7. kolo
06.10.2012 20:45 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Janov CFC - Città di Palermo 1:1

Janov má další, v pořadí už třetí remízu. Tentokrát bere bod po zápase s Palermem, které skončilo 1:1. Na branku Giorgiho z úvodu duelu po změně stran odpověděl Borriello a potvrdil stoupající formu.

Kouč Gian Piero Gasperini se poprvé od svého konce v Janově objevil na Marassi jako soupeř a v úvodu ho hned vylekal Boško Jankovič, pro změnu bývalý hráč Palerma, který vypálil v páté minutě a jeho pokus jen těsně minul břevno. Palermo však odpovědělo souvislejším tlakem a ve 14. minutě se ujalo zaslouženého vedení. Kucku obral o míč Garcia, přistrčil míč Iličičovi a ten ho posadil na hlavu Luigiho Giorgiho, který předskočil Granqvista a otevřel skóre.

Nabyté vedení však mohlo Palermo rychle ztratit, když si málem vlastní gól vstřelil Ezequiel Munoz. Ten hlavičkoval "malou domů", ale příliš neodhadl razanci a gólman Ujkani měl co dělat, aby míč vyškrábl z brankové čáry.

Janov jinak v útoku sázel na stále se lepšící duo Borriello, Immobile. Nejprve pálil první jmenovaný, ale Ujkani byl u bližší tyče připraven. Pak oba útočníci zakombinovali a pro změnu měl výbornou příležitost druhý jmenovaný, ale ani Immobile na Ujkaniho nevyzrál, tentokrát domácí borec přestřelil.

Janov se snažil o vyrovnání, to bylo evidentní, ale Antonelli nedokázal zpětnou přihrávkou najít ve vápně číhajícího Immobile a sám mladý útočník pak zmařil další šanci, když napálil míč přímo do Ujkaniho. Ještě před koncem poločasu provedl domácí trenér Di Canio první změnu, místo Tozsera nasadil Cristobala Jorqueru. Nakonec to ale mohli být hosté, kdo málem vstřelil branku. Iličičova střela však v brance neskončila. A poslední slovo přeci jen měli domácí, tedy alespoň v prvním poločase. V nastaveném čase si naběhl na Antonelliho centr Immobile a tvrdou hlavičkou řádně prověřil Ujkaniho. Ten nicméně nadále odolával.

Ujkaniho protějšek Sebastien Frey se ukázal po změně stran, když se ho snažil přehodit Miccoli, ale se svým pokusem nemohl uspět. Vyrovnání skóre přišlo s 52. minutou, to se po rohovém kopu dostal míč k Borriellovi a ten hlavičkou chladnokrevně zakončil. Hlavičkovalo se i na druhé straně - Munoz hrozil, ale míč nakonec skončil mimo tři tyče. Další střelecký zápis si připsal Abel Hernandez, jenže ani jeho zakroucená rána se nestočila do sítě. Dvacet minut před koncem se po zranění vrátil do hry Juan Manuel Vargas a Jankovič mu okamžitě připravil střeleckou pozici, ale domácí křídelník z voleje vysoko přestřelil.

Janovští se snažili až do konce, Jorquera si chtěl v nastaveném čase dokonce vymodlit penaltu, ale byl naopak odměněn žlutou kartou za simulování. Utkání tak skončilo 1:1.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele