základní část, 3. kolo
03.08.2024 14:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Roman West (© FC Slovácko)

Slovácké ofenzivní trápení pokračuje. Duel s Bohemians skončil bez branek

Hráči Slovácka šli do utkání 3. kola Chance Ligy s nepříjemným faktem v zádech, v prvních dvou kolech nedokázali vstřelit ani jeden gól. Své trápení však neprolomili ani na domácí půdě, kam v sobotu přijeli Bohemians. Ani jeden z týmů ale ofenzivní hody nenabídnul, a tak utkání skončilo bezbrankovou remízou.

První poločas mnoho hezkých fotbalových momentů nepřinesl. Hrál se spíše soubojový fotbal, ve kterém nedostávala kreativita téměř žádný prostor. Více ze hry měli hosté, kteří měli míč na kopačkách častěji, ale k žádné kloudné akci jejich aktivita nevedla.

Týmy se osmělily až po dvacáté minutě. Zatímco střela domácího Marka Havlíka brankáře Michala Reichla extra neprověřila, hostující Júsuf o pár vteřin později na druhé straně rozvlnil síť jen z boku. Největší šanci první poloviny si nakonec vypracovalo Slovácko, a to díky výborné individuální akci útočníka Rigina Cicilii, který se nenechal obrat dotírajícími obránci o míč, předložil ho zhruba na vápno Havlíkovi, ale ten nechal vyniknout Reichla.

Obraz hry se sice ve druhém poločase nezměnil, zato role ano. Iniciativu převzalo Slovácko, ale ani ono nedokázalo rozbít soupeřův defenzivní val. Na větší ohrožení brány se čekalo až do 63. minuty, kdy nebezpečně pálil opět Havlík, avšak těsně vedle. O chvíli později zahrozili i Bohemians, střelu Roberta Hrubého obrana dokázala zablokovat. Zhruba deset minut před koncem střílel na hranici malého vápna z první Václav Drchal, ale ve slibné šanci přestřelil bránu.

Byť se do konce utkání ještě zrodily náznaky šancí, gól nepadnul. Slovácko tak zapsalo druhou domácí remízu 0:0, Bohemians po výhře a prohře poprvé v sezoně berou bod.

Autor: Livesport.cz / David Zlomek

Komentáře (6)

Přidat komentář
Alan

1:1

Reagovat
kecipep

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka vyhraje 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka je zakope do země Musej je potrestat za tu remízu se Slávií

Reagovat
Elmas

1:0

Reagovat
Tomko7

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele