Liga mistrů? Už to bude hodně těžké, připouští obránce Van de Ven

03.05., 19:46
Aktuality
Micky van de Ven (© AFP)

Hodně ponurá nálada od včerejšího večera panuje v kabině a mezi fanoušky Tottenhamu. Londýnský klub měl skvěle rozehraný boj o účast v příštím ročníku Ligy mistrů, po dalším nezdaru ale definitivně ztratil kontakt se čtvrtou Aston Villou. Hodně rozladěn byl i obránce Micky van de Ven.

Kohouti se v dohrávce 26. kola představili na půdě Chelsea a tahali za kratší konec. Ve 24. minutě otevíral skóre Trevoh Chalobah a po změně stran přidal pojistku Nicolas Jackson. Manko na Aston Villu tak nadále činí sedm bodů, i když mají Spurs jedno utkání k dobru.

"Už to bude hodně těžké. V tuto chvíli jsme ve složité situaci, prohráli jsme druhé derby za sebou a je naprosto nepřijatelné, jak k tomu došlo," zlobil se nizozemský reprezentant.

Tottenham měl vynikající vstup do sezony a i když tempo neudržel, stále se pohyboval v popředí. Aktuálně se mu hodně nepovedl přelom dubna a května, vše začalo vysokou porážku v Newcastlu (0:4), dojem si pak londýnský celek nenapravil ani v ostře sledovaném derby proti Arsenalu (2:3).

"Důležité bude udržet hlavy nahoře, v opačném případě nás nečeká dobrý závěr sezony. Rozebereme si poslední utkání a zkusíme na nich najít pozitiva. Musíme se poučit, jenom tak budeme silnější," nechal se dále slyšet Van de Ven.

Tottenham stále disponuje šestibodovým náskokem na šestý Manchester United a nečeká ho snadný los. Už pozítří nastoupí na Anfield Road proti Liverpoolu a čeká ho i dohrávka s Manchesterem City, povinností by měly být výhry nad Burnley a Sheffieldem United.

"Nevím, jak na tyto otázky odpovědět. Dnes jsme byli slabí, jaký má smysl přemýšlet o něčem jiném? Neexistuje žádný mistrovský vzorec. Budeme tvrdě pracovat a ujistíme se, že to zvládneme. Mou povinností je zajistit, abychom příště hráli lépe," odpověděl manažer Ange Postecoglou na dotaz, zda jeho svěřenci ještě mají šanci na čtvrté místo.

Autor: Tomáš Pavlík / premierleague.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
fabec1222

Půjdete ze hry ven.

Reagovat
Sosi

Reagovat
Kincl

Proto to snad pustí City

Reagovat
krisa

s jejich aktuální formou City nebudou potřebovat, aby jim něco pouštěli

Reagovat
Csaplárova past

Dobrý úvod sezóny, katastrofální finiš

Reagovat
Jkb

Pořád je čeká Sheffield, Burnley to je asi 6 bodů, teď je čeká Liverpool na Anfieldu, což bude těžké utkání a City.

Takže se dá čekat 66 až 69 bodů, což po tom co jim odešel Kane, přišel nový trenér od kterého nikdo nic moc nečekal, vůbec nemají špatnou sezónu, to že někteří lidé mají nereálná očekávání, by nemělo snižovat to čeho dosáhli.

Aston Villu čeká Brighton, odveta s Olympiakosem, Liverpool a nakonec Crystal Palace, jestli nemají Martinéze taky se můžou sesypat, pro Emeryho by to nebylo úplně poprvé v Anglii.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele