Další články

Sparta bude ladit formu v Bavorsku, volno zatím mají reprezentanti Haraslín i Preciado

Sešívaní ladí herní formu na novou sezonu v Rakousku, mistrovská Sparta míří pro změnu do bavorského Grassau. Trenérský tým vedený novým hlavním koučem Larsem Friisem bude cepovat šestadvacet hráčů. Kromě mladíků Karabce, Sejka a Ševčíka, kteří odešli do zahraničí na hostování, chybí i útočník Radek Šiler, jenž se bude chystat s rezervou na nový ročník druhé nejvyšší soutěže. Nejede ani Patrik Vydra, jenž řeší hostování v některém z klubů Chance Ligy.

Slavia porazila Rapid Vídeň. Další nezdary mají na kontě Baník Ostrava, Slovácko a Pardubice

Hráči Mladé Boleslavi porazili doma 2:1 druholigovou Jihlavu a vyhráli i páté přípravné utkání před novou sezonou. Slovácko zakončilo soustředění ve Slovinsku porážkou 1:3 na hřišti Olimpije Lublaň. Ostrava v zápase hraném netradičně 4x30 minut podlehla 1:2 polskému týmu Widzew Lodž.

Sparta bude posilovat. Potřebujeme nové hráče, ohlásil trenér Friis

Zatímco Slavia i Plzeň jsou na přestupovém trhu akční a posilují kádr o nové hráče, mistrovská Sparta se zatím drží zkrátka. Zatím přivedla pouze jednoho - Ermala Krasniqiho. Podle trenéra Larse Friise však další posily přijdou.

Legenda zůstává. Kapitán Matějovský prodloužil smlouvu s Mladou Boleslaví

Dvaačtyřicetiletý kapitán a nejstarší střelec fotbalové ligy Marek Matějovský prodloužil s Mladou Boleslaví smlouvu o rok. Ačkoli po minulé sezoně nevěděl, zda bude pokračovat a cítil se staře, zahájil s týmem přípravu a rozhodl se přidat dvaadvacátý ročník. Středočeši o další spolupráci se svým nejzkušenějším hráčem informovali na klubovém webu.

Přestup Chorého? Milion měsíčně nejde odmítnout, myslí si novinář Dočkal

Tomáš Chorý (29) podepsal tříletý kontrakt ve Slavii a postaral se tak o letní přestupovou bombu. Útočník národního týmu rozděluje fanoušky po celém Česku, a tak se nelze divit, že ani řada příznivců sešívaných není z jeho příchodu nadšená. Co jeho příchod znamená pro celou ligu? Jaká role ho v Edenu čeká? A jak číst chladné oznámení jeho odchodu ze strany plzeňské Viktorky? To jsme probrali se sportovním novinářem, který Chorého kariéru detailně sleduje posledních 10 let, Janem Dočkalem.

Karviná v přípravě nestačila na Piast Gliwice, Bohemians porazili Paks

Karviná prohrála 1:2 na hřišti Piastu Gliwice a ve třetím utkání během přípravy na novou sezonu utrpěla první porážku. Nenavázala na výhry nad dalšími polskými týmy Termalica Nieciecza a GKS Tychy.

Karabec odchází ze Sparty. Mládežnický reprezentant zamířil na hostování s opcí do Hamburku

Adam Karabec (21) opouští Spartu a zkusí štěstí v německé 2. Bundeslize. Talentovaný ofenzivní univerzál, který však dosud nenaplnil potenciál a v klubu, kde vyrostl, plnil převážně pozici náhradníka, odchází na roční hostování do Hamburku. Součástí dohody je i opce na následný přestup.

Dukla prodloužila se zkušenými hráči. Po návratu do první ligy zůstává Mešanović

Dukla Praha oznámila na webu prodloužení smlouvy s několika oporami. V týmu z Julisky bude pokračovat kapitán Jan Peterka i další zkušení hráči Jakub Hora, Tomáš Vondrášek nebo David Kozma. Kouč Petr Rada může počítat i s bosenským útočníkem Murisem Mešanovićem, jenž na jaře v týmu vítěze druhé ligy hostoval a nyní přestoupil po konci kontraktu v polském celku Puszcza.

Almási se vrací na známé místo, Baník ho poslal na hostování do Dunajské Stredy

Slovenský útočník Ladislav Almási bude v nadcházející sezoně hostovat z Ostravy v Dunajské Stredě. Součástí dohody je i opce na přestup. Baník o tom informoval na webu.

Slavia zvítězila nad vicemistrem Polska, Baník podlehl Lechu Poznań

Slavia ve druhém přípravném utkání poprvé zvítězila. Po sobotní remíze 1:1 s Pardubicemi dnes na soustředění v Rakousku porazila polského vicemistra Vratislav 2:0. Mladá Boleslav rozstřílela druholigový Varnsdorf 5:0, Olomouc si poradila s Trenčínem 3:0. Ostrava prohrála oba dnešní zápasy, nejprve podlehla Poznani 0:2 a poté Dundee 0:3.

Třaskavý přestup: Slavia dotáhla příchod útočníka Chorého z Plzně

Tomáš Chorý přestupuje z Viktorie Plzeň do pražské Slavie, která podle nepotvrzených informací zaplatí tři miliony eur. Devětadvacetiletý útočník a sedminásobný český reprezentant podepsal s mužstvem trenéra Jindřicha Trpišovského smlouvu do roku 2027.

Další nové akvizice Liberce: Nyarko posílí ofenzivu, Ševínský defenzivu

Už třetí posilu v tomto týdnu ohlásil Liberec. Do Slovanu přišel z druholigového rakouského Lafnitzu dvacetiletý ghanský útočník Benjamin Nyarko. Severočeši o tom informovali na svém webu, délku smlouvy neuvedli. Dotaženo bylo také roční hostování bez opce stopera Adama Ševínského z druholigového B-týmu Sparty.

Očekávaná náhrada za Chorého: Plzeň dokončila příchod Ricardinha z Bulharska

Plzeň posílil útočník Ricardinho z bulharského týmu Levski Sofia. S třiadvacetiletým Brazilcem uzavřela Viktoria tříletou smlouvu.

Botos přestoupil z Helmondu do Slavie. Talentovaný Řek začne na hostování

Slavii posílil záložník Jannis-Fivos Botos z druholigového nizozemského týmu Helmond Sport. Třiadvacetiletý Řek podepsal v Edenu čtyřletou smlouvu, nejprve ale bude hostovat v jiném týmu z české ligy, který mu Pražané aktuálně hledají.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele