Další články

Teplice dotáhly přestup mladého útočníka Svatka

Teplice posílil talentovaný útočník Pavel Svatek, který už se Severočechy trénoval od začátku přípravy na novou sezonu. Čerstvě dvacetiletý hráč přestoupil z druholigového Táborska a podepsal dlouhodobou smlouvu.

Ševčík po roce odchází ze Sparty. Český reprezentant do 21 let zkusí prorazit na hostování v Norimberku

Sparťanský záložník Michal Ševčík (21) do druhé sezony ve Spartě nevkročí. Z Letné míří na roční hostování do Norimberku. Německý klub má navíc opci na případný trvalý přestup.

Bárta zůstává výkonným ředitelem LFA. Nový ligový výbor i s Tvrdíkem

Výkonným ředitelem Ligové fotbalové asociace (LFA) zůstane Tomáš Bárta, jenž bude mít od 1. července rozšířené kompetence. V sedmičlenném ligovém výboru bude mimo jiné i šéf Slavie Jaroslav Tvrdík, mistrovskou Spartu bude zastupovat dosavadní předseda LFA Dušan Svoboda.

Vágner odchází ze Slavie do Hradce Králové. Talentovaný brankář nahradí Knoblocha

Hradec Králové mění brankáře. "Votroci" na klubovém webu uvedli, že po půlroce odešel Milan Knobloch a z pražské Slavie přišel Matyáš Vágner, jenž v posledních třech ročnících chytal za druholigovou Vlašim. Ligový vicemistr si na něj ponechal předkupní právo.

Svatek má namířeno do Teplic

Úvodní trénink před novou sezonou absolvoval s fotbalisty Teplic i talentovaný Pavel Svatek. Severočeši na sociální síti X oznámili, že jednají s druholigovým Táborskem o přestupu devatenáctiletého útočníka.

Vorlický s rezervou Slavie postoupil do druhé ligy a přípravu zahájí s áčkem. Musí dělat postupné kroky, říká otec

Když se v zimě po sedmi letech v Itálii vrátil do Česka, leckoho svým krokem překvapil. I ze strany Slavie, která ho z Atalanty přivedla, se jednalo o risk. Lukáš Vorlický (22) léčil vážné zranění kolena a nikdo pořádně nevěděl, jak zvládne adaptaci na fyzicky náročný český fotbal.

Trenérem Zbrojovky Brno se stal Jaroslav Hynek

Novým trenérem Zbrojovky Brno se stal Jaroslav Hynek, který v uplynulých dvou sezonách působil v Žilině. Jihomoravský klub oznámil na svém webu, že osmačtyřicetiletý kouč podepsal dvouletou smlouvu.

Vlašim má nového trenéra, místo Hyského přichází debutant Majer

Vlašim bude v druhé lize trénovat Aleš Majer. Sedmý tým uplynulé sezony druhé nejvyšší soutěže na webu uvedl, že dosavadní kouč B týmu pražské Dukly nahradí na lavičce Martina Hyského, jenž míří do Karviné. O přesunu Hyského do slezského klubu, který uhájil prvoligovou příslušnost v baráži, spekulují média od května.

Fantiš chce po sestupu Zlína v klubu zůstat. Pro mě je prioritou zkusit se domluvit, prozradil

Před dvěma týdny prožil nejhorší okamžik kariéry. Jako kapitán spadl se Zlínem do druhé ligy, hned po zápase v Jablonci se navíc ocitl bez práce. Zatím se na tom nic nezměnilo. Momentálně je Antonín Fantiš s rodinou na dovolené v Chorvatsku a čeká, jakým způsobem se situace vyvrbí dál. Jeho prioritou však zůstává dál Zlín.

Necid si vyzkouší druhou ligu, zkušený útočník odešel z Bohemians do Žižkova

Bývalý český reprezentant Tomáš Necid odchází z Bohemians Praha 1905 jako volný hráč do druholigové Viktorie Žižkov. V Ďolíčku strávil čtyřiatřicetiletý útočník čtyři sezony, kvůli vleklým zdravotním problémům však v sestavě často chyběl. Oba kluby informovaly o přestupu na svých webech.

Brožek po odchodu z Opavy zůstane ve druhé lize, stal se trenérem rezervy Olomouce

Novým trenérem B-týmu Olomouce ve druhé lize bude Miloslav Brožek. U mužstva nahradil Tomáše Janotku, který po povedeném minulém ročníku povýšil k áčku Sigmy. Hanácký klub to oznámil na svém webu.

Dweh a Souaré pokračují v Plzni, Viktoria dojednala trvalé přestupy

Napilno má tento týden vedení Plzně a během krátké doby ohlásilo hned tři posily. Ze Zlína přišel mladý záložník Tom Slončík, v trvalé přestupy vedle toho byla změněna hostování dvojice Sampson Dweh, Cheick Souaré.

Na lavičku druholigové Opavy usedne trenér Zápotočný

Opavu bude v druhé lize trénovat Tomáš Zápotočný. Slezský FC na webu uvedl, že s bývalým obráncem s reprezentačními zkušenostmi dnes podepsal dvouletou smlouvu s roční opcí.

Potočný zůstane ve druhé nejvyšší soutěži, podepsal trvale s Brnem. Učinil tak kvůli rodině

Roman Potočný, který strávil tuto sezonu na hostování v Brně, odchází do Zbrojovky natrvalo. Třiatřicetiletému útočníkovi či záložníkovi v Českých Budějovicích končí v létě smlouva, kterou s ním Dynamo neprodlouží. O přestupu informovaly oba kluby na svých webech.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele