Záložník Souček nevyloučil odchod ze Slavie

Možná poslední zápas v dresu pražské Slavie odehrál záložník Tomáš Souček. V posledním nadstavbovém kole první ligy se podílel gólem na výhře 2:1 nad Spartou, proti níž skóroval ve čtvrtém soutěžním duelu po sobě. Nejlepší ligový střelec červenobílých případný odchod do zahraničí nevyloučil.

Jít se Slavií do Ligy mistrů by bylo nejvíc, ví Souček

Jednou z největších slavistických jistot skvělé sezony byl Tomáš Souček. Ve finále MOL Cupu vzal na svá bedra tíhu pokutového kopu, který bezpečně proměnil, čímž vydláždil Slavii cestu k zisku double.

Hráčem sezony bude Hrošovský, Souček, nebo Komličenko

V nominaci na nejlepšího hráče první ligy jsou záložníci Patrik Hrošovský z Plzně, Tomáš Souček z mistrovské Slavie a útočník Nikolaj Komličenko z Mladé Boleslavi. Vítěz ankety Ligové fotbalové asociace (LFA) bude oznámen v pondělí na galavečeru v Národním domě na Vinohradech.

Slávista Souček si titulu cení víc než před dvěma lety

Záložník Tomáš Souček oslavil s pražskou Slavií druhý ligový titul po bezbrankové remíze v Ostravě ve čtvrtém kole nadstavby. Nynějšího prvenství si však cení víc, jelikož před dvěma lety strávil druhou polovinu mistrovského ročníku na hostování v Liberci.

Titul je blízko, ale nesmíme usnout na vavřínech, řekl Souček

Záložník Tomáš Souček výrazně přiblížil fotbalisty Slavie k ligovému prvenství. V 85. minutě trefou z hranice vápna na vzdálenější tyč dokonal obrat červenobílých, kteří ve třetím nadstavbovém kole skupiny o titul vyhráli 2:1. Ze zbývajících dvou duelů jim stačí bod.

Nervozita není, řekl Souček o ztrátě části náskoku před Plzní

Přestože hráči Slavie ztratili v čele ligové tabulky větší část svého náskoku před druhou Plzní a před nedělní přímou bitvou o titul s Viktorií mají k dobru už jen dva body, podle záložníka Tomáš Součka nejsou Pražané nervózní. Na Západočechy si před druhým kolem nadstavby i díky sestřihům při přípravě u videa věří.

O Součka má zájem Fenerbahçe, Slavia ho zkusí udržet

O slávistu Tomáše Součka má velký zájem Fenerbahçe. Za čtyřiadvacetiletého fotbalistu hodlá podle tureckých médií nabídnout čtyři miliony eur (102 milionů korun).

Víme, že Sparta ze standardek dostává góly, řekl střelec Souček

Tomáš Souček v semifinále domácího poháru znovu potvrdil, že se mu proti Spartě střelecky daří. Pod výhru Slavie 3:0 se podepsal dvěma brankami. Proti Letenským se čtyřiadvacetiletý záložník trefil i v posledních dvou ligových duelech. Všechny góly padly po standardních situacích.

Slávisté Souček a Ševčík jsou v ideální sestavě Evropské ligy

Záložníci pražské Slavie Tomáš Souček a Petr Ševčík se dostali do ideální sestavy Evropské ligy po čtvrtfinálových odvetách. Oba hráči se střelecky prosadili při čtvrteční porážce 3:4 s Chelsea. Ševčík dal na Stamford Bridge dokonce dva góly a byl také v nominaci na nejlepšího hráče týdne, ale tuto cenu nakonec získal jiný dvoubrankový střelec Pedro z Chelsea.

Souček: Hráči Chelsea ve druhé půli zdržovali a měli z nás strach

Záložník Tomáš Souček byl po vyřazení z Evropské ligy zklamaný, ale současně cítil hrdost, že se fotbalisté Slavie v odvetném čtvrtfinále proti favorizované Chelsea ani za stavu 1:4 nevzdali a nakonec v Londýně prohráli 3:4. Podle autora prvního gólu hostů dokonce hráči "Blues" ve druhém poločase zdržovali a měli z Pražanů strach.

Součka po derby mrzela špatná produktivita a výkon rozhodčích

Záložník Tomáš Souček dnešní ligové derby se Spartou nehodnotil dobře, protože domácí remízu 1:1 s odvěkým rivalem bral jako ztrátu. Fotbalistu Slavie kromě neproměněných šancí také mrzel výkon rozhodčího, který podle něj upřel vedoucímu celku nejvyšší soutěže dva pokutové kopy.

Podle Součka si Anglie nezasloužila vyhrát takovým rozdílem

Záložník Tomáš Souček mohl na začátku druhého poločasu pátečního úvodního utkání českých reprezentantů v evropské kvalifikaci v Anglii snížit, ale hlavičkou těsně minul. Favorizovaný výběr Albionu následně přidal ještě tři góly a zvítězil drtivě 5:0. Podle slávistického záložníka si však domácí tak vysokou výhru nezasloužili.

Na tenhle zápas nikdy nezapomeneme, řekl po postupu Souček

Životní zápas v osmifinálové odvetě Evropské ligy se Sevillou prožil se spoluhráči ze Slavie záložník Tomáš Souček. K postupu mezi nejlepší osmičku soutěže přispěl proměněnou penaltou. Podle čtyřiadvacetiletého hráče se Pražanům vyplnila pohádka.

Nesmíme se Sevilly zaleknout, řekl slávista Souček

Podle záložníka Tomáše Součka se Slávisté nesmějí ve čtvrtečním úvodním osmifinále Evropské ligy Sevilly zaleknout a musejí do zápasu vstoupit aktivně. Přál by si, aby červenobílí favorita šokovali podobně jako Ajax Amsterodam, který v úterní odvetě Ligy mistrů senzačně vyhrál 4:1 na půdě jiného španělského klubu Realu Madrid.

Slávista Souček věnoval gól z penalty dloubákem měsíční dceři

Přestože záložník Tomáš Souček zahrával první penaltu v ligové kariéře, troufl si v 83. minutě úvodního duelu jarní části sezony proti Teplicím na dloubák ve stylu legendárního Antonína Panenky. Třiadvacetiletý reprezentační středopolař tím zařídil fotbalistům Slavie klíčový úvodní gól a měl hlavní podíl na vydřené výhře 2:0.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele