10. kolo
27.10.2021 18:30 CET
1 : 1
(1:0)
Stadión:
Dacia Arena, Udine

Reportáž

Isaac Success (© AFP)

Udinese remizovalo s Hellasem

Udinese Calcio remizovalo v desátém kole Serie A s Hellasem Verona 1:1. Domácí poslal do vedení v úvodu Success, za hosty z penalty srovnal český reprezentant Barák.

Nová posila Udinese vstřelila gól hned ve svém prvním zápase v Serii A, a to hned ve třetí minutě. Isaac Success se neohroženě rozběhl středem hřiště, před obráncem míč zasekl a utaženou pravačkou z hranice vápna ho nasměroval dolů k pravé tyči. Ve 33. minutě mělo Calcio slibnou šanci po rohovém kopu. Do hlavičky se položil Rodrigo Becao a tečovaný balon skončil na tyči. Domácí ještě vrátili míč do ohně a po další střele reklamovali ruku, sudí jejich námitky ale smetl ze stolu.

Velmi dobře si v 76. minutě při samostatné akci počínal Roberto Pereyra. Argentinský šikula, který se do sestavy Udinese vrátil po stopce za vyloučení, se vymotal ze sevření několika protihráčů a ranou vyprodukovanou před hranicí vápna pořádně protáhl Montipá.

V 78. minutě však Antonín Barák svým drzým průnikem zařídil penaltu. O její platnosti se ještě diskutovalo, rozhodčí si museli být stoprocentně jistí. Sudí nakonec pokutový kop potvrdili a jeho exekuce se ujal sám faulovaný Barák. Levačkou poslal balon ze svého pohledu do pravé části branky, zatímco Marco Silvestri skočil na opačnou stranu a vyrovnal tak stav duelu.

Udinese nyní v tabulce patří čtrnácté místo, Hellas je jedenáctý.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele