Tottenham přivedl zpět do Anglie mladého obránce Diera

02.08.2014, 13:21
Aktuality
Eric Dier strávil polovinu svého života v Portugalsku, nyní se vrací do Anglie a stal se novou posilou Tottenhamu. 20letý obránce prošel zdravotní prohlídkou a podepsal smlouvu na pět sezon, Spurs měli podle vyjádření lisabonského Sportingu dorovnat hodnotu výkupní klauzule ve výši pěti milionů eur...

"Jsem nadšen, že přestupuji do tak velkého klubu v Premier League. White Hart Lane je úžasným místem. Byl jsem na horní tribuně a viděl trávník, už ten pohled byl fantastický. Nemohu se dočkat, až začnu," prohlásil Dier.

Dier se narodil v Cheltenhamu, ve svých deseti letech se následně odstěhoval do Portugalska a ve Sportingu nakoukl do světa velkého fotbalu. V prvním týmu debutoval před dvěma roky, loni si na své konto připsal 13 ligových startů a pomohl tak ke konečnému druhému místu v tabulce.

Dier je členem anglické reprezentace do 21 let. Národní dres poprvé oblékl loni v srpnu v duelu se Skotskem, celkem za Anglii hrál v sedmi utkáních.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (1117)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele