2. kolo
11.09.2011 15:00 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

US Lecce - Udinese Calcio 0:2

Udinese, malý klub s velkými plány, změřil síly s US Lecce. Jedním z hráčů, kteří stáli za úspěchem Udinese v jeho tažení loňskou sezonou, byl Alexis Sánchez. Ten se ale vydal do Barcelony a tak bylo velkou otázkou, jak se s jeho odchodem v klubu smířili.

Začátek týmu vyšel, hned ve druhé minutě se prosadil obránce Dušan Bašta a z hráčů Udinese jakoby spadla tíha, kterou na sobě měli. Letní posila z Dinama Bukurešť se tedy uvedla tím nejlepším způsobem a navíc tento mladý obránce dokázal skvěle zvládat také své obranné povinnosti. Velkým pozitivem se také hned od prvních minut jevil útočník Gabriel Torje, skvěle se doplňoval s Di Natalem a fanoušci 'Zeber' se tak o útočnou část bát nemusí.

Také Lecce se snažilo dát branku, konkrétně to byl útočník David Di Michele, ale nakonec se mu nepodařilo srovnat skóre. Neproměněná šance ho mrzela o to víc, když se po čtvrthodině hry prosadil ostrostřelec Antonio Di Natale. Dušan Bašta nahrával Torjemu a jeho střelu dopravil na místo určení právě hrotový útočník Udinese. Brzy to mohlo být už o tři branky, ale nová posila z Říma, Julio Sergio v bráně Lecce, vše zachránila.

Samir Handanovič mezi tyčemi Udinese moc práce neměl a vrásky na čele mu neudělala ani nebezpečná hlavička Giacomazziho. Asamoaha, stejně jako Torjeho i Danila, zastavil opět Sergio, na druhé straně neproměnil šanci Andrea Bertolacci a zápas tak skončil relativně snadným vítězstvím Udinese.

Autor: Ondřej Pražák / soccernet.com, goal.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:4

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele