneni Dalota... ach jo

Reagovat
Amon

Vždy keď náhodou vidím hrať Antonyho tak si pomyslím “do pekla, veď tam i ja by som si mohol začutat.”

Reagovat
iamek

Ale umí bránit

Reagovat
Kiss Me Polka!

united♥

Reagovat
O.Giroud

Casemiro najnebezpečnejší hráč

Reagovat
iamek

Největší propad v rámci jedné sezóny, co jsem v mu zažil. Z top hráče se stal chodec, který vypadá, kdyby poprvé hrál fotbal. Chci věřit, ze hraje se zraněním, protože tohle nemůže být pravda.

Reagovat
O.Giroud

Ale myslel som skôr pri štandardkách ManUtd, veď keď si poprehanam mohol mať hattrick.

Reagovat
MystycMac

Ten Hnojlund to je riadny tragéd ten vôbec nevie kde nabehnúť nič Jackson je oproti nemu boh...

Reagovat
r.mrazik

a tohle faul neni... rozhodci a var na picu

konzistence

Reagovat
Maximm9

Byl, ale nebylo to ve vapne, tak to var nemuze resit

Reagovat
r.mrazik

cervena se neresi?

Reagovat
Busby babes

zas ale byl sam pred golmanem, to je cervena ale nevim, jak to je VAR protokol u tehle situace

Reagovat
Maximm9

No, cervena me v ten moment ani nenapadla. Koukal jsem na nohy, jestli to byl faul. Asi se dalo, jestli by sel sam

Reagovat
iamek

To by musel hrát jiný tým. Šašci

Reagovat
Kixi Syhimour

Mimo vápno

Reagovat
Busby babes

byl

Reagovat
SunFells

Rozhodčí jo, VAR přimáček asi nenařídí. Navíc to vypadalo na offside.

Reagovat
iamek

Už se to blíží

Reagovat
Busby babes

lol

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Mastný Chobot

Dajte im 10!

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
SunFells

Oliseee uuu Case nemůže dostat job ani u Saudů ne?

Reagovat
avicii

Reagovat
mithro

Reagovat
Neutron

Ako nech uz aj Hojlund ide s tymto dopice, ziadna snaha to ustat

A teda patka od CP to je ubohost nad vsetky ubohosti uplne trapne

Reagovat
Maximm9

Nechce Oliseho prave United ? Si na nich dobre zvysuje cenu

Reagovat
HV

Že by chtěl jít do horšího?

Reagovat
Maximm9

Tak bude je to stat 2x tolik, aby ho prekecali.

Reagovat
MystycMac

Casemiro to je úbožiak... Onana tiež dobrý tragéd .

Reagovat
avicii

Casemiro bude mať veľké problémy ubehat aj Saudi pro league

Reagovat
iamek

Olise by byl dělo posila

Reagovat
Kixi Syhimour

Je super, ale IP, ne?

Reagovat
O.Giroud

Náhodou teraz tu prasacinku od Amarabata dobre prežil

Reagovat
iamek

Letos měl něco 2x ne? Pretim byl v pohodě. Risk to bude velký, ale jeho hra je naproste dělo. Nevěřím, ze zůstane v CP.

Reagovat
avicii

Práve za Salaha by bol náhrada

Reagovat
Neutron

Dalsieho lazara priviest? Zaujimava taktika

Reagovat
iamek

Pche! Ineos prý pracuje na tom, aby nebylo tolik zraněných hráčů. Možná místo lékaře z Arsenalu pritahneme doktora z Chelsea. Možná zaměstnáme i klneicnho trenéra . Jde to dopředu

Reagovat
hodoňa

Vždyť to šlo doprostřed brány… běžte doprdele s Onanou…

Reagovat
avicii

Daj mu červenú

Reagovat
Maximm9

Amrabat.... magor

Reagovat
Vsadim gule

To je hovado ten Amrabat

Reagovat
Salfovic

Ty vole, od Arsenalu to bude tak desítka, ne.

Reagovat
Neutron

Do polcasu

Reagovat
oli9

To bude úplně jiný zápas x tam se hecnou

Reagovat
Front hell

Reagovat
J0EL

Daju z jednej polosance 2 goly klasicky proti nam a bude vymalovane

Reagovat
Kiss Me Polka!

case ♥

Reagovat
Neutron

To co nam tam beha po ihrisku je vyslovene synonymom podpriemernosti

Reagovat
SunFells

Rudá

Reagovat
Man__United

A #MUFC back 4 and midfield that has never played together, a midfielder playing centre back alongside a 35 year old centre back who’s just back from injury and a right back playing left back.

It’s frustrating to watch but stop constantly blaming the bloody manager. It’s boring

Reagovat
supporter

Vymluvy!

Reagovat
Man__United

Achjo

Reagovat
hodoňa

Ty si to v angličtině v průběhu zápasu píšeš sám, nebo to už máš předchystané před zápasem, když vidíš sestavu?

Reagovat
HV

On to kopíruje, akorát to tentokrát zapomněl dát do google překladače.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
HV

Faul na jasnou červenou, stane se to přímo pod asistentem a ten mávne aut, hlavní na to čumí a dá žlutou a frajeři u VARu šli asi zrovna na hajzl…

Reagovat
Greny

Do mrtvol se nekope

Reagovat
Gunner14

Reagovat
off-olda

Slušně nezvládaj.

Reagovat
Freedo

Takhle strašnej zážitek z United jsem snad neměl od dob Moyese. Tahle sezóna je čirý zoufalství.

Reagovat
Man__United

70+ zranění

Reagovat
Swarley

On i volny Moyes zni v tuhle chvili zajimave

Reagovat
iamek

Nestraš

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Aldeano

Reagovat
iamek

Moyes měl zdravý kádr. Ten byl 100x horší, mez ETH.

Reagovat
Salfovic

Holé Neštěstí.

Reagovat
Greny

Moses bude volnej , vidíte a pak že není kde brat

Reagovat
Maximm9

Conte, Mourinho... treneru je hromada, jen si spravne vybrat

Reagovat
Salfovic

A nebo nějací kvalitní a ne tak profláklí trenéři jako třeba ten Glasner.

Reagovat
O.Giroud

Carrick, McKenna, Southgate toho je

Reagovat
MystycMac

Garnacho smiešne poleno oproti Olisemu

Reagovat
r.mrazik

tam krome bruna neumi nikdo dat mic smerem dopredu

Reagovat
Swarley

Kdyby jen dopredu

Reagovat
Whitemedia

Ani Mount?

Reagovat
Neutron

Kto doprdele je Mount?!

Reagovat
r.mrazik

on dneska hraje?

Reagovat
mithro

Reagovat
r.mrazik

hod tam nejaky deti....klidne toho leveho obrance

Reagovat
iamek

Na to nemá koule. A není to zrovna vhodný zapas pro premiéru dorostencu.

Reagovat
Busby babes

do takovyho zapasu je hodit nechces...

Reagovat
r.mrazik

ale chces, jen at sbiraji minuty kdykoli to jde...stejne jde o hovno

Reagovat
Man__United

4 obdržené góly

4 individuální chyby

Ale může za to manažer

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
ednkfdzkgfd

Reagovat
iamek

Za vytrvalost

Reagovat
SunFells

Reagovat
hodoňa

Na někoho se to svést musí.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Euphael

Reagovat
Maximm9

Ale utok mate skoro full ne ? V utoku by to mel byt valec, navic tam jsou vsechny posily od Haaga

Reagovat
Man__United

Ale obrana je v troskách

Reagovat
iamek

On zrovna potřebuje mít pohromadě obranu. Na tom zakládá nejvíc. Šlo to hezky vidět jak se vrátil Martinez, Shaw a Varane. Najednou ta hra vypadala úplně jinak a body sbíral.

Reagovat
Busby babes

jen nam chybi 3 z 5 nejproduktivnejsich hracu, jinak full no.

Reagovat
Maximm9

Tak realne tam chybi jen Bruno, Garnacho letos hraje stejne lepe nez Rash (ikdyz Garnacho uz taky vypada, ze toho ma letos dost)

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Aldeano

Reagovat
guestikor

Bruno a Rash budou chybet i o vikendu?

Reagovat
neyto

Pokud se koukaji, tak radsi asi jo.

Reagovat
Man__United

Jen prostě chci aby to ETH otočil a všem zavřel huby

Reagovat
Salfovic

Dneska ?

Reagovat
Busby babes

call me skeptik, ale myslim, ze to dneska uz nedame...

Reagovat
Maximm9

O vikendu muzete rozhodnout o titulu

Reagovat
Busby babes

jestli nas Arsenal neporazi, tak ne ze si nezaslouzi titul, ale meli by byt administrativne poslani do League Two.

Reagovat
hodoňa

Reagovat
Swarley

Me uz hubu celkem zavrel, k tomuhle neni ani moc co rict

Reagovat
hodoňa

Tohle jsme fakt nečekali před sezónou co?

Reagovat
Grahf

do mrtvych sa nekope

Reagovat
jenage

ETH zabalit, převázat mašličkou, na pleš napsat liháčem adresu a poslat doporučeně do Mnichova. Bez možnosti návratu.

Reagovat
Man__United

Reagovat
Maximm9

Reagovat
MystycMac

Neobhajujem ETH ta hra neam hlavu ani patu ale pozri jaky hračsky odpad tam je Casemiro Evans Eriksen Onana podpriemerný hráči jak Dalot Antony atd a prehypovaný hráči Hojlund Garnacho Maino ten team na viac nemá...Tam to treba prekopať od základu Reálne Len možno Bruno Shaw a Lisandro môžu hrať základ ešte asi 5 hrači z kadra čo by mali na lavičku inač všetko povyhadzovať.

Reagovat
fenixLFC

takze dovodom preco za to nemoze ETH su hraci ktorych si priviedol on...

Reagovat
MystycMac

Skôr ma smolu že ich nemá ako posadiť lebo všeci zranený Livec maš to iste Endo je poleno Nunez palič tragéd ale hrať nemusia lebo je aka taká náhrada...

Reagovat
iamek

Casemiro minulou sezónu náš nejlepší hráč s Martinezem a Rashem. Tam ten propad nečekal asi nikdo. Evans tam nepřišel aby hrál tolik zápasu. Přišel jako mentor do U21. Eriksen minulou sezónu 1+8, což je v pohodě. Směšnou kritiku dvou mladíků, Hojlunda a Dalota ( stačí se podívat na jeho čísla ) nemá smysl řešit.

Reagovat
MystycMac

Garnacho či Mainoo možu byt dobrý hrači ale ešte na základ to neni a je mi jasne že hraju lebo nemá kto...

Reagovat
PanAu

Kdyz skončíme 7 a city vyhraje pohár, tak jdeme do Evropy jo? on snad nakonec Poche fakt zůstane.

Reagovat
vodka

Já to dneska nevidím, ale ta panika na netu je fakt šílená, s poloviční marodkou loni Liverpool byl úplně v hajzlu, my jsme celou sezónu neměli obranu a zálohu nějak v normálním stavu a vyhazuje se trenér. Jako jo, dost věcí letos jde za ten Hagem, ale není to vůbec relevantní pro hodnoceni

Reagovat
Busby babes

no jsem ted na vedeni zvedavej, po dnesnim vykonu to bude divoky od fans.

Reagovat
vodka

No i z toho rozhovoru s Nevillem jdou vidět jeho jazykové limity, rangnick byl v tomhle mnohem lepší. Ale reálně, kádr je od listopadu úplně v prdeli. Zmínil tam principy, ze kterých nechce ustupovat, což je očividně ten press vepředu, zbytek je adjustment, který očividně nevychází a nevycházel, ale je limitovaný tím, koho může nasadit. Teď je otázka, jestli se neměl přizpůsobit realitě, ale u někoho se za tohle tleská, u nás se vyhazuje.

Reagovat
Busby babes

problem je, ze pres vepredu, kdyz zbytek tymu couvne do bloku je uplne k nicemu no. a celej rok to neresi. Nejsme vubec kompaktni, zaloha kryje obri prostor, casto je precislena a na obranu se to vali... fakt strasne divny, ze to celej rok nijak neresi

Reagovat
vodka

Já s tím souhlasím a je to jasný problém, tohle je jeho rozhodnutí a za mě špatné, rozebírané na xy analýzách. Otázka je, jestli to v plné palbě bude fungovat, což jsme se letos nedozvěděli. Ty první zápasy s invertovaným Shawem nevyšly, ale dlouhodobě to za mě cesta je.

Reagovat
Busby babes

ale to se Shawem je uplne neco jineho nez o cem pisu. podle me to nemuze fungovat naprosto s nikym, protoze proste ta zaloha nikdy nebude stihat. a souperi tohle i cilene planuji... Athletic o tom ma tenhle tyden dobrej clanke.

Reagovat
Man__United

přehnaná hysterie, tolik zraněných obránců, tolik různých stoperskych dvojic, střed zálohy stojí na 19ti letem hráči

Reagovat
SunFells

Proč věci, které jdou za ten Hagem nemají být relevantní pro hodnocení? A to co se domníváš, že nejde za ten Hagem - marodka - skutečně nejde za ten Hagem? Celé dva roky při jeho yolo hře?

Reagovat
vodka

Marodka loni a letos je velmi zásadní rozdíl (kdyby někdo udělal srovnání marodek na základní 11, tak podle mě vyjdeme úplně nahoře ) a osobně nevidím důvod, proč by to za eth mělo jít, to by měla být zodpovědnost jiných lidí. Takticky ok, neměl hráče k dispozici a furt hraje ten hybrid high press low block, který nefunguje, ale tady mu dám benefit of doubt, že chce zachovat nějaké principy hry do budoucna.

Reagovat
vodka

A teda, kdo by přišel místo něj? By to byl zase dementní kolotoč trenérů

Reagovat
SunFells

Jelikož je špatný snad v každém ohledu, tak těch kandidátů by bylo hodně. Pokud zůstane, tak imo jen pro to, aby Ashworthovi získal čas.

Reagovat
SunFells

Kterých jiných lidí? Když k tomu dochází při velkém počtu hráčů opakovaně, tak za tím nevidím hromadnou smůlu, špatnou odolnost hráčů a pravidelné pochybení doktorů, ale velkou zátěž na ně a to má snad na svědomí on svým programem a svým herním stylem, který přesně to podezření vybízí.

Co je na těch principech smysluplného a dobrého když vás celou dobu činí defenzivně zranitelnými bez schopnosti mít kontrolu nad zápasem?

Reagovat
r.mrazik

je to mimo

Reagovat
iamek

Navíc on tu hru má postavenou na pevné obraně a hlavně na kvalitní rozehravce od CB, což u nás nejlíp umí Martinez a Varane. Navíc neskutečné schází Shaw, který z LW udělá o level lepšího hráče. To nemá. Nemá ani back up. Kdyby měl k dispozici Dalot - Varane - Martinez - Shaw, tak věřím, ze i Casemiro by šel trosku nahoru. Předním Mainoo a Bruno.

Mi na něm vadí hloupé tiskovky jako, ze hrajeme nejzábavnejsi fotbal ( haha ). Úplně v šoku jsem byl jak řekl, ze kondiční trenér není potreba ( teď má přijít kondiční trenér z Bayernu. To tak rychle změnil názor? A proste nevěřím, ze tolik zranění je nahoda. Špatné tréninky? Spatny tým trenérů, kteří mají na starosti strecing a podobně? Nebo to je z toho jak pretezoval a nerotoval minulou sezónu? Podle všeho tohle všechno ineos řeší a snad vyřeší před novou sezonou, protože tenhle pruser pak může pokračovat dále.

Pokud se vyřeší silena marodka, ETH bude mít menší slovo při přestupech, tak mu asi ineos místo nechá. Očividně moc manageru volných není ( viz Barcelona a Bayern ).

Ještě otázka co standartky a góly z druhé vlny. Tady už to vypadá na systémový problém a ne problém zranění, protože tohle byl problém i minulou sezónu.

Největší plus má za Garnacha, Mainaa a Kambwalu a nákup Hojlunda.

Jinak pokud by Arsenalu nebo Poolu chybelo většinu sezóny téměř všichni obránci, tak na tom nebudou o tolik lépe. Tohle by zvladl max Pepek.

Reagovat
dantetomas

Lenze ked Poolu ti obrancovia tuto sezonu chybali, tak tam Klopp hodil dvoch mladych namiesto toho, aby povolaval Carraghera

Reagovat
iamek

Mladého máme jen Kambwalu, kterého tam hodil a překvapivě se zranil taky. Má 19 let a už má za sebou 2 těžké zranění + ted aktuální ( naposled hrál 13.4. ). Naše u21 dostala z 21 zápasu 49 branek .

Reagovat
Kixi Syhimour

Ad schází Shaw, tak ten je má u vás myslím horší rekord, co se týče zranění než Martial, není asi úplně na místě, aby byl tak důležitou postavou.

Ad Arsenal nebo Pool by to nezvládl. Nevím, jak se dá porovnat vaše marodka s tou naší během covidu (co se týče obrany, když jsi ji zmiňoval), nicméně nakonec jsme LM uhráli s triem Kabak, Phillips a Williams.

Reagovat
iamek

Shaw je klíčový. To vidí každý. Když hraje, tak ta hra je úplně o něčem jiném. Jeho zdravý je problém no. Minulou sezónu byl v pohodě zdravotně a hned to vypadalo jinak. Tohle připomnělo lednový fail od ETH, kdy poslal pryč Reguilona, protože mu lékaři řekli, ze Malacia se brzo vrátí. No nevrátil se ještě teď

Phillips měl aspoň nějaké minuty v Bundeslize, Kabak tam myslím byl za hodně solidního hráče. A proste v U21 nemáme nikoho. Na CB nám tam někdy hrajou krajní beci nebo DM.

Reagovat
vodka

Kdo hrál v záloze lfc v tu dobu?

Reagovat
iamek

Thiago - Fabinho a Win

Reagovat
iamek

* Wijnaldum

Proklikal jsem par zápasu, kdy zrovna hráli spolu na CB

Reagovat
martin.b

loni jsme marodku zas tak strašnou neměli ne, tam spíš výkonnostně totálně odešel Fabinho, Virgil byl slabej a Maného nahradil splašenej Nunez. Jen Díaz byl dlouhodobě out. Kritický to bylo spíš v té potitulové sezoně, kde v obraně hrával Henderson nebo kluci z béčka

Reagovat
PanAu

Jinak ty Oliseho góly hodně chytatelne.

Reagovat
Busby babes

ten prvni? lol

Reagovat
PanAu

Lol je výkon Onany, už ho nebran, je hrozny.

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

tak kdyz pises picoviny. ten 4. ok, ale prvni? smesny.

Reagovat
dantetomas

Mne skor ten Matetov prisiel relativne lacny. Z uhlu, na prednu tyc. Sice bomba, ale…

Reagovat
Busby babes

to byla fakt rana a dobre trefena no. ale tezko rict...

Reagovat
PanAu

Tak promiň, je skvělý a všichni vám ho závidíme.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
jenage

Ajaj.

Reagovat
MystycMac

2 a 4 v pohode chytatelne Onana je hrubkar celu kariéru a toho sa proste nezbaví je jedno že sem tam predvedie nejaký zákrok ale lacnych golov napúšťa habadej...

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Miguel19

Ten Casemiro, to je regulérní sabotáž od něj...

Reagovat
Mastný Chobot

Ten Casemiro co to kurva je za hraca

Reagovat
off-olda

Casemiro a Onana jsou hrozný sněhuláci.

Reagovat
r.mrazik

proc jenom cumel??

Reagovat
j_mrazik

Protože už klečel, tak se mu nechtělo se zvednout.

Reagovat
r.mrazik

on si myslel,ze je kevin weekes?

Reagovat
j_mrazik

Asi jo.

Reagovat
PanAu

Čase je finished, ale ten Onana, on všechny střely chytá jen očima snad

Reagovat
r.mrazik

Case je uplne mimo...ale jako totalne

Reagovat
avicii

Ako na Caseho mieste by mi bolo strašne kokotne si nechať za futbal platiť peniaze aj od tých Arabov, on nech zavolá niekam do Šamorína ci nemajú pre neho miesto

Reagovat
SunFells

Reagovat
j_mrazik

Rok založení 1914, ManUtd jenom o 12 let starší klub.

Reagovat
PanAu

Ale Crystal pod 20 střel, takže zlepšení od United tam je.

Reagovat
Maximm9

Hezke gesto od fanousku United na miste

Reagovat
jenage

To jsme si to kladné skóre moc dlouho neužili.

Reagovat
r.mrazik

stejne nechapu uvazovani ETH...nemame stopery a stejne pred ne postavi dvojku mainoo,eriksen...proc kurva neco nezmeni? proc to vic nezatahne? proc neda evanse a vedle nej amrabata a caseho a trochu to nezavre...

nema na to hrace a porad hraje tu samou sracku

Reagovat
supporter

Protoze ETH je one trick pony.

Reagovat
iamek
Reagovat
j_mrazik

Ty jsi Aleš Kolísek nebo kdo to je?

Reagovat
Salfovic

To je nejzbytečnější tweet, který sem kdy otevřel

Reagovat
iamek

Reagovat
Freedo

Pokud United skončí na osmém místě, tak to bude nejhorší ligové umístění od roku 1990. Určitě by se v historii klubu za těch 146 let našli i horší manažéři, ale tipuju, že nedostali tolik peněz na přestupy.

Reagovat
iamek

I kdyby skončil 10, tak to nebude ani nejhorší manager od Alexe.

Reagovat
hodoňa

A kdo byl podle tebe horší?

Reagovat
Busby babes

konce prakticky vsech ostatnich byly daleko horsi. Moyes, konec LVG, konec Mourinha...

Reagovat
hodoňa

LVG odcházel s vyhranou trofejí a LM mu utekla o skóre…

Reagovat
Busby babes

jen to byla priserna nuda no ETH ma z lonska trofej, finale FA cupu a dalsi finale za par tydnu

Reagovat
hodoňa

Byla no, ale nebyla to alespoň taková ostuda jako teď. Nepamatuji, že bychom pod nějakým nástupcem SAFA dostávali takové čočky.

Reagovat
iamek

Moyes a nemusel jsem LVG.

Reagovat
hodoňa

Moyes měl asi nejtěžší pozici, protože přišel hned po Fergusonovi a navíc odešel i Gil, ale byla to katastrofa. LVG mě nebavil, hlavně ve druhé sezóně, ale na druhou stranu to výsledkově až taková hrůza nebyla a LM mu pak utekla jen o skóre…

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele