Další články

První a druhá liga změnily název. Fortunu střídá společnost Chance

První a druhá liga počínaje dnešním dnem změnily název i identitu. Místo Fortuny je titulárním partnerem obou profesionálních soutěží jiná sázková společnost Chance. Ligová fotbalová asociace (LFA) dnes v souvislosti s tím zveřejnila nová loga, barvy, znělku či fonty. Dominantními barvami nejvyšší soutěže s oficiálním názvem Chance Liga jsou výrazná limetková a tmavě modrá.

Sparta se rozloučila s norským obráncem Vindheimem

Sparta Praha se rozloučila s norským obráncem Andreasem Vindheimem, který přišel na Letnou před pěti lety. Uplynulou sezonu strávil na hostování v Teplicích, za které však vinou zdravotních potíží ani jednou nenastoupil. Sparta dnes na svém webu uvedla, že s osmadvacetiletým hráčem neprodlouží smlouvu.

Přivezl jsem si z dovolené horečky, potvrdil Zelený, proč musel odmítnout Euro

Jaroslav Zelený dnes potvrdil, že byl osloven pro dodatečnou nominaci na mistrovství Evropy v Německu. Kvůli horečkám, které si přivezl z dovolené v Turecku, ji však musel odmítnout.

Plzeňští deklasovali v přípravě Lafnitz 6:0, Kabongo dal hattrick

Plzeňští rozdrtili Lafnitz 6:0 a vyhráli i třetí zápas letní přípravy. Hattrickem se blýskla nová posila Viktorie Christophe Kabongo. Zvítězily i Teplice, České Budějovice a Dukla Praha, naopak Slovácko podlehlo druholigovému Brnu 0:1.

Slávisté na úvod přípravy v závěru zachránili remízu s Pardubicemi

Slávisté v úvodním utkání v letní přípravě překvapivě pouze remizovali s Pardubicemi 1:1. Východočeši v Roudnici nad Labem dokonce nad favoritem vedli a úřadující ligový vicemistr z Edenu odvrátil porážku až díky brance nejlepšího střelce minulého ročníku Václava Jurečky z třetí minuty nastavení.

Friis začal výhrou, sparťané na úvod přípravy porazili AIK Stockholm

Sparťané v prvním utkání letní přípravy porazili AIK Stockholm 3:1. Proti aktuálně osmému týmu švédské ligy si zápasovou premiéru jako hlavní trenér odbyl Lars Friis, nástupce Briana Priskeho.

Karabec ze Sparty do Německa? O hostování jedná Hamburk

Mládežnický reprezentant Adam Karabec (20) by mohl nadcházející sezonu strávit na hostování v Německu. O ročním hostování jedná se Spartou druholigový Hamburk a podle zdroje Livesport Zpráv by mohlo být jasno již v nadcházejících dnech.

Trpišovský utrpěl při nehodě na kole zlomeninu klíční kosti

Trenér Slavie Jindřich Trpišovský si při nehodě na kole na soustředění v Rakousku zlomil klíční kost. Při dnešním přípravném zápase s Pardubicemi nebude na lavičce a utkání bude sledovat jen z tribuny.

Nové smlouvy v Ďolíčku, u Klokanů pokračují Kovařík, Petrák, Soukup a Novák

Bohemians 1905 má za sebou sezonu, kterou by hráči i vedení klubu raději rychle zapomněli. Po výborném ročníku korunovaném možností zahrát si předkolo pohárové Evropy přišlo vystřízlivění. Boj v české nejvyšší soutěži o udržení sice Klokani zvládli, ale nyní před nimi leží hromada práce.

Chorý míří z Plzně do Slavie, probíhají intenzivní jednání

Kontroverzní přestup Tomáše Chorého z Plzně do Slavie nabírá konkrétní obrysy. V sobotu dopoledne oba kluby potvrdily, že o přesunu reprezentačního útočníka intenzivně jednají. Plzeň podle informací Livesport Zpráv požaduje čtyři miliony eur. Slavia preferuje variantu s hráčskou výměnou a finančním odstupným ve výši dvou milionů eur.

Olomoučtí remizovali v přípravě s polskými šampiony Bialystokem

Olomoučtí v přípravě na novou sezonu remizovali 1:1 s úřadujícími polskými šampiony z Jagiellonie Bialystok. Ani na druhý pokus Hanáci nezvítězili pod novým koučem Tomášem Janotkou, před pěti dny rovněž v polské Opalenici hráli nerozhodně i s Pogonem Štětín.

Křišťan přestoupil z Teplic do Slovácka, s nímž uzavřel tříletou smlouvu

Záložník Jakub Křišťan přestoupil z Teplic do Slovácka. Jednadvacetiletý fotbalista podepsal smlouvu do léta 2027. Klub z Uherského Hradiště to uvedl na svém webu. Hráč se k týmu připojil již v minulém týdnu a absolvoval s ním kondiční přípravu.

Mladá Boleslav změnila majitele, Trunda převzal majoritní podíl po Dufkovi

Mladá Boleslav změnila majitele, nový prezident klubu David Trunda převzal majoritní podíl po Josefu Dufkovi. Středočeský klubu to uvedl na svém webu. Převod 51 procent akcií se uskutečnil po čtvrtečním jednání představenstva a valné hromady.

Sparta prodloužila s dalším zkušeným hráčem, na Letné pokračuje Pavelka

David Pavelka ještě neřekl poslední slovo v dresu pražské Sparty. Zkušenému záložníkovi na Letné končila smlouva, s vedením ale dnes prodloužil kontrakt o dalších dvanáct měsíců.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele