27. kolo
20.03.2011 17:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

VfB Stuttgart - VfL Wolfsburg 1:1

Felix Magath byl při své obnovené premiéře na lavičce wolfsburgských Vlků dlouho blízko překvapivé výhře na hřišti Stuttgartu. Vítězný comeback se ale nekonal, v závěru zápasu vyrovnal Niedermeier.

Jestli něco měly oba poločasy společného, tak to byla hluchá místa úvodních dvacetiminutovek. Za první výraznější situaci prvního poločasu totiž můžeme považovat šanci Stuttgartu až ze 24. minuty. Molinaro využil Pekaríkova propadnutí na soupeřově polovině, prostrčil míč do ulice Gebhartovi, ale ten pouze vyprášil rukavice dobře postaveného Lenze.

Hosté odpověděli za tři minuty. Ulreich zbytečně nevyběhl na Schäferův centr, ten u koncové čáry dohnal Riether, srovnal si jej na pravačku a odcentroval do pokutového území, kde hlavičkoval mimo Diego.

Mnohem větší šance brazilského playmakera následovala záhy. Grafite uspěl v souboji s Tascim, zkušeně podržel míč, pak jej předložil mezi Tascim a Niedermeierem na dobíhajícího Diega, jenž ale zvolil laxní zakončení po zemi a dal tak šanci vyniknout šťastnému Ulreichovi.

Ve 40. minutě se už ale skóre změnilo. Celozzi u vlastní šestnáctky zbytečně ztratil míč, ten se po odrazu od Cícera dostal ke Grafitemu, jenž využil svých kilogramů a svalové hmoty proti Niedermeierovi, obtočil se kolem něj a nekompromisní ranou nártem pod břevno poslal hosty do vedení.

Ve druhé půli se čekal spíše nápor Stuttgartu, ale ten nepřicházel. Možnost rozhodnout měl v 65. minutě český reprezentant Jan Polák, když po své nepodařené hlavičce ještě dokázal vystřelit a domácí od pohromy uchránila jen reflexivně vystrčená ruka Ulreicha a následná tyč, po níž brankář VfB míč přikryl.

V závěru zápasu svěřenci Bruna Labbadia otevřeli hru a dvakrát za to mohli pykat, nicméně Grafite se ani z jednoho ze svých osamocených úniků neprosadil. Brazilský útočník si mohl vše vyčítat minutu před koncem nastavení. Gentner poslal míč do šestnáctky, kde si jej zpracoval Georg Niedermeier a pozdním vyrovnáním odčinil své zaváhání u první branky.

Nakonec se stejně mohl radovat Wolfsburg, Grafitemu ale chybělo pár kroků a zápas tak skončil remízou.

Autor: Daniel Polách

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vyhrajem bez Džeka hrajou prd

Reagovat
Tomtaf

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:0 Harnik,Harnik,Pogrebnyak,Kuzmanovič Wolfsburg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Harnik ty dva goly neda, protoze bude stat pro karty, ale i 2-0 berem

Reagovat
smazaný uživatel

Takže asi utok Pogrebnyak Okazzaki a Schipplock?

Reagovat
smazaný uživatel

3 3 Kuzmanovic,Pogrebnyak,Kuzmanovic,-Grafite,Diego,Grafite

Reagovat
smazaný uživatel

No i remiza ujde

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele