1. kolo
26.08.2012 20:45 CET
0 : 3
(0:0)

Reportáž

Città di Palermo - SSC Neapol 0:3

Výborný vstup do sezony mají za sebou i fotbalisté Neapole. Těm se vesměs podařil husarský kousek, neboť získat všechny tři body z horké sicilské půdy je úctyhodný počin. Azzurri ale Palermo v celku jednoznačně přejeli, výhru 3:0 režírovali Hamšík, Maggio, Cavani!

Jako první si dle očekávání začal vytvářet šance hostující Neapol. V 17. minutě vystřelil Marek Hamšík a von Bergen střelu na poslední chvíli zablokoval. Palermo mělo svojí první šanci po půlhodině hry, a kdo jiný u ní mohl být, než Fabrizio Miccoli. Jeho krásná rána o kousíček minula branku.

Vůbec největší šanci prvního poločasu měl na kopačce kanonýr Edinson Cavani. Útočník Neapole orazítkoval z malého vápna břevno a jen se štěstím domácí Palermo drželo bezbrankový výsledek. První branka zápasu padla až v nastavení prvního dějství. Marek Hamšík vyslal povedenou střelu a Ujkani byl na ní krátký - 1:0 pro Neapol.

Těsný výsledek byl pro oba týmy ještě stále otevřený. Větší touhu po vyrovnání mělo Palermo, jenže dobře hrající Neapol jí víceméně do ničeho nepouštěla. V 79. minutě přiblížil Neapoli triumfu na stadionu Renza Barbery Christian Maggio, který si krásně zaběhl za obranu a tvrdou ranou na vzdálenější tyč zvýšil na klidných 2:0.

Ze strany hostujících Azzurri to nebylo vše. Dvě minuty před koncem celého zápasu si naběhl na malé vápno Edinson Cavani a hlavou pečetil výsledek na konečných 3:0 pro Neapol.

Autor: Ondřej Linhart / onaljny.com, football-italia.net

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Hezký zápas na závěr prvního kola. 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

6-0 (Miccoli 4x, Iličič, Donati)

Reagovat
smazaný uživatel

2-2...

Reagovat
olis

0-6 (Cavani 3x, 2x Insigne, Hamsik)

Reagovat
olis

Neapol dobre, po prvom polcase som bol na pochybach ale v druhom to uz bolo dobre Hamsik jednozacne man of the match, a Vargas dava proste skvele asistencie

Forza Napoli

Reagovat
smazaný uživatel

Marek tak dobre?

Reagovat
olis

ano ved dal gol a asistoval, a skoro cely zapas ho bolo vidiet

Reagovat
olis
Reagovat
smazaný uživatel

I bez Lavezziho si dokazou poradit, parada

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele