Foden vyhrál novinářskou anketu o nejlepšího hráče v Anglii

03.05., 15:09
Aktuality
Phil Foden (© AFP)

Záložník Manchesteru City Phil Foden vyhrál anketu Asociace fotbalových novinářů (FWA) o nejlepšího fotbalistu roku v Anglii. Třiadvacetiletý anglický reprezentant dostal 42 procent hlasů a byl první před Declanem Ricem z Arsenalu a svým klubovým spoluhráčem Rodrim.

"Na tato ocenění jsem nemírně pyšný. Nyní se soustředím na to, abychom zakončili sezonu co nejlépe a abych pomohl City získat trofeje," uvedl Foden, jenž dosud v sezoně nastřílel ve všech soutěžích 24 gólů.

Manchester City je v závěru Premier League v tabulce druhý o bod za Arsenalem a má zápas k dobru. Svěřence trenéra Pepa Guardioly také čeká finále Anglického poháru proti městským rivalům United.

Autor: ČTK

Komentáře (13)

Přidat komentář
Werkrider

Jakožto nezaujatý člověk, Foden je skvělý, Pep to o něm říkal už 5 let dozadu, věřil mu, vytáhl jej tam kde je teď a tohle ocenění je zasloužené.

PL zas tak moc nesleduji, ale to co ukazují Foden, Saka, Odegard a Palmer je obrovský příslib do budoucna a radost se na to koukat. Tyhle hráče můžeme PL jen tiše závidět.

Reagovat
Seydou Doumbia

hráči slušní, ale fotbalová doba o ničem takže to je jedno

Reagovat
Kinky7

dobrá práce.V holkách to vyhrála Bunny Shaw za nás

Reagovat
r.mrazik

trochu stripterske jmeno

Reagovat
VTID94

Reagovat
Bowie

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Kapřík

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Salfovic

A to je jako ta hlavní anketa nebo tam mají ještě nějakou prestižnější ?

Reagovat
Kinky7

PFA je oceneni od samotnych hracu. tohle je od novinaru

Reagovat
Kixi Syhimour

Klasicky nesmyslně před koncem sezóny

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele