Další články

Dier následuje Kanea, Bayern získal obránce na hostování s opcí

Bayern Mnichov dokončil příchod Erica Diera z Tottenhamu. Devětadvacetiletý defenzivní univerzál přichází na půlroční hostování, bundesligový klub následně může aktivovat opci...

Obránce Tottenhamu Dier se podrobil operaci třísel

Obránce Eric Dier z Tottenhamu se podrobil operaci třísel. Informoval o tom londýnský celek s tím, že devětadvacetiletý fotbalista by měl bez problémů stihnout začátek nové sezony.

Hvězdy z Londýna a Liverpoolu: Sestava 9. kola Premier League

Návrat Premier League po reprezentační pauze je vždycky jako Vánoce. Po dnech zmaru a nudného přepínání mezi více či méně přátelskými zápasy národních týmů jsme zase jednou seděli celý víkend přikovaní k televizím či počítačům a hltali výkony borců z nejsledovanější a pro mnohé i nejlepší soutěže světa. No a kdo hrál o víkendu nejlépe?

Dier dostal za vyběhnutí na tribunu čtyřzápasový trest

Eric Dier z Tottenhamu dostal čtyřzápasový trest za to, že po březnovém utkání Anglického poháru proti Norwichi vyběhl na tribunu za jedním z fanoušků. Fotbalová asociace mu navíc udělila pokutu 40.000 liber (1,2 milionu korun).

Dier vyběhl na tribunu na fanouška, jenž mu urážel bratra

Záložník Eric Dier z Tottenhamu po středečním utkání Anglického poháru proti Norwichi vyběhl na tribunu za jedním z fanoušků. Ten údajně po vyřazení s nejhorším týmem Premier League urážel jeho bratra v hledišti.

Dier kvůli slepému střevu bude chybět Tottenhamu

Záložník Tottenhamu Eric Dier bude svému mužstvu chybět ve zbytku kalendářního roku. Důvodem je poněkud netypický problém. Dier skončil v nemocnici, kde mu museli vyjmout appendix.

Tottenham si po Eriksenovi pojistil také univerzála Diera

Eric Dier loni patřil k nejlepším štítovým záložníkům Premier League i stavebním kamenům anglické reprezentace na Euru a za rapidní vzestup byl dnes odměněn novým vylepšeným kontraktem. Tottenhamu se upsal do léta 2021, přestože i jeho dosavadní kontrakt měl běžet ještě po čtyři další roky.

Tottenham si na pět let pojistil defenzivního univerzála Diera

Velice přizpůsobivý Eric Dier bude nadále oblékat barvy Tottenhamu Hotspur. Londýnský klub si bývalého hráče Sportingu uvázal až do roku 2020. Dier na White Hart Lane zavítal loni v létě, a zatímco v uplynulé sezoně nastupoval výhradně v obranné linii, letos byl dosud využíván primárně jako defenzivní záložník...

Tottenham přivedl zpět do Anglie mladého obránce Diera

Eric Dier strávil polovinu svého života v Portugalsku, nyní se vrací do Anglie a stal se novou posilou Tottenhamu. 20letý obránce prošel zdravotní prohlídkou a podepsal smlouvu na pět sezon, Spurs měli podle vyjádření lisabonského Sportingu dorovnat hodnotu výkupní klauzule ve výši pěti milionů eur...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele