2. kolo
24.08.2024 20:45 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Radost hráčů Interu (© AFP)

Inter vynuloval Lecce počtvrté za sebou. O vítězství rozhodl hned v úvodu

Inter Milán si ve druhém kole italské Serie A připsal první ligové vítězství v nové sezoně, když porazil Lecce 2:0. Obhájce titulu napravil remízu z úvodního kola proti Janovu, zatímco Lecce po debaklu s Atalantou nadále pokračuje nejen bez bodu, ale i bez vstřelené branky.

Natěšené domácí publikum nemuselo čekat na první branku utkání příliš dlouho. Už v paté minutě centr Federica Dimarca prodloužil Mehdi Taremi a Matteo Darmian na zadní tyči hlavičkou poslal úřadující šampiony do vedení. Inter mohl rychle vedení zdvojnásobit, Dimarco si na brankáře Wladimira Falconeho ovšem nepřišel. Domácí byli i nadále velmi dominantním mužstvem, kontrola míče a přesné přihrávky zdobily jejich hru, zatímco hosté v celé první půli ani jednou netrefili branku soupeře.

Vedení pouze o gól bylo evidentně Milánským málo a jejich honba za druhým gólem vyvrcholila v 69. minutě. Marcus Thuram byl ve vápně jasně stažen k zemi, rozhodčí Di Marco nařídil pokutový kop a turecký záložník Hakan Calhanoglu se z puntíku nespletl.

Lecce přidalo do tempa, vyslalo několik pokusů směrem k bráně Yanna Sommera, ale žádný z nich nebyl nijak nebezpečný, což dokládá i statistika očekávaných gólů, kde se hosté nepřehoupli ani přes hranici 0,4. Inter bez větších potíží zvládl před vlastními fanoušky povinný zápas a pokračuje v obhajobě Scudetta.

Autor: Livesport.cz / Fabio Duarte

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele