26. kolo
02.05.2015 15:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Bazaly, Ostrava

Reportáž

Baník Ostrava - 1. FK Příbram 0:0

Ostravské Bazaly čekaly na branku marně. Baník s Příbramí jen remizoval 0:0. Domácí měli více ze hry, ale své šance nedokázali proměnit. Minutu před koncem přišla Příbram o vyloučeného Martina Krameše.

Baník mohl Příbramské zaskočit ve dvanácté minutě, kdy Kukec ve vápně vytvořil šanci pro Narha a ten už už překonal hostujícího brankáře. Toho však zaskočila obrana na brankové čáře a hrozbu inkasované branky zažehnala. Ve 25. minutě pro změnu napřáhl Mišák a mířil těsně nad. Baník měl o něco více ze hry, ale nedokázal překvapit příbramskou defenzívu. Také před koncem poločasu hrozili zejména domácí, do vzduchu se pověsil Frydrych a mířil těsně nad.

Domácí začali druhou půli s jednou změnou, Matěj Sivrić nahradil Vojtěcha Štěpána, ale k nějakému závratnějšímu tempu to nevedlo. Až v 63. minutě se zase děly věci, a to před brankou hostí. Davor Kukec dobře vypálil a gólman Kelemen musel na zem! Čtvrthodiny před koncem se domácí dožadovali pokutového kopu, avšak jejich prosby nebyly vyslyšeny.

Příbram na Bazalech nepředvedla vůbec nic a minutu před závěrečným hvizdem dokonce přišla o vyloučeného Martina Krameše. Ten zezadu fauloval Sivriče a sudí s verdiktem vůbec neváhal. V nastaveném čase se Baník snažil rozhodnout, ale Příbram výsledek 0:0 už udržela.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
Manau

Baník je celkem v hajzlu...budou rádi za remízu. TIP: 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
pawelFCB

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem se po dlouhé době podíval na tabulku a říkám si, která je vůbec Příbram

Myslel jsem si, že jsou někde tam jak my a najednou vidím 5.místo se ztrátou 5 bodu na pohárové příčky

Reagovat
smazaný uživatel

Jeník- fcb : Jo je neuvěřitelné, že tak nesympatický klub može hrát tak nahoře. Snad je baník porazí ale nemyslím si .. 2:3

Reagovat
smazaný uživatel

Starka tam cpe miliony a možná i něco rozhodčím

Reagovat
smazaný uživatel

možná

Reagovat
mario23

Příbram hraje o EL a Baník je v pořádný krizi... Nejspíš z toho bude další porážka domácích. 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Možná určitě

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 Příbram asi neprohraje..ale rád bych se pletl

Reagovat
tlaci

když sudí nepomohou bude to plichta

Reagovat
arsavin

Příbram má šanci ještě na 4. místo, Boleslav nemá ideální formu. Tak slušná motivace pro Příbram, Baník hraje strašně a při nejhorším může Starka třeba někomu zaplatit. To vidím na dvojku. 0:2

Reagovat
Sw!fty

Notak Příbrami pojď ... POHÁRY

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele