Známky lvíčat po Itálii: Trávník v Tychách ovládl Souček

Ani nevíte, jak příjemné je dávat konečně českým hráčům pozitivní známky. Naše reprezentace, ať už seniorská či jedenadvacítka, po delší době předvedla skvělý výkon a po zásluze porazila hvězdami nabitou Itálii 3:1. Zachovala si díky tomu šance na postup do semifinále. No, a kteří borci Lavičkův tým k úspěchu dotáhli a vysloužili si tak od EuroFotbalu nejvyšší známky?

22.06.2017 Aktuality 242 komentářů
Zaujalo nás

Souček věří, že na ME jednadvacítek prolomí střeleckou smůlu

Záložník Tomáš Souček prožil s reprezentačním A-týmem smolný úvod června. Nejprve mu v přípravném utkání v Belgii deset minut před koncem zkazila radost z možného vyrovnání na 2:2 tyč a poté v zápase světové kvalifikace v Norsku za stavu 1:0 pro hosty trefil břevno.

Souček nechtěl být ve Slavii náhradník, Liberec touží pozvednout

Tomáš Souček teprve v pátek zamířil ze Slavie na hostování do Liberce a dnes už v dresu Slovanu nastoupil rovnou v základní sestavě do dohrávky 17. ligového kola proti Zlínu. Jednadvacetiletý defenzivní záložník nechtěl v týmu z Edenu dělat náhradníka a věří, že se na severu Čech dobře rozehraje před červnovým evropským šampionátem jednadvacítek.

Slavia poslala Součka na půlroční hostování do Liberce

Reprezentant do 21 let Tomáš Souček bude na jaře hrát za Liberec, který ho získal ze Slavie na půlroční hostování bez opce. Oba kluby dnes dohodu potvrdily s tím, že se hostování finalizuje po formální stránce.

Do reprezentace byli dodatečně povoláni Souček a Mareš

Reprezentaci před dnešním přípravným zápasem s Dánskem doplnili záložníci Tomáš Souček ze Slavie a Petr Mareš z Mladé Boleslavi, na jejímž stadionu se večer utkání uskuteční. Trenér Karel Jarolím je dodatečně povolal proto, že kvůli zdravotním potížím je ohrožen start Ladislava Krejčího, Davida Pavelky a Lukáše Droppy.

Souček: Jsme na tom tak stejně a věříme, že můžeme postoupit

Záložník Tomáš Souček se domnívá, že dvojzápas 3. předkola Evropské ligy mezi slávistickými fotbalisty a portugalským Riem Ave nemá favorita. Oba týmy jsou podle něj přibližně na stejné úrovni. Věří, že Pražané mají na to postoupit, a ve čtvrtečním úvodním domácím utkání si přeje hlavně neinkasovat.

Takovýhle zápas se stane jednou za pět let, litoval Souček

Záložník Tomáš Souček litoval, že fotbalisty Slavie potkal v Tallinnu zápas blbec, který nastane jednou za pět let. Pražané navzdory mnoha šancím a převaze ve všech statistických ukazatelích prohráli v úvodním utkání 2. předkola Evropské ligy na půdě Levadie 1:3 a před odvetou si zkomplikovali postupové vyhlídky.

Výsledky anket o nejlepší hráče Synot ligy

Anketa o nejlepší hráče první fotbalové ligy Galavečer Synot ligy za sezonu 2015/16:

Součka před derby potěšil zájem reprezentačního trenéra Vrby

Defenzivní záložník Tomáš Souček půjde do nedělního ligového derby na Spartě jako nejlepší jarní střelec Slavie. V úvodních pěti kolech dal čtyři góly, a pokud by se trefil i na Letné, splnil by si dětský sen. Před zápasem ho povzbudilo i to, že neměl daleko k premiérové pozvánce do reprezentačního A-týmu.

Slávista Souček nečeká, že mu střelecká forma vydrží pořád

Přestože hraje na pozici defenzivního záložníka, rozhodl Tomáš Souček ve prospěch slávistických fotbalistů poslední dva domácí ligové zápasy. Před dvěma týdny hattrickem zařídil výhru 3:1 nad Ostravou a dnes jediným gólem vystřelil Pražanům vítězství 1:0 nad nováčkem ze Zlína.

Souček chtěl k narozeninám jeden gól, nakonec dal hattrick

Tomáš Souček dodatečně nejlepším možným způsobem oslavil sobotní 21. narozeniny. Defenzivní záložník reprezentační jednadvacítky poprvé v ligové kariéře zaznamenal hattrick a zařídil pražské Slavii výhru 3:1 nad Ostravou. Kouč Dušan Uhrin mladší po zápase prohlásil, že v české nejvyšší soutěži dlouho neviděl takový individuální výkon.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele