29. kolo
04.04.2015 15:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Città di Palermo - AC Milán 1:2

AC Milán dokázal Palermu oplatit domácí porážku a na stadionu Renza Berbery zvítězilo 2:1. Vítěznou branku Rossoneri nevstřelil nikdo jiný, než Jérémy Ménez. Z pokutového kopu se prosadil i Paulo Dybala, ale na tři body to nestačilo.

Rossoneri nemají na půdu Palerma zrovna nejlepší vzpomínky, poslední dobou se jim tu nedařilo, navíc Palermo dokázalo v prvním zápase na San Siru zvítězit. Každopádně do zápasu lépe vstoupili milánští. Už první jejich akce z šesté minuty zaváněla gólem, svojí šanci promarnili Destro i dorážející Cerci. Ve 24.minutě zahrozilo Palermo a kdo jiný, než Paulo Dybala. Před argentinským útočníkem doslova zívala prázdná branka, jenže Dybala jí trestuhodně netrefil. Okamžik nato přihrával Cerci Destrovi, ale skóre zůstávalo nadále neměné 0:0. Neprosadil se ani Vázquez, jehož ránu pro změnu vytěsnil López.

A nakonec to byl přece jenom Milán, kdo otevřel skóre. Van Ginkelův střílený centr ze 37.minuty Sorrentino neudržel a Alessio Cerci z dorážky procpal míč do sítě - 1:0 pro AC Milán. Rossoneri ale po vstřelené brance přestali tradičně hrát a odpovědí byla branka Sicilanů. Naštěstí pro Inzaghiho partu se jednalo o ofsajd a hlavní sudí branku neuznal.

Na neuznané góly to nakonec bylo 1:1, protože i Destrův gól z druhého poločasu padl z ofsajdu. Muselo to být ale Palermo, kdo se hnal za vyrovnání. Podařilo se tak dvacet minut před koncem, obránce Palleta ve vápně fauloval Belottiho a penalta byla na světě. Paulo Dybala odčinil svůj prohřešek z prvního poločasu a srovnal na 1:1.

Jenomže AC Milán má ve svých řadách Jérémyho Méneze a ten svůj tým opět spasil. Francouzský útočník pláchl celé obráně a s klidem překonal i brankáře Sorrentina - 2:1 pro AC Milán. Hosté se ve zbytku zápasu bránili a tentokrát už soupeři srovnat nedovolili. Palermo tak pokračuje ve špatných výkonech, naopak to vypadá, že se Milán zvedá, vyhrál totiž už podruhé v řadě.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

V této sezoně se až na jednu vyjímku shodli hráči Palerma s bookmakery jak mají hrát.Bylo to ve 23. kole kdy porazili doma Neapol-byli vypsáni jako outsideři.Ted jsou favorité.neměli by prohrát.Straší mě 9 zápasu ACM venku bez výhry.

Reagovat
vanGomm

Už je nasazuju Tip tedy 2.Pokud to vyjde,tak to bude asi jen o gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurwa všiml jsem si že 10 nebo 13 bývají podezřelé-BOHUŽEL NEVYUŽITO

Reagovat
vanGomm

No a už tam hupli! Já to takto hraju nevadí,že to třeba 5x nedopadne.Real Madrid jsem takto čapnul na remízu za kurz 7,50.Nebo v minule kval.Belgie-Wales X atd.Vyjde to nakonec stejně všechno.To je pouze matematika.V tom má totiž fotbal logiku.A né,že při každém překvapení říkají že ji nemá.Chce to jen sledovat ty šnůry a pak ty mančafty nasadit.Tedy ne samozřejmě takové jako jsou Andorra,San Marino atp.Ale v takové PL stejně nakonec všichni vyhrajou,prohrajou,nebo remízujou.To je asi jediný způsob,jak vyhrát nějakou tu korunu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vyhrát nějakou tu korunu?? Základ je mět kapitál.Nevím jestli sis všml,jakou uspěšnost mají bookmakeři ve vypisování kursu,neboli jak často favorit prohraje.U lig ,které sleduji se jim daří ve více jak 80 procentech správně vypsat kurz-favorit neprohraje.Na rozdl od sázkařu mají nevýhodu v tom ,že musí vypsat všechny zápasy.Sázkař si muže vybrat který chce a vždy se tam najde chyba.

Reagovat
vanGomm

Přesně tak!Sázkovkám úplně stačí když z 10 favoritů nevyhrají dva.Málokterý ze sázkařů se jim totiž vyhne.Abychom si rozuměli já sázím hlavně na remízy a sem tam na HX tj.výhra favoritů o gól.Sólo samozřejmě.Kurzy tam jsou 3,10-3,90,ale i vyšší.Převážně ligu Anglie a Itálie.Sleduji jednotlivé "šnůry"a pak ten mančaft nasadím.Ted budu npř.hrát na remízu Arsenal,Aston Villu a Lazio Řím na ten je v příštím kole s Empoli kurz 4,40!Ono je ale v tomto systému úplně jedno s kým hrají.Do konce ligy stejně budou remizovat.Kámoš nedávno vsadil za 2 000,- Česká rep.-Lotyško 1,Holandsko-Turecko 1 a Rumunsko-Faerské ostr. H1 .Zrovna v pátek jsem viděl u jednoho sázejícího za vsazených 300,- tento tiket.

Táborsko-Opava 1

Olomouc-Třinec H1

Hradec-Sparta 2

WBA-QPR 1X

Inter Milan-Parma 1

Györ-Keckemet 1 Z 6 zápasů 5 chyb!! A to přitom žádný z kurzů nebyl vyšší než 1,44.Každý ať si za své peníze sází co chce.Já ale věřím matematické pravděpodobnosti.Ta se totiž každým zápasem zvyšuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Moje tipy na příští týden.Arsenal 2 ,Lazio 1 A.Via uvidím až podle výsledku Burnley -Tottenham, PLUS napsal jsem již tip Monchengladbach -Dortmund1.Na dnešek Hertha 1-o 2 desetinky stoupl kurz,to mě nevadí,book umí čarovat.Vyjde ,pprotože jsem ji nedal do akovky jak jsem psal.u Kaiserslauten-Heidenhem.

Reagovat
vanGomm

Tak já nasazuji na remízu Arsenal,Aston Villu a Lazio Řím.ale možná že najdu ještě někoho dalšího,kdo je tzv. nařadě..Mě nevadí,že to hned poprvé,podruhé nevyjde spíše naopak.Ta výhra je pak vyšší.Hraji to poprvé za 10, pak za 20,- 40,- 80,- 150, 300,-atd.Takové Lazio je 11 ligových zápasů bez remízy a posledních 7 zápasů vyhralo.To nemůžou už dlouho vydržet.Je to pouze otázkou času,kdy to příjde.Navíc mají za soupeře mj.Juventus,Inter Milan,Sampdoria,AS Roma a Neapol.I když se nedá vyloučit ani ztráta s Empoli,Chievem,nebo Bergamem.Většinou to výjde právě s těma,kde se to málo čeká.Viz ted zápas Inter Milan-Parma 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Tuhle stránku znáš? http://www.betexplorer.com/streaks/wins/ Mají to pěkně uděláno,dá se sledovat mnohem více ruzných statistik ,ale chce to spoustu času.

Reagovat
vanGomm

Díky za info tu stránku neznám.Tak je toho moc,ale já si hlídám spíše jen PL a serii A.Ty mě příjdou asi nejvíc vyrovnané.Jak říkám nasadím na remízu Arsenal,Aston Villu,QPR,Lazio Řím a uvažuju o Plzni.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele