Další články

Návrat Baníku na Bazaly dostal zelenou. Ostravští zastupitelé schválili memorandum

Ostravští zastupitelé dnes schválili pětistranné memorandum k výstavbě stadionu Bazaly. V nejbližších dnech vznikne také pracovní skupina, která začne připravovat projekt a chystat se bude i architektonická soutěž na podobu nového stadionu, která by měla být vyhlášena ještě v letošním roce.

Ligový rekordman v počtu startů Petržela prodloužil se Slováckem smlouvu o rok

Jednačtyřicetiletý fotbalista a ligový rekordman v počtu startů Milan Petržela bude pokračovat v kariéře. Bývalý reprezentační záložník prodloužil se Slováckem smlouvu o další rok. Tým z Uherského Hradiště o tom informoval na sociální síti X.

Jindřišek ve 43 letech pokračuje v Bohemians. Chci zpátky titul nejstaršího ligového střelce, hlásí

Nejstarší ligový hráč Josef Jindřišek si velmi váží možnosti hrát za pražské Bohemians 1905 i v následující sezoně. Motivací pro třiačtyřicetiletého záložníka je i to, že by si rád vzal zpět titul nejstaršího ligového střelce.

Ševčík po roce odchází ze Sparty. Český reprezentant do 21 let zkusí prorazit na hostování v Norimberku

Sparťanský záložník Michal Ševčík (21) do druhé sezony ve Spartě nevkročí. Z Letné míří na roční hostování do Norimberku. Německý klub má navíc opci na případný trvalý přestup.

První liga se bude nově hrát ve třech časech, Sparta začne už v pátek

První liga se od nadcházející sezony na základě nové televizní smlouvy bude hrát ve třech různých časech namísto dosavadních dvou. Ligová fotbalová asociace (LFA), která řídí profesionální soutěže, o tom informovala v tiskové zprávě.

Věřím, že budeme hrát bojovný, odvážný a ofenzivní fotbal, říkal karvinský kouč Hyský

Nový kouč Karviné Martin Hyský po prvním tréninku letní přípravy slíbil fanouškům dva zajímavé hráče za Lukáše Budínského. Kapitán týmu v MFK nečekaně skončil. Osmačtyřicetiletý trenér, který přišel z druholigové Vlašimi, naopak stál o brankáře Dominika Holce. Bývalý gólman Sparty se však rozhodl odejít a ve Slezsku nepokračovat. První posilou by měl být slávistický mladík David Planka, nastínil Hyský novinářům.

Karviná zahájila přípravu bez několika opor, končí Budínský nebo Holec

Karvinští úvodním tréninkem pod vedením nového kouče Martina Hyského zahájili přípravu na prvoligovou sezonu. V týmu chybělo několik opor, kterým skončily smlouvy nebo mají svolení hledat si angažmá.

Plzeň natrvalo získala nigerijského fotbalového útočníka Bella

Do Viktorie Plzeň přestoupil nigerijský fotbalista James Bello. Devatenáctiletý útočník už na jaře v klubu nastupoval za B-tým ve třetí lize, nyní ho Západočeši získali z nigerijské akademie Right2win natrvalo.

Ostravští a Olomoučtí načali přípravu remízami

Ostravští v prvním přípravném utkání na novou sezonu remizovali s druholigovou Líšní 2:2. Čtvrtý tým uplynulé sezony nejvyšší soutěže, který čeká 2. předkolo Konferenční ligy, nezvítězil navzdory tomu, že dvakrát vedl. Rovněž Olomouc uhrála se Štětínem remízu 1:1, i když se trefila jako první.

Plzeň si zastřílela s třetiligovým Petřínem. Vyhrály také Liberec, Dukla a Teplice

Plzeň v úvodním přípravném utkání před novou sezonu zvítězila 7:0 na hřišti Petřína ze třetí ligy. Liberec v premiéře pod koučem Radoslavem Kováčem porazil 2:0 druholigový Varnsdorf. Nováček nejvyšší soutěže Dukla Praha uspěla 3:1 nad Táborskem. Rovněž Teplice si poradily se soupeřem z druhé ligy, v Dubí zdolaly 1:0 Žižkov.

Friis byl za Priskeho druhý hlavní trenér, řekl Sivok, změn ve Spartě se nebojí

Tomáš Sivok se neobává, že odchod úspěšného trenéra Briana Priskeho bude mít na Spartu nepříznivý dopad. Podle sportovního manažera prvního mužstva měl koučův nástupce Lars Friis již dříve mnohem větší roli, než se mohlo při pohledu zvenčí zdát.

Do Plzně míří reprezentant do 21 let Kabongo z Lommelu

Do přípravy Plzně se zapojil český reprezentant do 21 let Christophe Kabongo. Viktoria dokončuje jeho přestup z belgického Lommelu, hotový by měl být v nejbližších dnech. Se západočeský klubem podepíše čtyřletou smlouvu.

Nejstarší hráč ligy Jindřišek prodloužil s Bohemians smlouvu o rok

Historicky nejstarší hráč první ligy Josef Jindřišek prodloužil s Bohemians 1905 smlouvu o další rok. Pražané o podpisu s třiačtyřicetiletým kapitánem a záložníkem informovali na klubovém webu se startem letní přípravy.

Záložník Beran přestoupil ze Slavie do Jablonce

Michal Beran přestoupil z pražské Slavie do Jablonce. Třiadvacetiletý záložník podepsal se severočeským klubem tříletou smlouvu. Jablonec o tom informoval na svém webu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele