17. kolo
15.12.2012 18:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Udinese Calcio - Città di Palermo 1:1

Remízou 1:1 skončil úvodní zápas 17. kola italské ligy mezi domácím Udinese Calcio a Palermem. S konečnou dělbou bodů musejí být nakonec spokojeni domácí, kteří srovnali stav až minutu před koncem, navíc v době, kdy hráli v početní nevýhodě.

Udinese bylo před zápasem favoritem, ale Palermo se bronzového týmu loňské sezony nezaleklo. Hosté vyrukovali na Stadio Friuli hodně aktivně a už v páté minutě mohli jít do vedení. Miccoliho střela však skončila těsně vedle. Hosté také dobře bránili a Udine prakticky do ničeho nepouštěli. Ve 33. minutě navíc šokoval domácí ochozy Josip Iličič. Jeho nepříjemná skákavá rána skončila za zády nešťastného Brkiče - 0:1. Svěřenci Francesca Guidolina byli jako opaření a dokonce prvního poločasu nenašli odpověď.

Do druhého poločasu vstoupili Sicilané bez své největší hvězdy Fabrizia Miccoliho, kterého nahradil Brienza. Ten se také hned v V 52. minutě uvedl nepříjemnou akcí, kterou odvrátil až obraným zákrokem Domizzi. Palermo vedlo 1:0 a Udinese muselo útočit. Jenže domácí byli proti defenzívě hostí bezradní. V 61. minutě si navíc zkomplikovali celou situaci vyloučením Heuterauxe, který předvedl ostrý zákrok na Iličiče.

Palermo mělo vítězství na dosah, vedlo a navíc hrálo v početní převaze. Po další šanci Brienzy mohlo jít do dvojnásobného vedení, ale míč skončil nad brankou. Udinese si za celý zápas nedokázalo vytvořit jedinou výraznější šanci, přesto nakonec dokázalo utkání zremizovat. Minutu před koncem zmrazil hosty Antonio Di Natale! Po obrovském závaru dokázal kanonýr italské reprezentace prostřelit Ujkaniho a srovnat na konečných 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net, onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1-1

Reagovat
smazaný uživatel

Frajer

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTER

Reagovat
smazaný uživatel

Mlč hňupe

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele