6. kolo
30.09.2012 15:00 CET
4 : 1
(1:1)

Reportáž

Fabrizio Miccoli hattrickem zničil Chievo!

Palermo se na domácí půdě konečně dočkalo a získalo tři body. Obětním beránkem Miccoliho řádění se stala Verona. Chievu se tak nadále nedaří a klesá do sestupových vod.

Stadion Renza Barbery po dlouhé době tleská svým hráčům a oslavuje tři body. Děkovat za to může především Fabriziovi Miccolimu, který se blýskl hattrickem. Že brankář Ujkani neudržel čisté konto, to už mnoho lidí trápit nemusí.

V první velké šanci se ocitl Di Michele, kterého do šance vyslal Hetemaj. Italský veterán ale při zakončení selhal. A tak trestalo Palermo. Dario Dainelli zasáhl míč rukou a po žluté kartě následovala standartní situace. K ní se postavil Miccoli a krásnou střelou z velké vzdálenosti vymetl všechny pavučiny Sorrentinovy brány!

Velkou příležitost ke skórování měli domácí hráči po rohovém kopu Miccoliho, Donati ale minul bránu. Totožná situace se opakovala na druhé straně, Chievo ale domácí ukázalo, jak se má rohová záležitost proměňovat. Papp našel volného Lucu Rigoniho, který srovnal na 1:1.

Ze stejné situace mohli hosté otočit průběh zápasu, tentokrát se ale Di Michele netrefil. Poločas uzavřeli hosté, Samir Ujkani musel nadvakrát chytit ránu Davide Moscardelliho.

Po hodině odehraného času se skóre měnilo znovu. Blesková akce začala u brankáře Ujkaniho, přes Brienzu se míč dostal k Miccolimu, který si poradil s obranou hostí a pohodlně zavěsil. Brienza si po gólové asistenci ale připisuje další zápis do statistik zápasu - zahrává totiž rukou a po druhé žluté kartě je posílán do sprch.

Palermo se ale nevzdalo a naopak mu menší počet hráčů výrazně svědčí. A opět je u toho hrdina Miccoli. Nejprve střílí nebezpečnou ránu, kterou musí Sorrentino vyrážet, Miccoli je nebezpečný také z následného rohového kopu. O pět minut později už se Palermo dočkává uklidnění. Miccoliho rohový kop pokračuje svou pouť k nohám střídajícího Luigiho, který jej posílá za Sorrentinova záda - 3:1.

Neúnavný Fabrizio Miccoli se ale přeci jen dočkal třetího gólu na svém účtu. A činí tak trefou, která stojí za mnohá opakování na youtube. Téměř ze středového kruhu si všímá vyběhnutého Sorrentina a ze čtyřiceti metrů míří přímo pod břevno! Fantastická branka završuje zajímavé utkání a přináší potřebné body domácím hráčům.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net, onlajny.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

http://videa.hu/videok/sport/palermo-vs-chievo-41-goals-highlights-PQQur8b9dXlhR8Cf

Tvl...tak ten třetí gól Miccoliho byl trefen neuvěřitelně

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele