Další články

Chance Národní Liga startuje: Favority na přímý postup jsou Brno a Zlín. Druhá liga se čtyřmi rezervami

V pátek začne nový ročník druhé ligy. Soutěž má dva hlavní favority Zbrojovku Brno a Zlín, který se po jarním sestupu z nejvyšší soutěže bude snažit ihned vrátit mezi elitu. Na povedený minulý ročník se pokusí navázat účastník poslední baráže Táborsko. Nováčky druhé ligy jsou B-týmy Slavie a Ostravy, celkem bude v soutěži čtveřice rezervních mužstev.

Zlínu má k návratu mezi českou elitu pomoci navrátilec Poznar

Zlín vstoupí do nové sezony ve druhé lize s navrátilcem Tomášem Poznarem. Pětatřicetiletý historicky nejlepší střelec klubu by měl pomoci "Ševcům" zpět mezi elitu, kde hráli předchozích devět let.

Eneme po roce odchází z Vyškova, reprezentant Rovníkové Guiney přestoupil do Liberce

Liberec získal jako další posilu do zálohy Santiana Enemeho. Třiadvacetiletý ofenzivní záložník, jenž dosud oblékal dres druholigového Vyškova, podepsal na severu Čech smlouvu na tři roky.

Baček po 11 letech končí jako předseda disciplinární komise. Nahradí ho Matzner?

Předsedovi disciplinární komise Ligové fotbalové asociace (LFA) Richardu Bačkovi vypršelo funkční období a po 11 letech končí. LFA nyní řeší, kdo bude pozici zastávat. Podle deníku Sport by mohl komisi vést advokát Jiří Matzner.

Modernizace stadionu brněnské Zbrojovky bude zatím skromnější, než bylo v plánu

Plánovaná modernizace stadionu v brněnské Srbské ulici, kde hraje Zbrojovka Brno, bude zatím o něco skromnější. Místo investice za 80 až 90 milionů korun zahrnující kromě jiného zastřešení několika sektorů nyní město počítá s úpravou za 20 milionů korun.

Druhá letní posila pro Karvinou, po Knoblochovi přivedla z Brna obránce Endla

Obránce Lukáš Endl se stal druhou letní posilou Karviné. Jednadvacetiletý hráč přestoupil do slezského klubu z brněnské Zbrojovky a podepsal dlouhodobou smlouvu. Kluby o tom informovaly na svých webech.

Další nové akvizice Liberce: Nyarko posílí ofenzivu, Ševínský defenzivu

Už třetí posilu v tomto týdnu ohlásil Liberec. Do Slovanu přišel z druholigového rakouského Lafnitzu dvacetiletý ghanský útočník Benjamin Nyarko. Severočeši o tom informovali na svém webu, délku smlouvy neuvedli. Dotaženo bylo také roční hostování bez opce stopera Adama Ševínského z druholigového B-týmu Sparty.

První a druhá liga změnily název. Fortunu střídá společnost Chance

První a druhá liga počínaje dnešním dnem změnily název i identitu. Místo Fortuny je titulárním partnerem obou profesionálních soutěží jiná sázková společnost Chance. Ligová fotbalová asociace (LFA) dnes v souvislosti s tím zveřejnila nová loga, barvy, znělku či fonty. Dominantními barvami nejvyšší soutěže s oficiálním názvem Chance Liga jsou výrazná limetková a tmavě modrá.

Kozák se vydává na další hostování, Slovácko si zajistilo rovněž opci

Slovácko posílil útočník pražské Sparty Matyáš Kozák. Třiadvacetiletý hráč bude v Uherském Hradišti rok hostovat, součástí dohody je i opce na přestup.

Teplice dotáhly přestup mladého útočníka Svatka

Teplice posílil talentovaný útočník Pavel Svatek, který už se Severočechy trénoval od začátku přípravy na novou sezonu. Čerstvě dvacetiletý hráč přestoupil z druholigového Táborska a podepsal dlouhodobou smlouvu.

Ševčík po roce odchází ze Sparty. Český reprezentant do 21 let zkusí prorazit na hostování v Norimberku

Sparťanský záložník Michal Ševčík (21) do druhé sezony ve Spartě nevkročí. Z Letné míří na roční hostování do Norimberku. Německý klub má navíc opci na případný trvalý přestup.

Bárta zůstává výkonným ředitelem LFA. Nový ligový výbor i s Tvrdíkem

Výkonným ředitelem Ligové fotbalové asociace (LFA) zůstane Tomáš Bárta, jenž bude mít od 1. července rozšířené kompetence. V sedmičlenném ligovém výboru bude mimo jiné i šéf Slavie Jaroslav Tvrdík, mistrovskou Spartu bude zastupovat dosavadní předseda LFA Dušan Svoboda.

Vágner odchází ze Slavie do Hradce Králové. Talentovaný brankář nahradí Knoblocha

Hradec Králové mění brankáře. "Votroci" na klubovém webu uvedli, že po půlroce odešel Milan Knobloch a z pražské Slavie přišel Matyáš Vágner, jenž v posledních třech ročnících chytal za druholigovou Vlašim. Ligový vicemistr si na něj ponechal předkupní právo.

Svatek má namířeno do Teplic

Úvodní trénink před novou sezonou absolvoval s fotbalisty Teplic i talentovaný Pavel Svatek. Severočeši na sociální síti X oznámili, že jednají s druholigovým Táborskem o přestupu devatenáctiletého útočníka.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele