2. kolo
02.09.2012 20:45 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

SS Lazio - Città di Palermo 3:0

Jen tři týmy mají po dvou kolech plný počet bodů. Jsou jimi Juventus, Neapol a Lazio. A právě posledně jmenovaný doma v pohodě porazil Palermo 3:0 a může si užívat předních příček. Pro Palermo se totéž říci nedá, Sicilský klub je zatím s hrozivým skóre 0:6 bez bodu.

Lazio bylo před zápasem favoritem a podle toho to také na hřišti vypadalo. Domácí Biancocelesti dominovali zápasu a od úvodních minut si vypracovali značný tlak. Fanoušci na Olympijském stadionu se dočkali branky až ve 39. minutě. Gónzález vybojoval míč a následnou přihrávkou vyzval ke skórování kanonýra Miroslava Kloseho. Němec nezaváhal a z voleje rozvlnil síť - 1:0 pro Lazio. Svěřenci Vladimira Petkoviče se brankou hodně nabudili a stejnou aktivitou jakou poločas končili, ten druhý začínali.

Po hlavičce Kloseho předvedl dobrý reflex Ujkani a na golmana Palerma nevyzrál ani dorážející Gónzález. Palermo bylo směrem dopředu neškodné a v tomto zápase, až na jedinou výjimku, vůbec nic nepředvedlo. Není tak divu, že po hodině hry už domácí vedli zcela zaslouženě 2:0. Fantastická Candrevova střela z dvaceti metrů zaplula do šibenice a Ujkani byl bez šance.

Jak už bylo zmíněno, Palermo až na výjimku nic nepředvedlo. Světlejší okamžik nadešel až dvanáct minut před koncem zápasu. Bertolo nacpal míč před branku a Marcheti měl co dělat aby si poradil s následnou dorážkou! Do dalšího vážnějšího zakončení už se Palermo nedostalo. Místo toho přišla definitivní pojistka v podobě třetí branky. Lulič odcentroval a Klose svojí druhou brankou v zápase stanovil zápasový výsledek 3:0 pro Lazio Řím.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1-4

Reagovat
smazaný uživatel

co su toto za striedania dopučeee,rozhodnute 3-0 a on tam tá Scaloniho a na lavičke Zarate,Ederson, Flocari,Ciani

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele