22. kolo
02.02.2014 15:00 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

US Sassuolo - Hellas Verona 1:2

Fotbalistům Sassuola zatím změna trenéra ani nově příchozí posily nepomohly. Nováček soutěže nestačil na jiného nováčka Hellas se kterým prohrál 1:2. Veronský celek se rázem posunul na pohárové příčky, neboť Inter Milán v Derby D’Italia prohrál.

Odvolaného Di Francesca nahradil Alberto Malesani a jeho cíl byl v tomto utkání jasný - porazit Hellas a co nejrychleji zahájit zachraňovací proces. To se ale nakonec nepodařilo. V prvním poločase sledovali diváci velmi nezáživné utkání. Jediným světlým okamžikem byla šance kanonýra Toniho, který z nadějné pozice těsně minul branku.

Po změně stran už se hrál o poznání lepší fotbal a co je důležitější, konečně začaly padat branky. Hned z kraje cpal do vápna míč Hallfredsson a nešťastník Manfredini si vstřelil vlastní gól! Hellas rázem ožil a další šance na sebe nenechaly dlouho čekat. Iturbe postupoval sám na brankáře, ale obrana domácích ho na poslední chvíli dokázala zpacifikovat. Jen o minutu později napřáhl Romulo, ale taktéž bez gólového efektu. Čtvrt hodiny před koncem zápasu měl další obrovskou šanci Luca Toni. Jeho hlavičku i s dorážkou fantasticky vychytal Pegolo.

Sassuolo mělo stále šanci na bodový zisk, ale tuto naději definitivně rozcupoval "zabiják" Luca Toni. Vynikající pas za obranu zužitkoval tak, jak správný útočník má. Hellas vedl 2:0 a měl parádně nakročeno k vítězství, které i nakonec získal. Nic na tom nezměnila ani pozdní branka Neroverdi. Ve druhé minutě nastavení přesně hlavičkoval Floro Flores, ale to už znamenalo jen kosmetickou úpravu konečného výsledku.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

5:3

Reagovat
hradec

US Sassuolo 2:2 Hellas Verona

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele