Další články

Špatné zprávy pro Arsenal, Ödegaardovo zranění si vyžádá delší pauzu

Když Martin Ödegaard utrpěl 9. září během reprezentačního srazu poranění kotníku, hovořily první zprávy o třítýdenní přestávce. Manažer Arsenalu Mikel Arteta však nyní odhalil, že kapitána jeho celku čeká delší pauza.

Stávka fotbalistů? Chybí k ní málo, nemůžeme podávat vrcholné výkony, prohlásil Rodri

Podle záložníka Rodriho z Manchesteru City by nespokojenost fotbalistů s nahuštěným kalendářem mohla vyvrcholit až stávkou. Elitní hráči si už delší dobu stěžují na velkou zátěž, kterou od nové sezony zvýší nové formáty Ligy mistrů a mistrovství světa klubů, a španělský mistr Evropy je dalším z řady těch, již mají z takové porce zápasů obavy.

Arsenal v euforii a Liverpool v lese: 4. kolo Premier League v kostce

Severní Londýn se v neděli opět zbarvil do červena. Prestižní derby mezi Tottenhamem a Arsenalem totiž ovládli hosté, kterým hubené vítězství 1:0 vystřelil stoper Gabriel Magalhães. Gunners proto na druhém místě za stále stoprocentním Manchesterem "Haaland" City vystřídali Liverpool, jenž senzačně prohrál 0:1 s Nottinghamem Forest.

Komise začala projednávat obvinění Manchesteru City z porušení finanční fair play

Tříčlenná nezávislá komise dnes začala projednávat údajné prohřešky Manchesteru City proti finančním pravidlům Premier League. Nejlepší klub posledních let čelí podezření ze 115 případů porušení regulí.

Na Tottenham jsem se připravoval pět dní, prozradil Arteta po výhře v derby

Manažer Arsenalu Mikel Arteta (42) si po vítězství v severolondýnském derby pochvaloval hlad svých svěřenců, Kanonýři zvládli utkání na půdě Tottenhamu navzdory absencím Declana Rice (25) a kapitána Martina Ödegaarda (25).

Premier League - souhrn 4. kola: Londýnské derby pro Arsenal

Jediná branka rozhodla o výhře Arsenalu na půdě Tottenhamu, v derby se o ni postaral Gabriel Magalhaes. Manchester City otočil nepříznivý stav proti Brentfordu a po čtyřech kolech má 12 bodů. Liverpool naopak poprvé ztratil, když doma nečekaně prohrál s Nottinghamem Forest, který zůstává neporažený. Manchester United zvítězil 3:0 v Southamptonu a ukončil sérii dvou po sobě jdoucích porážek. Aston Villa otočila s Evertonem a drží se v popředí.

Udělal jsem, co jsem mohl, říká Ramsdale o konci v Arsenalu. Odchod bere jako restart

Rozporuplné období prožíval v uplynulých měsících gólman Aaron Ramsdale (26). V kádru národního výběru Anglie sice nechyběl a dokráčel s ní až do finále Eura, přesto pro něj v Arsenalu zbývala jen lavička náhradníků. Situace se vyřešila jeho letním přestupem do Southamptonu. Gólman nyní přiznal, že zášť vůči kouči Gunners Mikelu Artetovi rozhodně necítí.

Premier League - preview 4. kola: Severolondýnské derby

V neděli se v anglické lize utkají dva londýnští rivalové. Na půdu Tottenhamu Hotspur dorazí v rámci 4. kola Arsenal. Zahrají si spolu také Wolves a Newcastle United.

Rashford ukončil střelecké trápení. Jakmile dá první gól, přijdou další, nepochybuje Ten Hag

Marcus Rashford (26) si během nedávné reprezentační přestávky dopřával individuální tréninky a evidentně se vyplatily. Fotbalista Manchesteru United v sobotu na hřišti Southamptonu ukončil půlroční gólové sucho, během kterého musel snášet kritiku vlastních fanoušků.

Chelsea uzavřela novou smlouvu s Jacksonem, Senegalec prodloužil do června 2033

Chelsea se svými hráči pravidelně podepisuje dlouholeté kontrakty a dalším se stal Nicolas Jackson. Senegalský útočník měl na Stamford Bridge smlouvu do června 2031, která byla dnes oficiálně prodloužena o další dvě sezony.

Haaland je skvělý hráč nejlepšího týmu na světě, smekl trenér Brentfordu Frank

Manažer Brentfordu Thomas Frank (50), jehož svěřence čeká v sobotu odpoledne náročný duel na Etihad Stadium s Manchesterem City, prohlásil, že Erlinga Haalanda (24) je téměř nemožné zastavit. "Jeho pohyb v pokutovém území je pravděpodobně jeden z nejlepších, jaký jsme kdy mohli vidět," pochválil norského kanonýra.

Nejlepší volby pro 4. hrací týden Fantasy Premier League? Haaland, duo z Liverpoolu i překvapení

Fantasy Premier League o víkendu jede dál, tudíž je nejvyšší čas podívat se na nejlepší hráče pro čtvrtý hrací týden. A to pomocí bodů předpovídaných umělou inteligencí Fantasy Football Hub.

Jeden z mnoha? Gólman Jörgensen se Chelsea upsal na sedm let, přestup si ale dobře promyslel

Když se v létě začalo proslýchat, že dánský reprezentační brankář do 21 let Filip Jörgensen (22) míří do Chelsea, pro mnohé to mohl být trochu šok. Londýnský klub, který sám fotbalista považuje za jeden z největších na světě, mu však předložil dobrý plán pro rozvoj a sedmiletou smlouvu.

Šance na zisk Evertonu je obrovská, věří majitel Lyonu. Nejdřív ale musí prodat podíl v jiném klubu

Americký podnikatel John Textor (58) je přesvědčen, že získá anglický klub Everton. Předseda skupiny Eagle Football, do níž patří i francouzský Lyon, cítí velkou příležitost, jak rozšířit své fotbalové portfolio.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele