4. kolo
19.09.2015 20:45 CET
3 : 2
(2:1)

Reportáž

AC Milán - Città di Palermo 3:2

AC Milán díky dvěma brankám Carlose Baccy dokázal porazit nepříjemné Palermo 3:2 a připisuje si druhé vítězství v sezoně. Domácí byli lepším týmem, ale Palermo dvakrát dokázalo srovnat krok, až na třetí zásah Baccy už nenašlo odpověď.

Kouč Siniša Mihajlovič nasadil od úvodní minuty Juraje Kucku a od 18. minuty také mladíčka Davida Calabriu, který nahradil zraněného Ignazia Abateho.

AC bylo lepším týmem a vypracovalo si několik příležitostí. Tu první měl na svědomí Honda, ovšem přestřelil branku. Ve 21. minutě se poprvé měnilo skóre, mladičký Calabria odcentroval, ve vápně udržel balón Bonaventura a přiťuknutím nechal vyniknout Carlose Baccu, který jen tak špičkou kopačky poslal míč do sítě - 1:0 pro AC Milán. O několik minut později zkusil střelu ze střední vzdálenosti Giacomo Bonaventura a Sorrentino musel na zem. Rossoneri i přes větší aktivitu vedení neudrželi, po rohovém kopu hostí zaváhal López a Oscar Hiljemark dostal gól jako na zlatém podnose - 1:1.

Hrubky se nevyvaroval ani Sorrentino. Po jeho špatné rozehrávce mohl vrátit vedení na stranu AC opět Carlos Bacca, pohlednou střelu přes nohu mu Sorrentino vyrazil na rohový kop. A pak přišla 41. minuta a přímý kop AC z velmi dobré vzdálenosti. Míč si postavil Giacomo Bonaventura a nádhernou střelou poslal Milán znovu do vedení - 2:1.

Ve druhém poločase šancí notně ubylo a až v 70. minutě zmrazil San Siro druhým gólem Hiljemark. Domácí obraná čtveřice si nepohlídala ofsajdový systém a Hiljemark sám proti Lópezovi uspěl na jedničku - 2:2. Dvacet minut před koncem se tak začínalo opět od znovu. Milán má však ve svých řadách ostrostřelce ze Sevilly Carlose Baccu a ten okamžitě vrátil vedení opět na stranu Rossoneri. Kolumbijec si naskočil na centr Kucky a přesnou hlavičkou rozvlnil síť Sorrentinovy branky potřetí! Palermo mohlo také skórovat, nepříjemnou ránu z dálky López nakonec zkrotil. Milánští výsledek udrželi a podruhé v sezoně získávají tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ najlepšie čo zahrali napriek tým dvom gólom. Super výkon od Kucku a Montyho. Calabria príjemne prekvapil. Honda stále slabý, ale zatiaľ jeho najlepší výkon. Bacca si zaslúži osobitnú pochvalu za nabehané kilometre, bojovnosť a neposlednom rade za góly. Forza Milan.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele