Hráčem s nejvyšší tržní hodnotou v lize je Hrošovský

Specializovaný server transfermarkt.de zrevidoval tržní hodnoty hráčů v české nejvyšší soutěži. Nejvyšší aktuální cenu už nemá rumunský záložník Sparty Nicolae Stanciu, ale předstihla ho hned trojice fotbalistů v čele s Patrikem Hrošovským z Plzně.

Do Stocha klidně zajedu, smál se před bitvou s kamarádem Souček

Tomáš Souček může v pondělním závěrečném utkání skupiny Ligy národů se Slovenskem svádět pikantní souboje se spoluhráčem z pražské Slavie Miroslavem Stochem. Český středopolař nehodlá svého kamaráda šetřit a věří, že slovenský záložník nedostane prostor ke svým obávaným střelám z dálky. Souček se na zápas v Edenu, kde jeho klub sídlí, hodně těší.

Jeden z mých nejdůležitějších gólů, řekl slávista Souček

Záložník Tomáš Souček označil svůj vyrovnávací gól, jímž v 70. minutě zajistil Slavii remízu 2:2 v ligovém derby na Spartě, za jeden z nejdůležitějších v kariéře. Reprezentační středopolař připustil, že se červenobílým ve šlágru 14. kola hodinu nedařilo podle představ. A tak bod bral.

Je vidět, že naše cesta funguje, těšilo Součka po Bordeaux

Záložník Tomáš Souček pomohl spolehlivým výkonem ve středu pole fotbalistům pražské Slavie ke čtvrteční výhře 1:0 nad Bordeaux na úvod základní skupiny Evropské ligy a vysloužil si i velkou poklonu od trenéra Jindřicha Trpišovského. Reprezentačního středopolaře těšilo, že zápas opět ukázal, že červenobílí jdou v poslední době po správné cestě.

Souček: Výhra 4:0 nad Plzní je nečekaná, jsme v euforii

Záložník Slavie Tomáš Souček chtěl ve šlágru sedmého ligového kola Plzeň porazit, nečekal však, že by domácí fotbalisté mohli úřadující mistry rozdrtit 4:0. Podle autora dvou gólů Pražanům pomohla vedoucí branka už ve třetí minutě i vyloučení hostujícího kapitána Romana Hubníka na konci první půle.

Souček litoval smolného gólu, ale dál věří v postup Slavie

Ačkoli hráči Slavie v úvodním duelu 3. předkola Ligy mistrů doma jen remizovali 1:1 s Dynamem Kyjev, nadále zůstávají optimisty v boji o postup. Podle záložníka Tomáše Součka měli Pražané více šancí, a pokud na výkon zejména z druhé půle navážou, budou usilovat o další předkolo.

Bergamo chce Jankta z Udinese a slávistu Součka

O české reprezentanty Jakuba Jankta a Tomáše Součka se podle italských médií zajímá Bergamo. Za Jankta je údajně připraveno zaplatit jeho dosavadnímu zaměstnavateli Udine 13 milionů eur (335 milionů korun). Součka lanaří také Fiorentina, pražská Slavia však nechce o uvolnění svého klíčového záložníka slyšet.

Souček ještě nezažil, aby Slavia byla před derby na Letné favorit

Záložník Tomáš Souček během svého působení v A-týmu Slavie ještě nikdy nezažil, aby jeho celek šel do pražského derby na hřišti Sparty v pozici favorita, jako tomu je nyní. Odchovanec červenobílých věří, že obhájce titulu v sobotu na Letné tuto roli potvrdí a výhrou zároveň vytvoří ještě větší tlak na ligového lídra Plzeň.

Slavia má před derby problémy s marodkou. Chybí jí sedm hráčů!

Slavia se chystá na sobotní pražské derby na hřišti Sparty, přípravu jí však komplikuje marodka. Zdravotní problémy má hned sedm hráčů kádru a mezi nimi i útočná jednička Milan Škoda, jehož start je podle trenéra Jindřicha Trpišovského nejistý.

O záložníka Slavie Součka se údajně zajímá Fiorentina

Za Fiorentinu v minulosti hrávali Tomáš Řepka, Ondřej Mazuch či Tomáš Ujfaluši a na ně by mohl již brzy navázat Tomáš Souček. Český reprezentační záložník hájí barvy Slavie Praha a italský klub má o jeho služby zájem...

Souček byl rád, že po tyčích konečně protnul střeleckou smůlu

Tyč proti Belgii, břevno v Norsku, nebezpečná střela proti Německu, šance v Severním Irsku. Proti Islandu už se ale český reprezentant Tomáš Souček gólu dočkal a pomohl k výhře 2:1. A byl moc rád, že konečně protrhnul střeleckou smůlu v národním týmu, kde se z pozice defenzivního záložníka nečekaně často dostává do šancí.

Měl jsem dát gól, ty šance beru na sebe, řekl slávista Souček

Záložník Tomáš Souček měl ve druhém poločase utkání 4. kola základní skupiny Evropské ligy s Villarrealem tři slibné šance, ani jednu ale neproměnil a fotbalisté Slavie i proto prohráli 0:2. Podle reprezentačního středopolaře přitom Pražané španělského favorita po změně stran přehráli a měli minimálně na bod.

Pro Součka je úspěch i Evropská liga, rád by vyzval Arsenal

Ačkoliv slávisté prožívají zklamání, že jim unikla vysněná základní skupina Ligy mistrů, podle záložníka Tomáše Součka je i postup do Evropské ligy důvodem k radosti. Zvlášť s ohledem na to, kde tým z Edenu ještě před třemi lety byl. Navíc i v Evropské lize jsou podle Součka atraktivní soupeři včetně Arsenalu, s nímž by si chtěl zahrát.

Souček před lety podával při LM míče, teď chce pomoci k postupu

Když Slávisté před deseti lety poprvé a dosud naposledy hráli základní skupinu Ligy mistrů, záložník Tomáš Souček podával hráčům míče. Teď může dvaadvacetiletý středopolař sám pomoci k druhému postupu do hlavní fáze. Pražanům bude v úterním úvodním duelu závěrečného 4. předkola na půdě APOELu Nikósie chybět zraněný Simon Deli a Souček tak má větší šanci, že bude v základní sestavě.

Muž zápasu s Itálií Souček věří, že šest bodů bude stačit

Záložník Tomáš Souček si ve středečním druhém utkání skupiny na evropském šampionátu jednadvacítek v Polsku proti Itálii užil dvojnásobnou radost. S českými hráči porazil favorita 3:1 a navíc byl vyhlášen nejlepším hráčem zápasu. "Lvíčata" oživila naděje na semifinále a dvaadvacetiletý středopolař věří, že k postupu by mohla stačit sobotní výhra nad Dánskem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele