24. kolo
10.02.2013 15:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Città di Palermo - Delfino Pescara 1:1

Ve veledůležitém utkání remizovalo Palermo s Pescarou 1:1 a s tímto výsledkem nemůže být spokojena žádná strana. Rozhodně tedy ne Palermo, které tak ani pod dalším novým trenérem Malesanim nevyhrálo.

Oba celky se před tímto kolem nacházely v sestupové oblasti a zůstanou tam i po dnešku. Palermo po špatných výsledcích znovu vyměnilo trenéra, ale premiéra se Albertu Malesanimu příliš nepovedla. Bohužel první poločas toho divákům na Renzo Barbera příliš nenabídl. Šance nebyly prakticky žádné a změnu, tedy alespoň gólovou přinesl, až druhý poločas.

V jeho úvodu byla hra plná nepřesnosti. Výjimku přinesla až 73. minuta, Birkir Bjarnason stál ve správný čas na správném místě, centrovaný míč dopravil za záda Sorrentina a Pescara vedla na Sicílii možná překvapivě 1:0. Alberto Malesani a celé Palermo bylo v nelichotivém postavení, ovšem do konce utkání ještě stihlo vyrovnat. Diego Fabbrini krásně vystřelil a srovnal na 1:1. Tento výsledek byl ale pro oba stále málo, domácí byli o něco aktivnější, ale na obrat už se nezmohli.

Palermo je po remíze 1:1 nadále poslední, Pescara je zase osmnáctá. Oba budou mít možnost vylepšit svá postavení v příštím kole. Palermo bude zajíždět na půdu Chieva, Pescara se doma utká s Cagliari.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Palermo sa musi zachraniť !!!! tip 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

5:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele