25. kolo
16.02.2013 18:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Chievo Verona - Città di Palermo 1:1

Čekání Palerma na vítězství nadále pokračuje. Sicilané znovu nevyhráli a jen stvrdili svoje postavení v sestupových vodách. S konečnou remízou 1:1 nemůže být spokojeno ani Chievo, které chtělo doma nad posledním týmem soutěže rozhodně vyhrát.

Svěřenci trenéra Alberta Malesaniho začali na stadionu Bertegodi aktivně a její snaha byla už v páté minutě korunována vstřelenou brankou. Na střelu Marca Formici totiž nikdo nezareagoval a Palermo tak na Chievu brzy vedlo 1:0. Bohužel za další tři minuty potkala hosty první nepříjemnost, zranil se totiž Morganella a na plac musel Nélson. Palermo bylo i nadále aktivnějším týmem, ale Chievo další nájezdy v pohodě odráželo a jelikož první poločas nic dalšího nenabídl šlo se do šaten za stavu 0:1 pro hostující Palermo.

Chievo ve druhém poločase konečně zabralo a Sorrentino musel být ve střehu. Pro Sorrentina bylo utkání na Chievu velice pikantní, neboť v barvách Fly Donkeys strávil několik velmi povedených sezon. Nyní potřeboval své někdejší spoluhráče vychytat, ale to se mu dařilo jen do 56.minuty. Pak totiž zahrál jeden z obránců rukou a domácí zahrávali pokutový kop. Cyril Théréau ho pak bezpečně proměnil a srovnal na 1:1.

Bohužel z celého utkání to bylo vše. Hra následně diváky nudila a k vidění už nebyly žádné větší šance. Ani závěr utkání nenaznačil, že by mělo být něco jinak. Dvouminutový nastavený čas rozuzlení nepřinesl, Chievo doma remizovalo s Palermem 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
hradec

Chievo 3:0 Palermo

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1-0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele