Další články

Jankto bude mít nového trenéra, Nicola střídá v Cagliari slavného Ranieriho

Záložníka Jakuba Jankta bude v Cagliari od nové sezony trénovat Davide Nicola, který na lavičce nahradí slavného Claudia Ranieriho. Šestnáctý tým předchozího ročníku italské ligy oznámil na svém webu, že s Nicolou podepsal dvouletou smlouvu s opcí.

Juventus našel nového brankáře, na přestup získal Di Gregoria z Monzy

Michele Di Gregorio se stal nejnovější akvizicí italského Juventusu. Šestadvacetiletý brankář podepsal se Starou dámou smlouvu do 30. června 2029. Naposledy chytal za Monzu, v níž strávil čtyři sezony včetně dvou v Serii A. Juventus za posilu do brány zaplatí i s bonusy zhruba 20 milionů eur.

Po Aston Ville je na řadě hostování v Atalantě. Zaniolo znovu opustil Galatasaray

Italský fotbalista Nicoló Zaniolo posílil Atalantu Bergamo. Do domácí soutěže se pro nadcházející sezonu vrátil na hostování z Galatasaraye Istanbul s možností následného přestupu. O dohodě informovaly oba kluby s tím, že Galatasaray za hostování inkasuje 6,4 milionu eur (asi 161 milionů korun).

Pogba se nevzdává. Je tu šance bojovat proti této nespravedlnosti, snad se to zlepší

Čtyřletý trest v podobě zákazu činnosti byl šok pro celou fotbalovou veřejnost. Jednatřicetiletý francouzský záložník Paul Pogba byl v únoru potrestán za pozitivní test na látku, která podporuje produkci hormonů v těle. Tvář italského Juventusu je však odhodlána bojovat a uspět v odvolání proti rozsudku.

Noslin zazářil a vysloužil si lepší angažmá, kupuje ho Lazio

Tijjani Noslin v Hellasu Verona výrazně předčil očekávání a italskému klubu několikanásobně splatil jeho důvěru. 24letý nizozemský křídelník se po několika měsících znovu stěhuje, koupilo ho Lazio.

Juventus potvrdil přestup Douglase Luize, transfer má hodnotu padesát milionů eur

Douglas Luiz je od dnešního odpoledne oficiálně novou posilou Juventusu. Brazilský záložník přijde z Aston Villy, transfer má celkovou hodnotu padesát milionů eur.

Juventus kupuje Douglase Luize a Di Gregoria, Motta nepočítá se sedmi hráči

Douglas Luiz reprezentuje Brazílii na jihoamerickém šampionátu a po návratu do Evropy se bude hlásit v Turíně. Záložník přestoupí z Aston Villy do Juventusu, který v nejbližší době potvrdí hned dvě nové posily.

Varane jedná o angažmá v Comu, ve hře je i AS Řím

Raphaël Varane po třech letech opouští Manchester United a jeho další kroky by mohly směřovat do italské ligy. Zájem o francouzského stopera má nováček Serie A z Coma, fotbalista dnes přicestoval na Apeninský poloostrov a jedná o podmínkách.

Benátky mají nového trenéra, nováčka Serie A převzal Di Francesco

Eusebio Di Francesco s Frosinone Calcio sestoupil z italské nejvyšší soutěže, mezi elitou však zůstane, stal se novým koučem Benátek. Čtyřiapadesátiletý kormidelník ve funkci nahradil Paola Vanoliho a s novým chlebodárcem podepsal smlouvu do roku 2026.

Belotti bude střelecké kopačky oprašovat v Comu, zaujal ho projekt nováčka Serie A

Como si po 21 letech znovu zahraje italskou nejvyšší soutěž a vedení včera ulovilo jednu zajímavou posilu. Střílení branek by měl mít čerstvě na starosti Andrea Belotti.

AS Řím trenéra měnit nebude, De Rossi si vysloužil novou smlouvu

Daniele De Rossi se v zimě ujal kormidla římského AS a vysloužil si důvěru vedení. Někdejší záložník díky tomu bude i nadále pracovat jako trenér celku z hlavního města Itálie, dnes podepsal nový kontrakt.

Turín FC má nového trenéra, z Venezie angažoval Vanoliho

Novým trenérem hráčů FC Turín se stal Paolo Vanoli. Dosavadní kouč Benátek, se kterými v minulé sezoně postoupil do Serie A, podepsal s klubem dvouletou smlouvu. Informoval o tom klubový web.

Kvaracchelija při ME řeší odchod z Neapole, trenérovi Gruzie se to nelíbí

Trenérovi Gruzie Willymu Sagnolovi se nelíbí, že záložník Chviča Kvaracchelija začal ještě před vstupem do Eura řešit odchod z Neapole. Kouč jednoho ze soupeřů českého výběru v základní skupině se podle agentury SID obává, že to největší hvězdu týmu rozhodí.

De Ketelaere zůstane v Bergamu, Atalanta aktivovala opci

Charles De Ketelaere si může zařídit stále bydlení v Bergamu. Ofenzivně laděný belgický záložník letos hostoval z AC Milán v Atalantě a vítěz Evropské ligy dnes ohlásil trvalý přestup.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele