19. kolo
22.01.2012 15:00 CET
2 : 2
(1:2)

Reportáž

US Lecce - Chievo Verona 2:2

Nesmírně zajímavé utkání bylo k vidění i na stadionu Via del Mare, domácí Lecce si na poslední chvíli zajistilo proti Chievo bod. Naopak hostům nestačilo ani brzké dvoubrankové vedení. Dvě branky v zápase zaznamenal Alberto Paloschi.

Diváci v ochozech Via del Mare si mohli poprvé zakřičet gól už po devadesáti sekundách, tedy alespoň ti, kteří přišli fandit hostujícímu Chievu. Dlouhý balón zužitkoval mezi dvěma obránci Tomovičem a Espositem mladý Alberto Paloschi a Fly Donkeys vedli na Lecce hned z kraje 1:0. Vyrovnat mohl zanedlouho Muriel, jeho jedovatý pokus však v brance neskončil. Chievo v úvodu utkání využilo všechny své šance, ve 24. minutě zvyšoval už na 2:0 svojí druhou brankou Paloschi a opět to bylo po chybě obránce Esposita - 2:0 pro Chievo. Naprosto zmražené Lecce mohlo dopadnout ještě hůře, brankář Benassi ale famózně zlikvidoval gólovou hlavičku Francouze Théreau.

Šance Théreaua byla dost možná klíčovým okamžikem celého zápasu. Kdyby Chievo tuto šanci proměnilo, těžko říci, jestli by se z toho Lecce ještě dokázalo dostat. Takhle bylo skóre jenom dvoubrankové, navíc zbývala do konce ještě spousta času.

Paradoxně to byl ale Esposito, kdo Lecce vrátil zpět do hry. Sorrentino při rohovém kopu poněkud nešťastně vyběhl a Esposito jeho zaváhání využil - 2:1. Další průběh utkání patřil Lecce, Murielův přímý kop se ale neujal. Na druhé straně stříleli mimo kanonýr Pellissier a Théreau. Už se zdálo, že Chievo těsné vítězství uhájí, když ve třetí minutě nastavení srovnal na konečných 2:2 Davide Di Michele. Pasquato mu předložil fantastickou přihrávku a Di Michele před Sorrentinem nezaváhal!

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele