9. kolo
27.10.2012 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

AC Siena - Città di Palermo 0:0

I přes množství šancí a evidentní snahu obou týmů se nakonec v toskánské metropoli zrodila bezbranková remíza. Palermo díky bodu dočasně opouští sestupové příčky, Siena si ale nepolepšila a nadále je poslední.

V dresu domácích chyběli například Gaetano D'Agostino, Javier Martinéz a Andrea Campagnolo. Za hosty nenastoupili zranění Hernandéz s Milanovičem, k dispozici už ale byl kapitán Miccoli. Velmi vydatně ho podporoval Slovinec Iličič, který se stává horkým palermským zbožím.

První vážnější akci zakončil Brienza, ale Pegola v domácí bráně nepřekonal. Aktivní Emanuele Calaió se v pokutovém území neprosadil a došel k závěru, že to bylo vinou Donatiho faulu. Sudí Calvarese se ale s jeho myšlenkou neztotožnil. Po Mantovaniho centru se snažil přes hlavu zakončit záložník Josip Iličič, ale jeho rána nepřinesla kýžený efekt.

Do druhého poločasu naskočil na Rosinovo místo Valiani a po pěti minutách byl u zrodu zajímavé situace. Po jeho centru se málem do zakončení dostal Calaió, Ujkani ale celou akci kontroloval. O pár momentů později střílel opět Valiani, jehož touha dokázat trenérovi své kvality byla evidentní. Jeho projektil ale mířil nad Ujkaniho bránu.

Dvacet minut před koncem zápasu se k míči dostal zkušený Fabrizio Miccoli, jeho rána z volného přímého kopu ale mířila nad Pegolovu bránu. Gólový moment nepřinesla ani spolupráce Miccoliho s Bertolem, zakončení argentinského záložníka ale Pegolo také zdárně vyřešil.

Závěrečné minuty patřily Palermu. Nejprve se o penaltu snažil Donati, v nastaveném čase z úhlu pálil mladíček Dybala, který má být podle trenéra velkou nadějí do budoucnosti. Dnes ale tři body pro své barvy nevystřelil, utkání skončilo bez branek.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele