5. kolo
21.09.2024 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Dušan Vlahovič (© AFP)

Juventus vyšel potřetí v řadě v lize gólově naprázdno, Conte získal při návratu do Turína bod

Antonio Conte si při svém návratu do Turína v pátém kole italské Serie A odvezl bod, jeho Neapol remizovala s Juventusem 0:0. Bianconeri tak nevstřelili gól už ve třech ligových zápasech po sobě.

Juventus v této sezóně třikrát zvítězil a přesně třikrát skóroval. Bohužel pro diváky v ochozech Allianz Stadium v úvodu tohoto střetnutí ani jedna strana nepředvedla v ofenzivě nic zajímavého. Jako první pořádně prověřil jednoho z brankářů Scott McTominay, když se pokusil o střelu z dálky, se kterou si však Michele Di Gregorio poradil. V zápase s nízkou kvalitou to byli Partenopei, kdo vypadal v průběhu prvního poločasu hrozivěji. Svěřenci Antonia Conteho však dostali před přestávkou ránu v podobě zranění brankáře Alexe Mereta.

Po změně stran nastolený trend pokračoval, nejblíže ke skórování byl v úvodu druhé půle nevyzpytatelný pokus Mattea Politana, který proletěl nad břevnem. Juventus toho po celou dobu nabídl jen málo, snad jen Teun Koopmeiners se snažil ze slibné pozice zakroutit míč do branky, jeho pokus ale skončil mimo.

Neapol se po přestávce vzdala jakékoliv snahy o útočení, Juventus však nedokázal pořádně využít své šance a zápas skončil zaslouženě remízou. Pro svěřence Thiaga Motty je to znepokojující série, neboť v posledních třech zápasech Serie A nedokázali zvítězit ani skórovat, ačkoli v tomto období v lize zároveň ani neinkasovali.

Autor: Livesport.cz / Ryan Fisher

Komentáře (2)

Přidat komentář
Pharrell

2:1

Reagovat
Pepik1212

Každý gooooooool

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele