34. kolo
03.05.2015 15:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Hellas Verona - Udinese Calcio 0:1

Poměrně překvapivý výsledek se zrodil v zápase Hellasu Verona s Udinese. Hosté vyloupili Stadio Bentegodi po jediné brance Antonia Di Nataleho a v tabulce jim patří dvanácté místo. Hellas musel zápas dohrávat bez dvou vyloučených hráčů - Saly a Marqueze.

Začátek utkání byl pěkně divoký, už ve čtvrté minutě sehráli Marquez s Grecem standardní situaci, přičemž druhý jmenovaný pálil jen do zdi. Na druhé straně zase po centru Allana zakončoval hlavou Théréau a rozvlnil síť, jenže branka nebyla pro ofsajd uznána. Hosté byli překvapivě aktivnější, domácí Hellas přehrávali, ale v prvním poločase už se žádné velké šance nedočkali. Svěřenci trenéra Mandorliniho se dostali do tempa až v závěru, kdy si vypracovali solidní tlak, stejně jako Zebry nedokázali zakončit.

Oba celky měly šance i po změně stran, nejprve Théréau pálil do připraveného Benussiho a krátce na to zkoušel štěstí i Toni, který jinak nebyl v tomto utkání příliš vidět. Po hodině hry nastala pro domácí velká komplikace, Sala zajel skluzem do unikajícího Théréaua a sudí ho nekompromisně vyloučil! Početní převahu zužitkovali hosté okamžitě, Koné procpal míč do vápna, kde byl Di Natale jako ryba ve vodě a vstřelil úvodní gól zápasu. Legendární kanonýr byl na hřišti jen pár minut a hned se zapsal do střeleckých análů.

Udine nadále pokračovalo v aktivitě a po střele Allana se rozezvonila tyč. Až v závěru se Hellas pokoušel o srovnání a byl k tomu velmi blízko. Nejprve se dostal před Karnezise Jankovič a minutu před koncem odvrátil jistý Toniho gól obránce Guilherme. V nastavení už tekly domácím nervy a Marquez uviděl po dalším faulu další červenou kartu. Zebry hubený náskok proti oslabenému soupeři už uhlídaly a mohou slavit poměrně překvapivé vítězství.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele