1. kolo
24.08.2024 15:30 CET
1 : 1
(0:0)
Stadión:
Opel Arena, Mainz

Reportáž

László Bénes si otevřel střelecký účet v Unionu Berlín. (© AFP)

Střet Mohuče s Unionem vítěze nenašel. Výsledek okopíroval poslední vzájemný duel

Ani jeden z týmů nemohl být spokojený s uplynulou sezonou. Zatímco Mohuč se protrápila ke 13. místu v tabulce, její soupeř z Berlína do posledních kol bojoval o neúčast v baráži. Oba celky tak vede jiný trenér, než který s nimi zahajoval minulý ročník. Výsledek z února však týmy napodobily na gól přesně.

První zajímavé příležitosti se začaly objevovat před přestávkou na občerstvení. Jae-Sung Lee ani András Schäfer z nadějných pozic netrefili branku soupeře. Jinak bylo šancí v první třetině zápasu jako šafránu a nejnebezpečnějšími situacemi byly centry obou mužstev, gólmani však změnu skóre nepřipustili.

Na startu druhé půle už se o slovo přihlásila domácí Mohuč. Nadiem Amiri v 53. minutě z přímého kopu trefil horní roh branky a stadion začal bouřit. Neuspokojivý výkon vedl kouče hostujícího celku, Bo Svenssona, ke trojitému střídání. Jedním z čerstvých hráčů byl i slovenský reprezentant László Bénes, který na sebe okamžitě upozornil střelou z hranice pokutového území. Jeho moment však přišel až v 86. minutě, kdy dalším pohledným pokusem vyrovnal stav zápasu.

V úplném závěru mohl vítězství domácím vystřelit Jonathan Burkardt, obrovskou příležitost ale nevyužil a oba týmy se tak rozešly smírně.

Autor: Livesport.cz / Danny Lewis

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele