3. kolo
01.09.2024 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Daniele De Rossi (© Profimedia)

Juventus poprvé ztratil body, Římané s Dovbykem v čele nadále zůstávají za očekáváním

Šlágr třetího kola Serie A mezi Juventusem a AS Řím na Allianz Stadium skončil nezáživnou remízou 0:0. Giallorossi tak v prvních třech zápasech nové sezony stále nevyhráli a prodloužili špatnou bilanci ve vzájemných zápasech s Juventusem. Z posledních devíti utkání proti Staré dámě totiž zvítězili pouze jednou, Arťom Dovbyk nadále čeká na premiérový zásah ve dresu Vlků.

Juventus jako jediný dokázal vyhrát první dva zápasy italské nejvyšší soutěže. Byli to však hosté, kteří se těšili z lepšího startu. Lorenzo Pellegrini mohl Římany poslat do vedení poté, co ho vybídl Bryan Cristante, ale kapitán Vlků zamířil o kousek vedle tyče. Stará dáma se postupně začala dostávat do hry, avšak první střelu na branku zaznamenala až v závěru poločasu. Nepřesnou střelu Dušana Vlahoviče Mile Svilar snadno zpacifikoval.

Thiago Motta se na začátku druhého poločasu pokusil zápas rozhýbat a poslal do hry debutanty Teuna Koopmeinerse a Francisca Conceicãa. Na druhé straně dal De Rossi šanci žolíkovi Paulu Dybalovi. Náhradníci však nepřinesli kýžený dopad a ani jeden celek si stále nedokázal vybudovat pořádnou příležitost.

Oba italští giganti nakonec za celý zápas zaznamenali pouze po jedné střele mezi tři tyče a utkání tak skončilo bez branek. Remíza zajistila Juventusu udržení neporazitelnosti na začátku nové sezony, naopak Řím bude chtít využít reprezentační pauzu jako restart. Po tomto utkání má na kontě pouze dva body a jeden vstřelený gól.

Autor: Livesport.cz / Sunil Midda

Komentáře (1)

Přidat komentář
pastal

Já když vidím tuhle trojku, že ma hrát spolu (Cristante, Paredes, Pellegrini ) tak je mi zlé!!!To zase bude ostuda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele