3. kolo
31.08.2024 18:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Giovanni Fabbian (© AFP)

Empoli zůstává neporažené. Gyasi vystřelil Toskáncům bod

Bologna stále čeká na první vítězství v Serii A pod novým koučem Vincenzem Italianem poté, co na Stadio Renato Dall'Ara remizovala s Empoli 1:1. Naopak Azzurri zůstávají v této sezoně zatím neporaženi.

Bologna, která chtěla reagovat na porážku 3:0 s Neapolí, začala velmi aktivně a hned po dvou minutách vedla. Sam Beukema se po rohovém kopu vyšvihl nejvýše a poslal balon na zadní tyč, kde se ideálně ocitl Giovanni Fabbian a otevřel skóre. Domácí fanoušci se však sotva vzpamatovali, když bylo jejich vedení smazáno. Giuseppe Pezzella se prohnal po levé straně a poslal přesnou přihrávku na zadní tyč, kde čekal Emmanuel Gyasi, jenž hrudí usměrnil míč do sítě.

Po dechberoucím začátku, kdy během úvodních čtyř minut padly dva góly, možná nebylo překvapením, že tempo od této chvíle poněkud opadlo. Jakmile se v závěrečných 10 minutách poločasu hra opět zvedla, obě strany promarnily velké příležitosti jít do šaten ve vedení. Nejprve se Lukasz Skorupski blýskl parádním zákrokem proti střele Oly Solbakkena z bezprostřední blízkosti a následně na druhé straně Riccardo Orsolini nevyužil příhodný odraz míče, který mu vyplaval pod nohama.

Na rozdíl od hektického začátku prvního poločasu byl ten druhý mnohem opatrnější. Během 25 minut po změně stran byla zaznamenána pouze jedna střela, když Orsolini neškodně zamířil vedle.

Skóre se nezměnilo až do konce zápasu a obě strany se musely spokojit s dělbou bodů. Hosté budou nepochybně šťastnější, jelikož stále pokračuje jejich zdařilý nástup do sezony Serie A. Naopak pro Bolognu je to další nepovedený zápas na startu ročníku.

Autor: Livesport.cz / Ryan Fisher

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele